........... TAHNIAH Baju Merah ! Andalah Wira Umno ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

TAHNIAH Baju Merah ! Andalah Wira Umno !

Saturday, October 8, 201621comments


Baju merah dibawah Jamal Ikan Bakar mengganas lagi sambil memberi bayangan apakah bentuknya Malaysia ditahun-tahun akan datang jika anda tidak mengubahnya.

Malaysia akan jadi negara mundur, terbahagi kepada kumpulan samseng dan rakyat seperti anda dan saya.

Kumpulan samseng akan bermaharajalela, memukul siapa sahaja yang tidak sehaluan dengan mereka.

Hidup harmoni antara kaum yang kita pelihara selama ini dan yang amat penting untuk kesinambungan Malaysia ini akan hancur. Kumpulan merah ini hampir semuanya Melayu dan anda cuma perlu dengar maki-hamun rasis mereka untuk mengetahui apa yang akan berlaku jika parti penaung mereka itu terus berkuasa.

Negara akan mundur kerana tidak ada satu pun masyarakat samseng didunia ini yang pedulikan kemajuan. Asal mereka kaya, orang lain boleh pergi jahanam.

Inikah yang anda mahu? Masa depan beginikah yang anda mahu? Fikir lah masak-masak. 

Jika anda tidak mahu masa depan yang saya bayangkan tadi, anda cuma perlu buat satu perkara -- tolak parti pemerintah di pilihanraya yang akan datang.


Copypaste dari FB Mustapha Kamil


Itulah dia UMNO NAJIB. 

Pasukan baju merah yang diwujudkan tahun lepas dengan restu dan sokongan Najib ... Mengikut khabar angin, Baju Merah ini dibawa berbincang dengan parti2 BN yang lain, mendapat bantahan dari parti bukan Melayu BN tapi diredah juga oleh Najib. Nah ...... sekarang rakyat Malaysia boleh saksikan sendiri -  itulah dia wajah Umno Najib. 

Wajah disebalik topeng Wassatiyah atau Kesederhanaan yang dipakai oleh Najib. Semuanya lakonan jer .... Takdernya Wassatiyah di sebalik nilai songlapan 1MDB ... Ekstrim hingga pecah rekod dunia !

Takder Wassatiyah nya nilai derma yang direka oleh Najib  ... Ekstrim hingga pecah rekod derma dunia peradaban manusia sejagat !

Dan kini rakyat Malaysia dipertontonkan nilai Wassatiyah Umno Najib yang dibawa oleh askar2 baju merah Umno .... 

TAHNIAH Baju Merah !  Anda memang layak sebagai Wira Umno !

PS - Pihak Polis diharap ambil tindakan sewajarnya mengikut undang2 negara ya. Tak perlu tweet pun ok ...



Share this article :

+ comments + 21 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 8, 2016 at 8:14 PM

Simpan klip tu din. Tayangkan waktu PRU nanti 24 jam. Tayangkan juga klip rahman dahlan yang kata MO1 tu Najib. Tayangkan 24 jam masa PRU. Klip yang tak sampai 3 minit inilah senjata paling tajam tumbangkan Umno/BN nanti.

....................
Reply To This Comment ...................
Pemerhati babi
October 8, 2016 at 10:41 PM

Dulu askar Dap Digempur polis sampai licin..skrg, askar umno najib ni camna?? Nampak sama saja peel perangai nih..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 8, 2016 at 11:08 PM

Its really sad to see this things happening among we Malaysians.. Why does it have to come,to this level..?

I truly feel, our politicians are good at messing up our country, one way or another..

sedih bro, sedihhhhh...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 8, 2016 at 11:54 PM

ala ni semua lakonan pembangkang..menyamar jer..nk kasi provok beershit 5 suram...

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 12:04 AM

Let me tell you this,,sekarang ini seluruh dunia sudah tahu pekong MO1 & Jho Low,,ini dua ekor memang betul-betul punya crook, apa yang di ceritakan oleh SR,DOJ dan WSJ adalah shahih dan benar berlaku,,itu sebab dari awal lagi MO1 cakap saja nak saman tapi tak buat sebab dia yakin yang dia bersalah jadi macam mana cara nak saman,,Tun M pelawa debat tapi MO1 tak hadir,tak berani nak terima soalan dari wartawan asing,,PAC report tonggang langgang akhirnya di OSA kan,,Bank ICT di Singapura di arah tutup oleh kerajaan Singapura kerana bersubahat menyimpan wang laundering money kepunyaan MO1,,Wahai rakyat Malaysia yang dirahmati Allah,, mari sama sama dengan berlapang dada untuk terima hakikatnya bahawa Najib telah gagal mentakbir Negara dengan baik,beliau banyak sangat-sangat melakukan kemungkaran pada Negara & rakyat Malaysia..!!
Cukup sampai disini riwayat Umno kita tidak dapat terima untuk melihat Negara semangkin hancur dan musnah,,bukalah minda and say NO to UMNO........!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 1:01 AM

There goes non malay vote...down the drain...
Umno makin lama makin bodo
Hari ini hr bj merah, esok bj kuning
Bj kuning pelbagai kaum...kalo bj kuning bertindak pulak mcm mana?
Nnti kata 13 mei...skrang da nmpk kemana umno nk bawa...
Nnti kena darurat
Tiada pru/tangguh pru
Media bn standby cerita keganasan bj kuning shj...
Kemudian bj kuning diresapi daesh, isis bla bla bla...
Da nmpk game? Ni cuma permulaan acah2 ni..provok dulu..
Zmn ni semua x mustahil dah...2.6 bil pon x masuk akal pon kena sumbat jd cerita ada akal...

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 2:04 AM

Title for tat. I salute the malay warriors. Time to tell Ambiga and Maria Chin not to mess with the malays.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 2:44 AM

setuju dgn pandangan bro 100%..

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 7:46 AM

Apa..?? tentera wasatiyyah najib??? admin ko tau tak bahasa arab..?? pakatan haramjadah rekrut baju kuning sami bawak, tak kurang ajaq ka??? siap pukul polis ??? siap merosakkan harta peniaga melayu sendiri?? Siapa tak membuak2 jika bangsa sendiri diperbodohkan oleh bangsa pendatang?? Sembang tak berbukti... blogger N facebook user sembang umpama tukang tilik menilik kemajuan negara? lain kali mau sebat terus perusuh baju kuning tak kira lah tua, muda, jantan ka betina ka? mau sebat terus... dah la belajar PTPTN tanggung. belajar tak abis, jadi perusuh lak.. konon kerajaan zalim dgn mahasiswa.. dapat keja, gaji beribu-ribu... tah zakat pendapatan dah bayar ka blom... sembang pasai cukai negara... kerajaan zalim kenakan cukai pada rakyat... awat? zaman khalifah Islam tak bercukai ka?? hidup aman..?? siap setiap org Islam membayar bermcm jenis zakat dan cukai..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 8:22 AM

Kbu lain bila nak ikut stail jamal. Pakat pakai baju merah dan tunjuk samseng kampung dusun. Harap polis yg ada di situ bukan bekerja secara tweet. Baju merah tunggu, dah sah ada niat. Tuan rumah tunggu pencuri dgn parang pun dituduh, ini tunggu nak buli bersama pegawai polis. Baju merah yg berlakon baik angkat motor tu pun harap diambil tindakan, bukan secara tweet.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 8:24 AM



11.54,

Boleh simpan terlajak bodoh kau tu untuk mak bapak dan keluarga kau saja boleh tak?

....................
Reply To This Comment ...................
Ibrahim Rosli
October 9, 2016 at 8:48 AM


How much more depraved can you be?

These moronic red shirts are nothing but plain hooligans and gangsters.

And you say they are Malay warriors?

But then, it is not that surprising considering the fact that the most corrupted person and embezzler this country has ever seen is your Bugis warrior and Islamic war general.

That is your twisted logic.

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 8:49 AM

Cuba tengok video di atas berulang2 kali dan nyatakan bagian mana yang saudara maksudkan itu ?

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 12:48 PM

Lakonan Wak Lu

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 1:02 PM

admin din kura2... hg tgk la pulak video bershit 1,2,3,4 mcm mana..?? siap bantai polis lagi...ada perikemanusian ka mcm tu..??? berat sebelah... bershit tu saja nk provok konon... nak menampakkan benda jahat saja pada penyokong baju merah... ADIL la skit...?? pakai moto besar... bekas mahasiswa kot...mesti belajar pandai2...duit PTPTN dh bayar ka blom...???

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 1:11 PM

Huh ?? Kita bercakap ttg insiden di atas la !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 2:56 PM

Dah langgar orang makan la jawabnya

....................
Reply To This Comment ...................
October 9, 2016 at 5:27 PM

MO1,Jho Low & BN is the "trouble maker" to this country and for that matter,we say NO to UMNO......!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 9, 2016 at 6:33 PM

Kumpul tebgah jalan block laluan kenderaan lepas tu claim orang langgar oii bangang lembu pun tak sebangan ni bangang punya geng baju merah abis keturunan mak pak bangang yang menyokong perangai mereka pun bangang, dia satu orang aku ulang huruf besar DIA SATU ORANG korang gasak ramai ramai ini kaa kehebatan ajaran wassatiyah tajaan umno wassatiyah kepala bana pak korang tak ubah perangai yahudi.

....................
Reply To This Comment ...................
October 10, 2016 at 3:16 PM

Di Aleppo,.org Islam sedang bertahan demi akidah serta keluarga mereka..di Palestin mereka berjuang bertarung nyawa berbekalkan batu batu ...tapi di Malaysia..sesama Islam berperangai jahiliah demi ideoligi politik masing2....adakah baru kita akan menyesal sekiranya terjadi korban diantara mereka?...lagi2 sekiranya mangsa diantara baju merah atau kuning itu,..sedara kita sendiri? Cukupkah air mata penyesalan?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 12, 2016 at 10:24 PM

Najib is pemimpin yg gagal dan fail najib yg melingkup Malaysia hutang Negara hampir 1 trillion rakyat hidup susah ibarat kais pagi kais petang tiada pilihan main jangan undi umno dan bn kalou tetap undi umno najib akan put Malaysia negara bankrupt

Post a Comment