........... Surat PMO Pertemuan Tun Mahathir - Agong ..... Tun Kena Beri Penjelasan ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Surat PMO Pertemuan Tun Mahathir - Agong ..... Tun Kena Beri Penjelasan !

Thursday, September 22, 201613comments

Terkejut tadi bila saya terima msg dari rakan2 berita dari astroawani yang memaparkan surat dari PMO ini -


 

Mengejutkan .....Tun Mahathir kena beri penjelasan dengan segera !

Kenapa Tun Mahathir tubuhkan sebuah parti baru bernama Parti Pribumi Perkasa Malaysia secara senyap2 ? ? ?

Bila masanya Tun Mahathir tubuhkan parti baru itu ? Adakah sebelum atau selepas penubuhan Parti Pribumi Bersatu Malaysia ? Apakah ada kaitan dengan Perkasa ? Atau Tun buka parti baru khas untuk Perkasa ?

PBBM tu pulak parti mana ?  Okaylah, yang ini mungkin typo tapi tak mungkin perkataan Perkasa juga typo ? Jauh tu Perkasa dengan Bersatu !

Datangnya pula dari Pejabat Perdana Menteri .... MUSTAHIL PMO boleh keluarkan surat yang penuh dengan kesalahan fakta... BANGANG ke apa PMO ?



PS - Baru sat saya cek dengan Astro, rupanya laman yang ada surat itu dah dipadamkan. Hehehehe .... ni macai bangang mana punya kerja ni boleh buat kesilapan2 bodoh macam tu ? Boleh main ubah2 pulak ....

Buat orang terkejut jer ingatkan Tun Mahathir buat satu lagi parti baru !

Share this article :

+ comments + 13 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 3:15 AM

Pak Din, kena buat laporan polis atas laman Macai bangang tu, ASAP, kerana fitnah PM office.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 7:41 AM

Something fishy going on. Is not the Keeper of Rulers' Seal the spokesman for Agong????

Mistakes....cannot forgive that.

Someone is pulling wools over eyes of the rakyat....hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 8:18 AM

Pembaca budiman,

1. Nampak tak Allah nak tunjuk sapa najib sebenarnya?

2. Ingat tak peguam najib kata najib hanya tandatangan MOM tanpa mengetahui isi kandungan apa2 dokumen yang ditandatanganinya?

3. Lihat betapa banyak fakta yang salah dalam surat PMO ini, bukan kecil tapi besar?

4. Budak2 dalam PMO tak reti kerja ke?

5. Macam ada satu trend di msna PMO selalu buat embarassing actions such as the letter written to UNESCO seeking clarification. Kata Rosmah tolak tapi nak tahu mengapa tarik balik anugerah.

PMO....keep on bungling...hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 8:27 AM

Itulah kerjanya tak habis habis nak kelentong orang. Sekarang terkelentong diri sendiri!! Tapi itu pertanda baik. Nampaknya depa dah mula kecut dan dalam hati dah nampak yang PPBM ni akan menjadi parti yang perkasa!!

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
September 22, 2016 at 12:21 PM

hahahaha....terhenti jantung sekejap tadi bila baca Tun M jadi penasihat utk parti lain.

PMO..PMO...mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi ye tak?
Lantak kau la DS Ah Jib Gor n co...kami rakyat ni tunggu masa sesuai je.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 12:34 PM

Sdra Din,

Boleh tolong tengok2 dan curi pandang setakat ini berapa ramaikah yang dah memohon untuk menjadi ahli parti baru BERSATU? Kalau ada jumlah yanv tak rasmi tak per....saje nak lihat setakat ini.....leh tak?

....................
Reply To This Comment ...................
September 22, 2016 at 3:45 PM

Kalau berita tak benar, kenapa surat kabar The Star online berani untuk menerbitkan cerita yg sama ?

....................
Reply To This Comment ...................
Josefharrys
September 22, 2016 at 6:03 PM

Sebenarnya terlalu ramai menteri dlm PMO dan masing2 nak dpt kan kredit dan akhirnya kebodohan masing2 yg terserlah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 22, 2016 at 6:11 PM

Tahukah andav TheStar online adalah media propaganda untuk najib?

Orang yang tak pandai baca tak dapat tangkap fakta yang salah.....sebab it is FALSE. The same goes for rosmah's alleged award.......all game planned to up rosmah and najib. Unfortunately.....KANTOI

....................
Reply To This Comment ...................
September 23, 2016 at 2:26 AM

Banyak betul yang dah daftar jadi ahli parti bersatu,,harap-harap dalam sebulan dua ni bertambah lagi,,biar MO1 tak boleh tidur nyeyak

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 23, 2016 at 6:37 AM

Alaaa...tak semua org atasan nak baca semua tu.... kesalahan typing... klu bapak hg punya jadi macai typist mcm mana?? Bangang tak bapak hang...??? Din Kura2 dah tak ada komen nak membina negara... tapi nak menghancurkan bangsa Melayu Islam dengan melaga2 org Islam...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 23, 2016 at 12:05 PM

@Anonymous
Yang tukang taip tu satu hal lah. Ini yang tukang sain takkan sain buta aje. Awak tu perdana menteri. Buat malu aje. Tak ada kaliber langsung.

....................
Reply To This Comment ...................
September 24, 2016 at 11:08 AM

Apo kono eh jang?

Post a Comment