........... Nawawi - Dahla Biadap Kepada Agong, Ni Nak Bodohkan Rakyat Pula ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Nawawi - Dahla Biadap Kepada Agong, Ni Nak Bodohkan Rakyat Pula !

Thursday, August 18, 201612comments

Mkini
"Ada dua perkara yang berbeza dalam hal ini, DOJ sebut MO1 ialah Malaysian Official One, manakala saya pula menyebut Malaysia Official Number One," beliau dipetik sebagai berkata oleh Berita Harian.

Nampak gayanya mamat ni nak panjangkan isu. Beliau boleh saja menamatkan isu ini dari jadi panjang dengan berjiwa besar dan meminta maaf.  Tapi tidak ..... dia memilih untuk menegakkan benang basah dan berusaha terus memperbodohkan rakyat. Jom baca apa yang dilaporkan oleh BHarian -

"Kenyataan terbabit dalam laman Facebook saya, tiada kena mengena dengan hal yang dibangkitkan oleh Jabatan Keadilan Amerika Syarikat (DOJ) dan siasatan kes 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

"Ada dua perkara berbeza dalam hal ini, DOJ sebut MO1 ialah Malaysia Official One, manakala saya pula menyebut Malaysia Official Number One,"

"Malaysia Official One yang ada pada kertas pertuduhan DOJ boleh jadi sesiapa sahaja dan saya mentafsir Malaysia Official Number One mengikut perlembagaan negara yang saya faham,"

 
 Cakap banyak tak guna, jom lihat balik apa yang mamat ni tulis dalam FB -
 



Rupanya dua kali dia jawap perkara yang sama -




Ulang balik apa dia kata pada Bharian - "Ada dua perkara berbeza dalam hal ini, DOJ sebut MO1 ialah Malaysia Official One, manakala saya pula menyebut Malaysia Official Number One,"


Inilah contoh BODOH SOMBONG pemimpin Umno yang tiada tolok bandingnya ....

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
August 18, 2016 at 3:21 PM

bodoh piang

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 18, 2016 at 4:08 PM

salah sendiri ..Mmg mangkuk punya manusia.. Orang macam ni tidak sepatutnya jadi ahli parlimen. TAK LAYAK.

Dia spin dulu ahirnya dia kena spin.. PADAN MUKA

....................
Reply To This Comment ...................
August 18, 2016 at 4:12 PM

Goreng, jangan bagi hangus.

Selagi ada masa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 18, 2016 at 4:56 PM

Ini pemimpin berlidah biawak haiwan pemakan bangkai, oleh kerana dia sudah menghina serta menfitnah YDPA kemudian berbelit sombong & bongkak selayaknya dia diberi nama 'NAWAWI BEWAK'.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 18, 2016 at 5:28 PM

UMNO memang dah nazak. Tak boleh nak diselamatkan dah.. Rotten and dumb to the core.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 18, 2016 at 9:46 PM

Tahniah anina sudah buat report polis berkenaan penghinaan & fitnah mamat nawawi terhadap YDPA harap pihak polis segera ambil tindakan seret mamat biadap tu, mohon bro din turtle tampal format report polis anina aku pun nak buat sama report polis lagi ramai pakat2 buat report polis lagi bagus.

....................
Reply To This Comment ...................
Pemerhati babi
August 18, 2016 at 10:07 PM

Manusia..kalau dh mkn bnda haram byk2 makanya jd mcm tu laaa..harahjadah ajela perangai

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 18, 2016 at 10:24 PM

Nak buat macam mana menteri yg ada kat malaysia dari ketua sampai ke macai2 semua bodoh2 belaka,mereka rakyat bodoh macam mereka.

....................
Reply To This Comment ...................
Axe umno
August 18, 2016 at 11:40 PM

Mana tau, kalau2 boleh jadi menteri pulak. Boleh lah sama2 dabik dada sekandang dengan mat8.5, nazri, saleh dan yang seangkatan dengannya. Bodek selagi nyawa dikandung badan..
Tahniah kepada pn. Anina !!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 19, 2016 at 12:41 PM

berebut2 UMNO mempertahankan orang yg mencuri masa depan anak2 dan cucu2 mereka sendiri.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 19, 2016 at 8:00 PM

Inilah teladan yang amat buruk dari pemimpin yang terlalai: iaitu main tikam lidah bercabang pasal perkara negara yang berunsur pengkhianatan, perampasan, dan mungkin juga pembunuhan!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 23, 2016 at 10:40 AM

Umno day by day diggin own grave deper and deeper nak tunggu malaikat that it

Post a Comment