........... Majlis Bersama Muhyiddin dan Mukhriz di Jerantut Malam Ini - Link Untuk Live Streaming | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Majlis Bersama Muhyiddin dan Mukhriz di Jerantut Malam Ini - Link Untuk Live Streaming

Saturday, August 20, 20160 comments

Kepada mereka yang tinggal sekitar Jerantut dan Temerloh, jangan lupa luangkan masa malam nanti untuk bersama Muhyiddin dan Mukhriz serta Salahahuddin dalam program BICARA RAKYAT BERSATU di Pejabat Amanah Jerantut, jam 9 malam.


Malah mereka yang dari Kuantan dan Kuala Lumpur pun takde masalah kalau nak pergi, bukannya jauh pun. Cuma 2 jam saja. 

Ikut LPT dan keluar di persimpangan Temerloh dan dari situ hanya 45 minit untuk sampai ke Jerantut. Pergi daytrip jer.

Kita dengar perkembangan terkini dari kedua pemimpin parti Berrsatu yang sedang menanti kelulusan ROS. Kita dengar dari mulut mereka sendiri kenapa yang sampai menubuhkan parti baru setelah sekian lama bersama Umno.

Salah cetak waktu, jam 9 malam sebenarnya

Jika ada yang tanya kenapa pilih Jerantut untuk ceramah pertama selepas mengumumkan parti baru ? Well .... setahu sayalah, kedua Muhyidin dan Mukhriz selama ini pun hanya memenuhi jemputan rakyat yang mengaturkan majlis2 seumpama itu. Mereka bukannya ada jentera khas yang mampu mengaturkan majlis2 di merata tempat. 

Difahamkan pihak GHB Media akan mengadakan LIVE STREAMING untuk majlis itu - KLiK link Youtube INI  jam 9 malam esok untuk ikuti majlis secara langsung.

PS - Kopi Puteh besar kot kat Jerantut .... tak pun berhampiran TF Supermarket

Share this article :

Post a Comment