........... Gelek Power Di Mesyuarat Puteri Umno Kota Baru ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Gelek Power Di Mesyuarat Puteri Umno Kota Baru ?

Saturday, August 6, 201612comments






Fikir banyak kali juga sebelum siarkan gambar ( dari SINI ) dan video acara sama ( dari FB Rafi Awg Kechik ) mengenai persembahan Tarian Gelek di Mesyuarat Puteri Umno Kota Baru .... bukan apa, takut geng2 Parti Baru marah saya ..... nanti adalah yang hentam saya kata, macamana nak tarik orang Umno masuk Parti Baru kalau ko siar gambar video tu ! 

Well .... itulah cabaran yang korang kena UP kan lagi ...

Relek la .... tarian gelek jer, apa ada hal. Kat Kazakhstan benda biasa jer ni ...

Cuba dengar gelak tawa sukaria hadirin .... mana ada masalah dalam kepala mereka. 

Layan jer ..... 



KLiK ke Youtube


Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2016 at 4:58 PM

... ada ke masyuarat gini. gila umno kelantan. Bangang sama macam bosnya. Patutlah orang makin meluat dengan UMNO. Masyuarat tak serius langsung.. jadi tahulah kita sebab apa najib still berkuasa. Sebab ahlinya yang tinggal dalam UMNO mmg tak ada otak.. sumua dah jadi zombie.

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2016 at 6:30 PM

Memperjuangkan nasib melayu pakai buntut bukan akal..

....................
Reply To This Comment ...................
August 6, 2016 at 6:34 PM

Belly dancer arab out of job soon...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2016 at 7:05 PM

PAS tak pulak highlight sbb dah jadi penasihat kan... kat serambi Mekah lak tu. Kalau DAP buat sure da demo, htr petition, bantahan, kempen, kluar harakah hari2. Ulama da kene umpan HUDUD. HUDUD lagi penting dari issue rakyat, rasuah, salah guna kuasa, cronyism, bla, bla. Mn fatwa Ustaz Idris? Tontowi? Nik Abeduh? TITM? Hadi tak amik pot da. Dia taw skg ni serang Pakatan Harapan dgn ProTun

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2016 at 8:09 PM

Duit dah banyak enjoy sakan la. Nak mesyuarat siap ada tarian gelek.Tranfomasi umno .
Minum2 takda la.

....................
Reply To This Comment ...................
Pemerhati babi
August 6, 2016 at 9:13 PM

Astarafirullah...umno..umno..
Bala apa yaa Allah kau turunkan pd kumpulan ni???
Org kelantan tak malu ke weiii

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2016 at 11:34 PM

Apa lah nko din bagi gambaran negetif bukalah minda inikan pendekatan baru selangkah dalam arus kemajuan...sudah berapa puloh tahun terbelenggu dalam kejumudan di bawah pentadbiran mb terdahulu sehingga muslimat kelantan pun naik rimas buat itu tak boleh ini pun tak boleh... tahniah!! puteri umno kelantan teruskan lagi usah peduli dengan momokan kera sumbang sedangkan ramai muslimat kelantan turut menyokong & berada di belakang kamu... puteri umno terbaek!!!

....................
Reply To This Comment ...................
August 7, 2016 at 1:10 AM

Nok malu apo hambo pun seronok jugok,,!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 7, 2016 at 10:57 AM

saja nak tambah lauk. alah memang padan pun .. PEMUDA UMNO apa kurangnya. WAN GRO.. boleh jadi Naib ketua Pemuda.. setakat gelek punggung apa ada hal.

KAH KAH KAH

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 10, 2016 at 10:10 AM

puteri umno gedik, sebab tu ramai tok haji suka!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 10, 2016 at 10:11 AM

meeting kena ada joget gelek ke? hancur negara!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 10, 2016 at 3:22 PM

Adoii.... sebelum tgok video nih, saya ingak ko Puteri2 tu ggelek ddepe samo sediri, rupo-ruponya ggelek ddepe oghe jate.

Gi mmano doh perasae malu dih?

Napoknyo lamo lagi laa PAS bulih peretoh Kelate hahahaaa.... sori laa UMNO, kalu ggini laa Puteri nyo, bilo jadi Wanita lagu mano laa gamoknyoo...

Maaf deh, ni pandange sayo sebagai oghe klate yang takut pado Allah.

Semoga PAS sedar dan kembali kepada landasan perjuangannya yg asal seperti yg diimpikan oleh Dr Burhanuddin.

Post a Comment