........... Melepaslah Zahid ..... Timbalan Pilihan Najib - Johari Long ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Melepaslah Zahid ..... Timbalan Pilihan Najib - Johari Long !

Monday, July 4, 20166comments

Ko tak dengar ke apa Presiden kita cakap tadi ? Hahahaha .... melepaslah Zahid. Mesti frust giler dia. Punyalah lama dia ngidam, sabar menunggu Muhyiddin di pecat, sekarang peluang dah terbuka luas .... alih2 Najib lantik orang lain jadi Timbalan Presiden !

Kata Najib, memng dah lama dia rancang nak bawa masuk orang ni. Ahli korporat terkenal tapi tak pernah nak tunjuk muka mana2 perjumpaan. Very the low profil.

Najib dah lama dan senang bekerja dengan orang ni. Orangnya muda, dari Pulau Pinang. Berpendidikan England. Bab bisness jual beli harta orang, memang dia pakar.

Orang macam nilah kita nak dalam parti ! Berwawasan, bijak, muda dan senang bekerja dengan Presiden.

Haaa...... tu dia , tu dia .... Presiden dah perkenalkan.....  Tepuk, tepuk ! 



Eh, macam pernah tengok lah dia ni ....... Kat mana ya ? 

Apa nama dia tadi ? Johari Long  ke apa ntah .... tak berapa dengar lah.

Takperlah, dah Presiden kata OK, maka OK jerlah ....

HIDUP MELAYU ! HIDUP MELAYU ! HIDUP MELAYU !

Shhhhhh ...... Johari Long nak berucap .... diam, diam....

Errr.... Thank you Uncle ....  errr.... Hallo ... errr.... Selamat Hali Laya !

Tepuk ! Tepuk ! HIDUP MELAYU !

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 9:42 AM

ini haji taiko jo long..wekwekwekkkk

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 3:39 PM

So cute lah baby face ni. Ala bucuk bucuk.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 8:22 PM

apa cerita bto... aku dah lama tinggal berita politik ni. cer cerita cer cerita ????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 8:41 PM

Ini bukan johari long ini ah long hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 5, 2016 at 5:23 AM

Alamak...

Kalau najibun pm dan dia ni pulak tpm...makin kembang lah rambut kak ros...hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 5, 2016 at 6:44 AM

Sapa yang dapat menguntungkan uncle maka cerahlah hidup dia didunia ni

Post a Comment