........... LAWAK GILER ! Azwanddin dan JMM Buat Lawak Bodoh Dengan Nothing2HIde 2.0 .... Ke Nak Sindir Najib ? Hahaha... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

LAWAK GILER ! Azwanddin dan JMM Buat Lawak Bodoh Dengan Nothing2HIde 2.0 .... Ke Nak Sindir Najib ? Hahaha...

Sunday, July 3, 20168comments

Ada rakan minta saya cepat2 buka Berita TV3 tadi.... lupalah pulak channel berapa. Cari2 jumpalah juga ..... kebetulan pemberita tengah bercakap mengenai program Nothing2Hide 2.0 di mana Presiden JMM, Azwanddin tengah bercakap. Antara lain Azwandin kata TS Muhyiddin tak datang .....


HAHAHAHAHA ........ Gelak besar beb !

PSY-WAR  PALING BANGANG dari cai Najib HAHAHAHA ........ 

Sebabnya, dari minggu lepas lagi sejak poster itu tersebar dalam Watsapp, awal2 lagi kita dah tahu yang ianya satu MAJLIS PALSU ! 

Azwanddin nak sepentas ngan Muhyiddin ? Hahahahaha .....

Jaringan Melayu Malaysia ? ? Hahahahaha .......

Azwanddin dan JMM CONFIRMED CAI NAJIB la ..... satu Malaysia dah tahu. Entah berapa ribu repot Polis mereka buat terhadap Tun dan beberapa pemimpin lain.... semuanya bersifat pro Najib. Alih2 nak sepentas ngan Muhyiddin dan Khairuddin ? HAHAHAHAHA ......

Malahan pihak Muhyiddin sendiri dah nafikan dalam status FBnya bertarikh 28 Jun ! ( KLiK ) diikuti satu kenyataan panjang lebar pada 1 Julai lalu ( KLiK ) -

Merujuk kepada hebahan program "Nothing to Hide 2.0" pada Ahad 3 Julai 2016 bertempat di Kelab Darul Ehsan anjuran Jaringan Melayu Malaysia (JMM) yang kononnya melibatkan YB Tan Sri Dato' Hj Muhyiddin Hj Mohd Yassin, mantan Timbalan Perdana Menteri, sebagai tetamu jemputan, adalah dimaklumkan bahawa YB Tan Sri Muhyiddin tidak pernah menerima sebarang jemputan daripada pihak penganjur atau menyatakan persetujuan kepada mana-mana pihak untuk menghadiri program tersebut.

Pihak kami percaya program ini adalah palsu dan hebahan mengenainya dibuat oleh pihak-pihak tidak bertanggungjawab semata-mata bertujuan untuk mengelirukan orang ramai dan mencemarkan nama baik YB Tan Sri Muhyiddin
.



Lagi best, Sinar Harian juga turut paparkan dengan jelas kenyataan Muhyiddin itu semalam -



Sinar 2/7/2016
So .... dengan penafian sebegini jelas, ingatkan cai2 Najib akan batalkan majlis. Takkan nak teruskan juga selepas kantoi sebelum majlis . BANGANG SANGATLAH..... tapi rupanya mereka buat juga ! HAHAHAHAHAHA .........

Kan dah terang2 KANTOI lebih awal ? Bangang sangatlah bila diteruskan juga kemudian dakwa Muhyiddin tak datang ! HAHAHAHAHA .......

Ke sebab dah masyuk maka projek tetap dijalankan juga ? Muka tembok takde hal .... janji masyuuuuk....

ATAU sebenarnya Azwanddin dan JMM hendak sindir Najib sepertimana satu dunia dah tahu yang beliau LARI dari hadir di majlis Nothing2Hide tahun lepas ?  Yang itu langsung takde warning. Dah bersiap dak pergi majlis dah tapi bila dapat tahu Tun Mahathir siap menunggu di dewan, terus Najib cancell !

Konon nak balas lah tu .... HAHAHAHA.... siot, sakit perut ketawa...



Oya, perenggan akhir artikel Sinar itu menyebut -

Sementara itu, Azwanddin ketika dihubungi sebentar tadi tidak mahu mengulas apa-apa sebaliknya beliau berjanji akan mengulas isu berkenaan kemudian.

Itu SEMALAM ! Maknanya Azwanddin dah tahu dari semalam ( kalau takde siapa beritahu dia yang projeknya dah kantoi lebih awal lagi ) yang Muhyiddin tak kan datang, dan helahnya dah kantoi ! Tapi tetap juga dia berlakon ..... dan TV3 pun layan  HAHAHAHAHA ....

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 3, 2016 at 10:04 PM

Melayu yg malas tp pandai becakap cari mkn mcm ni lah dpt glamour lagi ...berapa agaknya dia dpt tiap2 bulan?..melayu tak faham apa itu wawasan.Nak masuk politik takde daya tahanan..NGO aje lah tp malangnya guna nama bangsa ...haprak !!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 3, 2016 at 11:55 PM

nak cari glamer cara mudah, nak naikkan nama dengan mudah dan cepat. buat gitu macam la presiden jmm tu banyak jasa sangat kepada bangsa dan negara dan bersedia nak memalukan tsmy. tapi macam biasa la, cai najib ni, air liur ajer dah cukup fakta mereka. kata presiden jmm, dah hantar surat, itu pun dah cukup bagus untuk fakta air liur dan dibisingkan. tuan punya badan dah kasi tahu awal lagi tak terlibat, mereka masih lagi nak jual nama. kuat betul menjilat dedak.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 12:47 AM

JMM? Apa objektifnya? Apa sumbangan? Berapa banyak keahliannya? Berapa banyak jaringannya?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 5:03 AM

Azwandin cuba nak malukan TSMY tapi akhirnya dengan kebodohan tahap maksima dia sendiri yang malu tak pasal pasal najib termalu sama TV3 pula ikut sama jadi bahalol dulu geng pas boikot tv3 sekarang semua pun dah mula menyampah dengan kebahlolan tv3 rank pun dah merosot teruk pasan muka hahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 7:07 AM

JMM. objektif jilat Bijan. sumbangan tak ada, pau orang sana sini ada. ahli azwandin dan S/U nya shj. jaringan yilek, jaring badminton ada la..kah..kah..kah..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 4, 2016 at 12:03 PM

Dah dapat dedak tu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2016 at 2:31 PM

Cakap dengan azwandin bingai ni berhenti gunakan nama Melayu dalam JMM dia tu..orang Melayu tak suka..

....................
Reply To This Comment ...................
July 25, 2016 at 8:27 AM

lawak

Post a Comment