........... Halo DOJ, The Head Clan There Give Money To The Head Clan Here laaa .... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Halo DOJ, The Head Clan There Give Money To The Head Clan Here laaa ....

Friday, July 29, 20161comments

Sinar 7/2/2016
"Kami tahu nama (penderma itu). Dia bukan Almarhum Raja Saudi tetapi anak raja itu. Dia masih hidup," katanya yang‎ dipetik dari laporan Sinchew Daily.

Beliau berkata, pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia telah mendapat satu kenyataan daripada penderma tersebut seperti yang diperincikan dalam laporan badan anti-rasuah itu.

 Itu kenyataan AG Apandi pada 7 Feb lalu. 

Menurut writ saman DOJ, itu semua mengarut. Penderma Arab itu hanya wujud di alam dongeng, bak kata Najib masa PAU tahun lepas ..... dunia lain. It's a different world ... u know.

Ketua Kabilah sana nak beri derma pada Ketua Kabilah Umno ! Hahahahaha .....
KLiK untuk ke Youtube


Mohon AG segera berhubung dengan DOJ US dan berikan penjelasan di atas supaya nama PM dan nama negara kita dibersihkan.

The Head Clan there give the money to The Head Clan here.

Tengoklah macamana Najib dan cai2nya cuba memperbodohkan rakyat Malaysia  .... tapi saya percaya hanya rakyat Malaysia yang berpartikan Umno saja yang berjaya mereka perbodohkan. Tak percaya dengar rakaman video di atas, punyalah sakan orang Umno bertepuk tangan.

Mohon hubungi juga The Guardian kerana penulisan panjang lebar mereka -  1MDB: The inside story of the world’s biggest financial scandal langsung tidak sebut tentang Ketua Kabilah !

Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 30, 2016 at 2:52 AM

Berbagai cara cuba dibuat ajib & konco konconya untuk memadamkan fakta nyata ia satu kerja yang sia2, tak perlu lah nak klentong pihak doj & ajensi2 siasatan usa yang terdiri dari pakar2 siasatan yang diperakui bertaraf dunia itu hanya menampakkan lagi akan kebahlolan kita menolak fakta dan bukti2 yang jelas dari hasil siasatan mereka.

Dunia memperakui akan kehebatan serta kecanggihan teknoloji & peralatan pihak mereka miliki yang digunakan dalam ajensi badan penyiasatan & pengintipan mereka, pendekkan cerita mereka & peralatan mereka sudah lama mendarat di bulan sedangkan kita jauh ketinggalan, akui serta terimalah kenyataan cukup2 lah.

Post a Comment