........... Sebelum Tun, Shabery Cheek Lebih Dulu Berbaik Dengan Lim Kit Siang ! - Khairuddin @ PRK Kuala Kangsar | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Sebelum Tun, Shabery Cheek Lebih Dulu Berbaik Dengan Lim Kit Siang ! - Khairuddin @ PRK Kuala Kangsar

Thursday, June 16, 20161comments


Kalau semalam Puan Anina turun ke Kuala Kangsar, hari ini team Deklarasi Rakyat mendapat suntikan semangat dari Datuk Khairuddin, Syed Saddiq dan Mejar Annuar dari Kedah.

Sama juga semalam, mereka bertemu rakyat di Bazar Ramadhan untuk beri penjelasan dan mendapatkan tandatangan Deklarasi pada sebelah petang kemudian diikuti program majlis santai bertemu pengundi di kampung2 yang agak jauh dari pekan.Setiap sessi dihadiri sekitar 30 orang, ternyata pendekatan secara dekat sebegini amat berkesan dalam menyampaikan mesej dengan berkesan.

Biarlah tak ramai pun .... tapi kalau ditakdirkan persaingan nanti sengit dan keputusan undian begitu rapat, berapapun bilangan undi bakal menjadi penentu.

Lagipun PRK ini bukan penamat perjuangan Deklarasi Rakyat. Pendekatan serampang dua mata yakni disamping berkempen, kita dapat juga menyampaikan mesej Deklarasi kepada orang2 kampung.
Saya suntingkan rakaman ucapan mereka semalam berdasarkan beberapa topik penting, sesuai untuk kita sama2 sebarkan kepada rakan2.


Shabery Cheek Orang Pertama Berbaik Dengan Lim Kit Siang ! - KhairuddinKLiK untuk ke Youtube


Mujur IPO Edra Tak Jadi ! Ingat Saham Felda ?
KLiK untuk ke Youtube


Kalau nak RAMAI ..... apakata kita bersama Tun Mahathir di Pekan Manong pagi nanti jam 11 !
Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
hasnul rahman
June 18, 2016 at 5:03 PM

Assalammualaikum wmt Bro Din!
Kalau Najib berehat di penjara Sg, Buluh, maka Rosmah ler yg akan ganti Najib jadi MP Pekan macam Kuala Kangsor yer?

Post a Comment