........... Nasihat Evergreen Rosmah Kepada Rakyat Tentang Belanja HariRaya | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Nasihat Evergreen Rosmah Kepada Rakyat Tentang Belanja HariRaya

Saturday, June 11, 20169comments

Seorang rakan FB telah menyiarkan kembali video berunsur nasihat yang amat bernas dari Rosmah. Walaupun video dirakam 2 tahun lepas namun nasihat Rosmah ini memang bernas sekali untuk seluruh rakyat dan pasti kekal evergreen.





Hari Raya pun dah dekat, so apakata kita layan nasihat dari isteri PM kita ini ....

PS - Video disiar pada 16 Julai 2014 ..... hmmmmm  kalau tak silaplah, mengikut pendedahan SR ada menunjukkan slip transaksi kredit kad Najib pada bulan Ogos 2014 mengenai perbelanjaan di kedai barangan kemas mewah Grisogono berjumlah sekitar RM3 juta ! ( KLiK )

Perbelanjaan mewah hujung tahun sama di Hawaii semua orang tahu dah ....

Semua itu masih tidak mendapat sebarang reaksi balas dari Najib atau Rosmah atau pembantu Rosmah atau SUA Najib atau sesiapa pun. Kenapa susah sangat nak dapatkan respon dari mereka ni, ek ?

Share this article :

+ comments + 9 comments

....................
Reply To This Comment ...................
June 11, 2016 at 1:56 AM

Sepatutnya rakyat yang nasihatkan Rosmah kok dia pula yang nasihatkan kita,, apa jenis manusia macam ni,sangat memalukan..!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 11, 2016 at 8:19 AM

Adui Din.insaf aku mendengar nasihat dia...huhuhu

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 11, 2016 at 11:11 AM

Ke ke ke.. Kak Rosmah muka stuck up ni pandai buat lawak juga rupanya.

....................
Reply To This Comment ...................
June 11, 2016 at 11:16 AM

Dia ibu Malaysia,ibu hippo.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 11, 2016 at 10:06 PM

a. samad Said tulis psl tun http://nopezone.blogspot.my/2012/05/digarhayu-mahathir.html?m=1

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 12, 2016 at 12:53 AM

Sori bro din turtle aku tak terkomen kali ni.. kelu bila kak mah kata 'Im talking on behalf of the rakyat' dan aku as a rakyat kepala asyik berputar akan video scene beberapa hari lepas yang menyaksikan berpuloh buah beg besar di angkut rombangan kak mah naik jet ke istanbul.
Apa barang...

....................
Reply To This Comment ...................
June 12, 2016 at 5:31 AM

Suami nya tak ada sesiapa yang sudi nasihatkan ke ????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 12, 2016 at 6:03 AM

Cuba suruh A samad Said tulis pasal najib hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 13, 2016 at 3:53 PM

Munafik yang nyata....

Post a Comment