........... Airmata Puteri Langkawi Di PRK Kuala Kangsar | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Airmata Puteri Langkawi Di PRK Kuala Kangsar

Wednesday, June 15, 20164comments

Semalam Puan Anina Saaduddin membuat penampilan di PRK Kuala Kangsar untuk bersama dengan team Deklarasi Rakyat. Disebalik kesibukan menjaga butik barunya ( KLiK ) Anina masih berasa tanggungjawab menyumbangkan masa dan tenaganya untuk bertemu pengundi2 di Kuala Kangsar ini untuk berkempen atas nama Deklarasi supaya pengundi memilih Parti Amanah sebagai mesej kepada Najib bahawa rakyat menolak kepimpinannya.

Tiba saja di Kuala Kangsar, Anina terus ke lokasi team DR di salah sebuah Bazar Ramadhan untuk bersama sukarelawan DR menyampaikan mesej Deklarasi Rakyat dan mendapatkan tandatangan seramai mungkin dari pengunjung.








Sebelah malamnya pula Anina membuat dua kunjungan ke kampung dalam Parlimen Kuala Kangsar untuk bersama pengundi dalam sesi santai, bertemu penduduk kampung secara direct untuk ceramah singkat dan sesi soal jawab.

Walaupun cuma sekitar 30 orang setiap sesi, ternyata respon yang diberikan penduduk begitu positif malah mereka minta Anina datang sekali lagi supaya mereka dapat sediakan lokasi yang lebih besar beserta PA sistem supaya lebih ramai dapat mendengar penjelasan dari Anina.

Walaupun secara santai namun Anina begitu bersemangat bercakap dan di sesi kedua hampir2 menangis dek terlalu emosional !



KLiK untuk ke Youtube


Duit derma Masjid Mana Boleh Masuk Akaun Tok Imam !



KLiK untuk ke Youtube

TerimaKasih Anina kerana sudi meluangkan masa untuk bersama Team DR di Kuala Kangsar. Semoga semangat juang yang ditunjukkan Anina itu dapat dicontohi oleh pemimpin2 DR yang lain. 

Janganlah terikut sangat cara .... lama, bila Tun Mahathir datang barulah berbondong2 semua nak ikut. Boleh pula datang.... Bila Tun balik, yang lain pun ikut sama balik !

Share this article :

+ comments + 4 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 15, 2016 at 7:58 AM

kenapa kat meja ttangan DR tu tak ada sediakan gambar Jho Low sedang bergumbira dengan hasil lanun...pastu..tunjukkan sekali berita terbaru IPIC (ori) sedang mengambil tindakan undang2 di UK terhadap 1MDB..a picture speaks a thousand words bak orang jawa kata

....................
Reply To This Comment ...................
June 15, 2016 at 9:43 AM

Terbaik Puan Aina..teruskan pembongkaran penyelewgan kerajaan bn. Salute u..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
June 15, 2016 at 12:49 PM

Sayang Najib undilah BN,sayang Rosmah undilah PAS@PIS.

....................
Reply To This Comment ...................
June 16, 2016 at 1:03 AM

Subhanaullah walaupun hanya seorang wanita biasa namun semangat yang tinggi oleh Puan Anina tiada tolak bandingnya, kaum Adam ambil lah ini sebagai contoh untuk kita sama sama bangun dan menentang kerajaan Najib yang zalim dan rasuah ini.....!!!! Semoga rakyat dari sungai besar dan kuala kangsar sedar dan ambil tanggungjawab masing masing untuk berubah dengan mengundi parti Amanah

Post a Comment