........... Majlis Mencari Kebenaran Putra Perdana Bersama Muhyidin dan Shafie Apdal ( video ) | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Majlis Mencari Kebenaran Putra Perdana Bersama Muhyidin dan Shafie Apdal ( video )

Thursday, April 14, 201610comments


Semalam telah berlangsung dengan jayanya Majlis Mencari Kebenaran - Selamatkan Malaysia anjuran GKCM Putra Perdana. Tetamu kehormat adalah Muhyiddin, Shafie, Cikgu Kamarul dan Syed Saddiq.

Walaupun dilapurkan terdapat sedikit bantahan kecil oleh geng baju merah sebelah petangnya, majlis tetap mendapat sambutan meriah terutamanya dari penduduk setempat.

Kali ini saya cuma siarkan sedutan2 menarik dari para penceramah kerana mungkin ada yang sudah mula bosan jika terpaksa melayan video panjang di mana banyak point2 diulangsebut.





KLiK untuk ke Youtube






KLiK untuk ke Youtube







KLiK untuk ke Youtube






KLiK untuk ke Youtube.

Video di atas adalah sedutan dari video asal berdurasi 30 min. Sementara di bawah saya disiarkan secara penuh bahagian 2  ... ketika mana Muhyiddin sudah mula naik semangat





KLiK untuk ke Youtube


PS - Kali ini saya tidak sempat nak buat transkrip.

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 10:12 AM

Ampu-mengampu mmg budaya Melayu sejak azali. Itu pasal naik pangkat dalam kerajaan adalah sebab pandai mengampu bukan pandai buat kerja pon..

Ampuuuuuuun Tuan..aku...

~ Melayu Negro

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 10:16 AM

Din,

Lepas OIC meeting di Turkey, najib balik ke malaysia ke? Maklumlah banyak negara "stans" berdekatan

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 12:15 PM

1MDB sebut artical 117 memang Najib suka tak suka tersangkut.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 1:04 PM

Peguam UMNO sahkan najib bangang. Najib tak baca pon main sign je. Peguam pun bodo sama macam bosnya.

Duit masuk bank tak tahu
Duit hilang tak tahu
Sign bodo je .. tak tau kebenda dia sign apa

PM ke ni ? bodo betul PM Malaysia. Menakutkan je rasa, PM sign ikut, suka tak baca langsung.

Kalau kena tipu mmg patut pon.. bangang sangat.


Unit, Just unit.. It just unit. stop asking !!!.

....................
Reply To This Comment ...................
April 14, 2016 at 2:20 PM

Najib!...ko marah ke?...
Marah!...kenapa ko marah?...
Sebab tembelang dah pecah!...
Bukan tembelang yang pecah....ko sendiri yang pecah...
Ko marah sebab rakyat dah tau siapa ko sebenarnya....
Selama ni ko bangsatkan dan haramjadahkam rakyat semua...
Dalam manis ko buat onar...
Duit habis ko rompak....ko buat diam je..

Hai Najib!...jangan ko bangga ko darah pahlawan...
Ko bukan anak jantan!....
Ko bukan puak kami lagi...
Kami rakyat bukan setakat marah!....
Kami tuntut keadilan!....
Se sen duit ko ambil...kami tagih kembali...
Ko pengkhianat!...
Jangan ko pikir ko dapat lari!...
Kami kan cari ko walau kelobang cacing...
Maaf bagi mu pasti tiada...

Tiada yang lebih wajar...
Keadilan didunia kami tuntut...
Keadilan diakhirat kau tanggung sendiri...

Ko paham Najib?...

Bukan ko sorang yang marah!!!...

KAMI RAKYAT LEBIH MARAH LAGI !!!...

KO PAHAM TAK?..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 2:35 PM

Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih & Maha Penyayang

"Demi masa (yang mengalir)
Manusia ada dalam kerugian
Kecuali mereka yang beriman dan beramal saleh
Dan mereka yang saling nasihat-menasihati pada kebenaran dan kesabaran (dalam masalah2 dan hal ehwal berkenaan)."
- surah Al-Asr

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 3:39 PM

Betul ke tak baca, main sign jer?.....Tah2 alasan jer kot......maklumlah org dah terkantoi.....siapa yg nak ngaku kalau berak sendiri dah tercicir tengah jalan......tah2 ada tujuan lain yg tersirat.....sebab dari awal nampak sangat MEMBELIT dan begitu AGRESIF pecat, tangkap org sana sini dan cuba MENGELAK.....dah satu dunia bising barula nak mula bercakap konon.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 5:15 PM

Pru14 patut dibuat secepat mungkin. Tak payahla nak tunggu sampai 2018.

Sementara nak menunggu 2018 tu nacam2 boleh jadi. Entah berapa pulak duit rakyat yg kena rembat. Sok alasannya tak tahu company tu company yg tak sah. Senang je 1MDB yg ditubuhkan oleh org no.1 dlm Msia pastu anak syarikat kementerian yg terajui oleh menteri kewangan boleh bagi alasan budak tadika "tak tahu" company yg dibayar berbilion tu company yg tak sah. Nampak sangat cerita kartun, entah ye tah tidak.

Pastu tuding jari kat satu company luar kata apasal baru hari ni nk bgtau yg sebenarnya company tu bukan bawah dia org. Yg Msia ni apasal sebelum lebur duit berbilion tu tak selidik dulu betul2?? Kata berintegriti, bermaruah sangat. Patut la kita dicemuh dunia luar. Nampak sangat lemah dan bengap. Memalukan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 14, 2016 at 6:59 PM

PutraKraken,
Terrbaekkkk Bro......

....................
Reply To This Comment ...................
Souka
April 14, 2016 at 7:21 PM

Sesiapa yang masih cuba mempertahankan Najib confirm termasuk dalam golongan orang2 bersubahat. Sebab kalau bodoh tahap bongok pun mesti tersedar by now yang Najib kaki kelentong dan dah banyak kali terkantoi.
Baik bersuara sekarang dan jadi seteru penipu, kerana tak banyak masa lagi untuk anda mengubah pendirian. Bersubahat pun boleh masuk jail tuan2 dan puan2.

Post a Comment