........... Bersama Tun Mahathir BacktoBack - Jitra, Kedah 28/4 dan Johor Baru 29/4 - WOW ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Bersama Tun Mahathir BacktoBack - Jitra, Kedah 28/4 dan Johor Baru 29/4 - WOW !

Tuesday, April 26, 20168comments

Tu dia ..... back-to-back Jitra, Kedah pada hari Khamis 28/4 dan keesokan harinya Jumaat 29/4 di Johor Baru pula !

Ada lagi tu tapi nanti anda terkejut pula .... mungkin tak percaya orang tua tu boleh pi ulang alik keliling Malaysia selang beberapa hari jer.

Kita cerita yang betul2 dah confirmed dulu. 

Lusa hari Khamis 28/4/2016 jam 8:30 malam
Tempat : Dewan Lye Huat Garden, Napoh, Jitra, Kedah

Bersama - Tun Mahathir, Shafie Apdal dan Mukhriz 
 


Difahamkan Muhyiddin terpaksa cancell last minit sebab ada masalah yang perlu diselesaikan namun beliau akan join keesokan malamnya -

Tulat Hari Jumaat 29/4/2016  Jam 8:30 Malam
Tempat : M. Suites Hotel, Johor Baru

Bersama - Tun Mahathir, Muhyiddin, Shafie dan Mukhriz




Kepada mereka yang belum sain borang Deklarasi Rakyat, pastikan anda dapatkan borang dipintu masuk dewan, sain dan berikan kepada petugas di situ.

Jangan risau .... maklumat peribadi anda dalam borang itu adalah rahsia dan akan hanya diserahkan kepada Yang DiPertuan Agong bila tiba masanya. 


PS - Perhatikan nama lokasi di Kedah tu .... Dewan Lye Huat Garden ? Ni mesti ada cubaan sabotaj atau halangan untuk menyewa dewan di negeri Kedah. Standardlah tu .... Setiap kali ada majlis yang seumpama, memang ada pihak yang cuba gagalkan. 

Jadi kepada pemilik premis Dewan Lye Huat Garden dan M.Suites Hotel - TAHNIAH! diucapkan.

Kepada cai2 Najib, katanya anda tidak heran dengan gerakan Selamatkan Malaysia ini tapi kenapa  bersungguh pula nak sabotaj / halang ? Takut ke ?


Diharap ada pihak yang akan usahakan live streaming. Apapun saya akan tetap usahakan untuk upload siaran video kedua majlis itu melalui youtube di sini. Agak lewat sebelah malam selepas tamat majlis, insyaAllah...

Hmmm .... bila pula Tun Mahathir nak ke Pantai Timur ni ? Tunggu ......

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2016 at 3:46 PM

Aduhai Tuan Din Turtle,,akhirnya sampai juga Tun Mahathir ke negeri Johor,,ramai sangat-sangat yang menanti Kehadiran Tun untuk memberi sokongan kepada beliau dan tanda tangan deklarasi rakyat..!! Gempak beb.........

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2016 at 4:38 PM

Syabas Din kerana sokongan yg padu dan konsisten. Teman tabik kamu din. Usaha murni kamu menentang kepincangan dan kemungkaran harus dihargai.

Walaupun berbagai halangan yg kamu hadapi kamu tetap konsisten mengulas dgn bernas tiap isu rumit yg ada.

Begitu jugak dgn Tun M, TSMY, Mukhriz, Shapie Aodal dan semua ahli deklarasi rakyat menongkah arus demi mencari KEADILAN dan KEBENARAN utk rakyat dan negara.

Ucapan terima kasih dari kami rakyat kpd semua.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2016 at 5:11 PM

Semoga program ini berjalan lancar.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2016 at 7:47 PM

Amin. Ya Robb. Ya Allah kau bukakanlah pintu hati Mohd Najib bin Abdul Razak agar meletakkan jawatan sebagai perdana menteri Malaysia dengan secepat munkin Amin

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2016 at 9:15 PM

Allāhumma la tada’ lana zanban illa
ngafar tah,Wala
hamman illa farraj tah, Wala karban illa
naffas tah,Wala marīdhan illa la shafai
tah, Wala ‘aduwwan illa
khazal tah,Wala jāhilan illa ‘alam
tah,Wala hājatan illa qadhai tah. Birahmatika Yāarhamar-Rāhimīn.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2016 at 11:20 PM

saya tengok dalam jadual keliling malaysia tak ada ceramah yang buat di pahang.

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2016 at 11:52 PM

Pahang kawasan Boss besar iaitu Najib,, mana boleh masuk di kawasan Boss dekat Pekan sana,,jatuh lah air muka boss nanti apabila "pekongnya" di bongkar....!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 27, 2016 at 4:12 AM

@Salwah Abdat

sebab kawasan big bos of dedakian la kena gegar kasi masuk. Tengok orang pahang terima Najib macam Najib sangka ke tak :)

tapi tak penting.

Janji Program terus berjalan. Kat mana mana pun OK.

Post a Comment