........... Dua Rakyat Malaysia Yang Punyai Kelebihan Luarbiasa ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Dua Rakyat Malaysia Yang Punyai Kelebihan Luarbiasa !

Thursday, February 18, 201619comments


Ekoran tendangan percuma yang menakjubkan ketika menentang Pahang baru2 ini, nama Faiz Subri tetiba melonjak naik ke peringkat antarabangsa. 

Kini rakyat Malaysia mempunyai dua nama yang telah menjadikan Malaysia mainan bibir masyarakat antarabangsa !



Saksikan semula tendangan luarbiasa yang dilakukan oleh Faiz - WOW !





Faiz mengiringi satu lagi nama yang sememangnya sudah dan masih bermain di bibir rakyat dunia, iaitu penerima derma TERBESAR dalam sejarah peradaban manusia sejagat ! - WOW !

Terbaru Najib turut dianggap sebagai mempunyai  bakat yang luarbiasa iaitu tahap kesabaran yang tiada tolok bandingnya, oleh orang nombor duanya.



Walaupun di bidang yang berlainan, Najib dan Faiz berjaya menjadikan Malaysia sebagai household name di peringkat dunia !


PS - Mohon SKMM bukalah sekatan ke atas blog ini, dah puji giler ni !

Nota - Pesan kepada rakan2 yang mempunyai masalah untuk akses kepada blog ini, anda boleh klik ke - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/zenmate-security-privacy-vpn/?src=search  dan download aplikasi tambahan itu ( mozilla firefox ). Tak sampai satu minit pun dan anda tidak lagi punya masalah !

Share this article :

+ comments + 19 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 10:04 AM

haha ... bukan skmm block blog ko ni .. saleh keruak.. dia mesti dah bebulu sangat ngan ko din.

Taniah rakyat malaysia, 2 nama yang berjaya mengharumkan nama negara seantero dunia

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 10:26 AM

Najib pun mau tumpang glamer hingga letak clip video tdangan percuma faiz dgn kata-kata pujian di facebook wall nya ramai juga masuk puji faiz tapi di akhiri ayat kondem najib huhuhu

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 11:04 AM

salam Din

kena block lagi...tapi kalu via PC ok...xde hal...kalu via hp...ade isu sikit...

rasanya Din tak cukup puji lagi laa...hahaha...
teruskan perjuangan Din...#nevergiveup #neversurrender

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 11:08 AM

Pak Din, kita di Singapura takde masalah access DinTurtle .... Alhamdulillah!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 11:11 AM

Alhamdulillah bro din.....berkat usaha pelbagai cara....setelah berminggu2 Xdpt assess blog Dinturtle, OSTB....Minaq Jinggo....bak pepatah, tido Xlena mandi Xbasah. Akhirnya pagi nie dgn bantuan abg google & adiknya playstore.....berjaya gok mokcik temah menyusup masuk blog awk din.....mokcik si org ulu yg asalnya buta IT....namun sentiasa dahagakan bahan bacaan & info yg dtgnya dari bukan si pemakan dedak!!! Moga bro din terus diberikan kekuatan & semangat oleh NYA melalui 'butang keyboard' dlm melontarkan segala pandangan & pertanyaan ttg kemelut yg semakin menanah & membusuk di hati majoriti rakyat Msia.... Aamiin...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 12:07 PM

Dalam bidang kemahiran faiz subri saya tak tahu tapi kalau dalam bidang kemahiran najib kita tak perlu risau kerana dia telah latih skuad pelapis FAM patut contohi komitmen najib

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 12:26 PM

Ramai penyokong pemakan dedak pro Najib bangga dengan kebanggaan Pahlawan Bugis ke atas jaringan cantik itu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 1:07 PM

Teruskan perjuangan bro!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 2:22 PM

Salam bro Din,

Minta maaf keluar tajuk sikit. Pasal isu Zahid nak bawa masuk 1.5 juta Bangla, saya pelik kenapa yang bersuara TPM aka Menteri KDN?

Menteri yang berkaitan tak pula bersuara. Menteri Perladangan dan Komiditi, Menteri Sumber Manusia tak pernah bagi komen negara perlukan 1.5 juta Bangla.

Saya pelik TPM pula yang beria nak bawa masuk pekerja Bangla. Pelik negara kita ni..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 3:27 PM

Rasanya bukan pasal tak leh access tapi dah kurang pembaca sebab fedup ngan fitnah tak berenti. Pasal bola pun kau nak kaitkan ngan pm. Nampak sangat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 4:15 PM

Faiz dan Najib, dua-dua membengkokkan alat permainan mereka; hanyasanya satu yang sah dan menakjubkan, yang lain itu tidak sah dan menjijikkan.

....................
Reply To This Comment ...................
February 18, 2016 at 4:28 PM

Memang tak dpt dinafikan bro ramai pemimpin dunia yg iri hati terhadap Najib kerana kepintaran beliau mendapat DERMA berbilion ringgit dan mengikut rekod genius Najib lah seorang pemimpin yg tersohor dlm abad ini. Tahniah Najib dan pengikut2 beliau yg taksub pada Najib juga tidak lupa kerana tanpa mereka Najib tak akan jadi sgt popular sampai bila2.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 6:48 PM

Senang ja. Kalau Pakai iPhone pergi ke setting click button VPN Terus Boleh access.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 9:38 PM

Ramai ahli politik yg high profil di seluruh dunia yg mau berguru dgn Dsn.Dsn disyorkan membuka akedemi untk mengajar mereka mengelak dan mencilok duit2 derma dan dana2 dan mcm mana nak menubuhkan sykt yg untung atas angin.Dsn mmg sudah di kenali di seantero dunia.Umno juga mempunyai rating yg tggi di bwh kempipinan presiden skrg.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 18, 2016 at 11:39 PM

Sekarang di Malaysia dah ada tiga orang yang mempunyai alat dan kebolehan permainan yang sangat bengkok bertaraf dunia.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2016 at 1:22 PM

Alahai lutut berlaga ada hati nak main bola.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 23, 2016 at 4:06 PM

Tepat sekali yop, yang bengkok itu hebat, perkara berlandaskan kebenaran undang2 yang bengkok camne pun tetap hebat. Kalau bengkok nak mengelak undang2 tue yang bawa ke neraka jahanam. Najib dah pun berikrar akan meneruskan azam membawa lebih kehancuran dan kejahaman buat negara Malaysia selepas 40 tahun berpolitik... Sebagai rakyat Malaysia takkan kita biarkan ajee...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 23, 2016 at 4:08 PM

Jahnam...jahnamm.....jahnammm... Jahanamlah Malaysia bawah teraju kuku besi Al Jibry Al Malaun Sah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 24, 2016 at 10:05 AM

Payah lah macam ini... blog din turtle kerap kali kena blok.
Lain kali Din kena la puji Si Najib banyak-banyak

Post a Comment