........... (Flashback Video) Aksi Hebat Tun Mahathir Bersama BBC Hardtalk | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

(Flashback Video) Aksi Hebat Tun Mahathir Bersama BBC Hardtalk

Wednesday, October 21, 201518comments


Antara video wawancara Tun Mahathir dengan media barat yang paling saya suka adalah BBC HardTalk yang dirakam tahun 2008. 

Kelas Tun menjawab setiap persoalan provokatif dari hos rancangan. Jelas terpancar ketegasan dan kemantapan setiap hujah Tun. Kita boleh nampak jenis orangnya Tun Mahathir ini dan kenapa satu dunia menyanjungi beliau.

Menarik video ini sebab disertakan dengan sarikata Melayu. Lagi menarik sebab diakhir video ini kita boleh lihat logo mykmu !




KLiK untuk ke Youtube.

Share this article :

+ comments + 18 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 11:22 AM

Sdra Din,

Bloggers under mykmu ni sama dengan their paymaster

1. Apabila bercakap......bercakap bohong

2. Apabila berjanji......janji dimungkiri

3. Apabila diber amanah......amanah dikhianati

Saya tambah lagi

1. Tak tahu membeza antara FANTASI DAN REALITI

2. Tak kenal AUTA DAN FAKTA

3. Tak mahu ambil tahu antara KEPALSUAN DAN KENYATAAN

Apabila ditanya mana FITNAHNYA......langsung tak jawab

Apabila ramai yang bentang fakta kagi berdokumen.....ooooh itu mereka kata palsu, tampered, doctored......kadang2 saya ingin tahu dimana mereka belajar....harap2 jangan dari UNITAR.....huhuhu

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 11:26 AM

Najib dalam hard talk xde ke ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 11:55 AM

Kalau 1MemalukanDoniaBoogees diwawancara dalam HardTalk, rasenyer mau dia terb_rak "HardTurd"......harharharhar!!

....................
Reply To This Comment ...................
October 21, 2015 at 12:08 PM

Najib... Hardtalk ? Hahahahahahahahahaha.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 12:13 PM

NO 1 Tun Mahathir. Aku tabik kat dia, Mat Salleh tu pun berangin jugak...tapi smash tetap kena smash oleh Tun M. Agak2nye la....Jibby boleh ke berhujah camtu?...oh lupa plak aku Jibby kena ada big mama boleh boleh berhujah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 12:21 PM

Manusia tidapk pernah sempurna apapun Mahathir adalah pemimpin melayu bertaraf dunia World Class leader yg berani...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 12:23 PM

Najib Hardtalk?? Hardball and Noball adalah...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 12:48 PM

AnonymousOctober 21, 2015 at 11:22 AM

Semua tu blogger tu faham. Demi melayani nafsu besar dia terpaksa lakukan. Hari semalam sokong dan mengangkat Tun. Hari ini berkiblat pula pada Najib. Hari esok entah siapa ...... blogger macam ni dah tak usah nak bercakap berkenaan perjuangan. Berasa bersalah mungkin tapi berlagak saperti betul demi mendapatkan keuntungan. Pemikiran pengikut blog dia dah jauh terpesong dibuatnya. Akibatnya blog2 yang mengkritik Najib habis diserang dengan komen2 yang langsung tak relevan. Semoga Allah bukakan pintu taubat untuknya. In Syaa Allah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 12:52 PM

mana nak ada kalau sentiasa lari dari wartawan. orang tunggu kat pintu depan dia masuk ikut pintu belakang.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 2:17 PM

Najib ada dalam rancangan "Hard to Talk"

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 3:59 PM

Kat parlimen pun soh timbalan yang jawab...apa crite....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 4:47 PM

Nice one

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2015 at 5:36 PM

Malang nya Admin MYKMU dan beberapa gang nya yg dulu amat saya hormati la ni dah tersesat jalan mungkin dia orang mamai dek terlampau banyak sgt makan .Tu la lain kali makan biar berpada pada.betul tak?

....................
Reply To This Comment ...................
October 22, 2015 at 1:08 PM

best la din..air mata aku mengalir lesu...TDM sukar dicai ganti.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 22, 2015 at 1:21 PM

Saya dah lama tak singgah blog MYKMU tu...mcm blog org munafik jer..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 22, 2015 at 7:46 PM

Org tak ada pendirian, adlah orang yg takda maruah, bisa satu hari sesat dan khianati bamgsanya demi bayaran yg lumayan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 22, 2015 at 10:21 PM

Bukan sahaja mykmu, blogger yang hebat2 macam Rocky, Big Dog, Another Brick, Tunku pun sama. Adakah mereka ini tahu lebih dari apa yang kita tahu?..
Big Dog katanya terus tak percaya TDM kerana hadir Bersih 4. Dan terus 'membinatangkan' orang yang pernah dia puja itu. Maknanya dia percayalah yang wang yang masuk keakaun bosnya itu adalah derma!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 23, 2015 at 2:34 AM

Tp apakan daya nelayu mudah lupa.Dr nahathir mohamed lagend . Viralkan v ideo ni

Post a Comment