........... Panazzzz .... Tun Mahathir - Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Panazzzz .... Tun Mahathir - Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 !

Saturday, September 19, 201515comments


Saya ada menerima beberapa video pendek dari rakan yang meminta saya tolong sebarkan.

Beliau mewakili satu kumpulan orang Melayu yang menamakan diri sebagai Kumpulan Melayu Berani Bersatu ( MBB ) dan mereka telah mengadakan sesi bersantai bersama Tun semalam.

Menarik ! Rakaman adalah melalui handfon, jadi tak berapa cantik visual namun suara Tun jelas.  Diharap MBB dapat berikan video penuh untuk kita kongsi bersama !


Saya rasa rakaman adalah semasa sesi soal jawab.


Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 !

Tun Mahathir berani bersumpah yang Najib ada menyatakan Slogannya yang terkenal CASH IS KING kepada Tun.




KLiK untuk ke Youtube

min 2:45 - ... walaupun dia anak orang kaya ....kaya sikit aja, Tun Razak bukan kaya sangat ....  tapi nak bagi satu million, dua million ni, anak orang kaya pun tak mampu ! ... kalau takde duit nak buat apa ? Curi lah !

Nak kena bagi kepada orang million2, kena curi million2, billion2 .... sebab tu dia curi !


Najib Muka Tak Malu



KLiK untuk ke Youtube

Tapi ada setengah orang ni dia tak rasa malu..... dia kata semua orang sayang pada dia. Dia biasa bagi tahu kat saya, Umno ni unpopular, BN ni unpopular , sebab itu saya akan jadi ikon... pasal orang semua sayang kat saya.

Dalam pilihanraya, tonjolkan dia. Jangan cakap pasal Umno ka Bn ka ...

Dia ingat dia boleh menang besar tahun 2013....


Bila Najib Di Buru Undang2 Dunia .... (Mungkin)




KLiK untuk ke Youtube

Share this article :

+ comments + 15 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 5:03 PM

yes 'I love PM' punya lah gila glamer bukan dapat menang selangor lagi merundum ada cash is king hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 8:25 PM

Tengok la macam mana macai di mempertahankan dia macam tak hingat dunia macam dia tu maksum Jibon dengan Anwar lebih kurang ja...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 8:42 PM

pm x sedar diri. tggu sajalah bila dah jatuh nnti tntu habis semua kena korek. sementara blh lagi ni tutuplah mana yg sempat

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 9:15 PM

Betul la apa tun M cakap. Dulupun masa zaman tun M macam tu gak , kena curi/cari milion2 sebab nak guna milion2. Tak kan hangpa nak nafikan ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 10:42 PM

apa no akaun tun m?? Dlm kes najib ada bukti soheh...takdak sapa pun yang nafi..1donia sudah tau...

Btw kalo blum bagi no akaun bank pada ajib, kena bagi cepat2 sementara duit 2.6bil masih ada...oh baru prasan...baki duit tu da kena freeze dalam akaun di singapore...teruskan menyokong ajib k.. Dongibab...kipidap

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 19, 2015 at 11:40 PM

Takkan ajib gor boleh menongkat langit dgn rm. Masanya akan sampai dan bukan lama lg pun. Masa tu nanti kau tau ar nasib nko.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 12:09 AM

Klu pondan bugis jatuh dan didakwa.dan brsalah blh hukum ikut hudud tak? Mencuri potong tangan dll...kalau ada hukuman baling batu utk public pun best gak tak pun rejam...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 2:01 AM

Takbir!!!

Hamba akan MENYOKONG DS NAJIB secara HABIS-HABISAN - sekiranya beliau segera membela, membersih & memartabatkan maruah bangsa MELAYU YANG TELAH TERHINA DIMATA DUNIA dengan MENYAMAN akhbar AWSJ di Amerika Syarikat & The Sarawak Report di United Kingdom.

~ Panglima Jub@h Merah.

....................
Reply To This Comment ...................
September 20, 2015 at 2:46 AM

Kalau najip x saman? Nampak gaya macam tak je..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 6:49 AM

1. Pernahkah kita dengar "pencuri kolar putih mengaku mencuri" kecuali setelah didakwa dan dibicara di mahkamah

2. Najib sampai bilapun tak ada keberanian menyaman AWJ. Sarawak Report mahupun TDM takut telanjang dibogelkan

3. Jaguh kampung najib hanya berani saman ke atas Harakah, Tony Pua, Nga Kor Ming...itupun mahu selesai luar mahkamah kononnya "ikut undang2". Sebenarnya takut seluarsendiri terlondeh.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 6:52 AM

Mengaku melayu ? Memperjuang hak melayu ?
Sendiri nama pun tukar bukan melayu. Ahjib gor nama melayu ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 6:57 AM

Apa bising2 pasal saman ni ?
Ahjib gor dah cakap.
Hari selasa nk saman. Hari selasa.
Tunggu jer lar. 50hb. . 20. .?
Dah hantar surat dah !
Tak pecaya ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 10:43 AM

-luv tun m .

- lama tidak memberi komenisme
-apa juga ada undang-undang jika undang-undang itu sendiri tidak berfungsi.
-tidak ada negara yang tidak mempunyai undang-undang. hendak ke sesuatu tempat itu pun tetap ada peraturan tertentu yang harus ditetapkan.
- najib, si lelaki ini mempergunakan parti demi kelangsungan hidupnya. tidak kerana parti belum tentu ia rasai jumlah wang yang besar. apabila sudah terbongkar, labu berlubang ditebuk tikus pun tetap nampak isi dalamnya.
tun dr mahathir, beliau ada strategi mengapa ia menuruni bersih empat pada ketika itu. salah satunya mempengaruhi rakyat dan negara-negara luar. sudah tentu najib menjadi perhatian pentadbirannya begitu amat teruk dan prejudis.
-ya, najib memang seorang politikus yang amat teruk dan belum pernah belaku dalam sejarah negara institusi kedaulatan dipermain serta diperhina.
-baju merah , ini lagi satu masalah yang meruncing . melayu kata perhimpunan untuk kedaulatan melayu. adakah mereka berfikir?, berlakunya kemelut ini disebabkan najib menghapuskan I.S.A dan demikianlah bergembiralah pembangkang untuk menghina dan membocorkan pelbagai rahsia tanpa perlu disumbatkan ke dalam I.S.A .
bukan rakyat yang salah hingga berlakunya perhimpunan begitu amat sia-sia. tetapi dasar pentadbiran kerajaan yang lemah malah tidak tegas dan pemberani.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 20, 2015 at 8:17 PM

Sabarlah.
Najib akan saman pada 32 haribulan akan datang .
Selaku kumpulan baju merah, aku sangat yakin.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
September 23, 2015 at 5:49 AM

NajibRosmah amat Bangang sekali, amat susah untuk dinafikan.

Post a Comment