........... PANAZZZ ! PC Bersama Tun Mahathir Di Bicara Negarawan Pasir Gudang | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

PANAZZZ ! PC Bersama Tun Mahathir Di Bicara Negarawan Pasir Gudang

Saturday, August 29, 20158comments


Baru selesai majlis Bicara Negarawan bersama Tun Mahathir di Pasir Gudang. Alhamdulillah hampir 5 ribu rakyat memenuhi dewan untuk bersama Tun tadi.

Baru selesai Majlis Press Conference... pendek jer tapi very straight to the point. Makanya saya pilih terlebih dulu video PC tadi untuk di kongsi bersama. Video Majlis tadi akan menyusul kemudian..

Topik2 yang dijawab Tun masa PC tadi -

1- Adakah Tun Sokong Bersih ?

2 - Usul Undi Tidak Percaya  

3 - Adakah Tun Bersedia Di Penjarakan ?

4 - Apakah cukup bukti untuk tangkap Najib ?

5 - Derma Datang Dari 1MDB Bukan Dari Arab !



KLiK untuk ke Youtube

Untuk video ucapan Tun - KLiK

Untuk video sesi soal jawab - KLiK

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2015 at 5:46 PM

Ribuan Terima Kaseh pada Tuan DinTurtle!!

....................
Reply To This Comment ...................
August 29, 2015 at 5:51 PM

Tun

Jika kamu turun esok... Saya pasti 1,000,000,akan hadir !!

P.s eson bersih untuk ahli umno ...tak.pakai baju kuning pun tak pe... Yg penting turun

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 29, 2015 at 6:10 PM

Tak sabo nak tunggu video full
Tq Tuan Din

....................
Reply To This Comment ...................
Tai-pan Jr
August 29, 2015 at 8:45 PM

As'Salam... Bro DT n Sahabat3 semua..


"TERUSKAN... TERUSKAN.." - Tun Dr. M :-)

-There will be 'Domino Effect' now... Lets see how big it will be..

-Moga Allah SWT sentiasa lindungi 'Semua3 Veteran2 Malaysia'

***Ameeenn**


"Its Now or Never" - AhJibGo must GO!!!

-U cannot fool Kami all the time... Now its obvious..

-Kami Rakyat minta U resign nicely U taknak kan... Now what U gonna say.. ???


"U Reap What U Sow"

-U called Us "Haram-Jadah" la.. "Bangsat" la.. U think We gonna keep quiet je???

-U beri contoh TAK BAIK pada 'Generasi Muda'... U need to be STOP!!


"Walk Our Talk"

-U cakap macam3 pada Kami.. Hari2 U layan Kami like Idiots.. Kesabaran Kami dah tercabar..

-Now OFFICIALLY Rakyat dah "dapat restu" from "The Veterans"... Lets see what AhJibGo gonna do now..


***Syukur Alhamdulillah... Allah AWJ Maha Kuasa.. Makhluk Takde Kuasa"**

***Rasa gembira sikit WALAUPUN MASIH sambut merdeka dalam sedih**



"The AhJibGo Factor"



"Discussion Is Dead"
"Diplomacy Is Dead"
"Democracy IS Dead"


Oh MalaysiaKu... Tanah Tumpah DarahKu..

....................
Reply To This Comment ...................
PakKaduk
August 29, 2015 at 8:50 PM

Terima kasih Tuan Din kerana upload video PC ni.

Kepada semua penyokong2 Najib tolong jangan cuba2 nak pusing kata Dr Mahathir bahawa beliau sokong Bersih.

Dr Mahathir TIDAK menyokong Bersih tetapi menyokong Gerakan Rakyat (People's Power) kerana tiada cara lain untuk menolak Najib.

Sekarang kita tahu bahawa wakil rakyat pembangkang sememangnya tak berguna langsung kerana mengadakan syarat untuk membebaskan penjenayah liwat sebagai syarat untuk usul undi tak percaya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 30, 2015 at 2:31 AM

Malaysia pada hari ini umpama gadis yg telah dirogol oleh mat najip

Sekarang Lim kit siang nak suruh Malaysia diliwat oleh nuar pulak..

Najip bangsat.. nuar bangsat.. lim kit siang dah lama bangsat..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 30, 2015 at 1:13 PM

Najib dan nuar paling bangsat sbb menyokong trus limkomunis walhal tahu akan hati komunis nih nak kerjakan org melayu/islam d msia. Pemimpin munafiq mmg tak tahu kesusahan struggle org melayu islam. Org melayu islam kena bangkit. A Must.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 30, 2015 at 10:06 PM

orang melayu di penang mmg tak percaya apa pun dari dap, skrg pas pun dah tahu muslihat dap yg konon kafir harbi yg boleh berkerjasama konon...cuma masalah skrg ini ialah umno yg masih nk mempertahankan najib, tak terfikirkah yg tindakan begini hanya menbangsatkan umno itu sendiri, walaupun suatu ketika dulu saya tak setuju dengan tun dlm beberapa isu, tapi yg ini saya bersetuju dengan tun atas sbb mahu mengembalikan perjuangan umno kepada agama,bangsa dan negara. sebaiknya najib turun la, tun hanya mahu selamatkan umno itu sendiri dari terkubur, itu naluri tun dan naluri rakyat juga. untuk peminpin dan ahli umno, jgn rosakan umno dengan membuta tuli menyokong kepimpinan tertinggi yg jelas tidak menjaga amanah agama,bangsa dan negara....renungkan lah

Post a Comment