........... Pakej Percutian Rakyat KaM1M 4 Hari 3 Malam TATOOSH TRAVEL ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Pakej Percutian Rakyat KaM1M 4 Hari 3 Malam TATOOSH TRAVEL !

Tuesday, July 7, 201525comments

TATOOSH  TRAVEL  &   TOURS - Pakej KaM1M 
( Pakej Rakyat )

Pakej Percutian Kapal Mewah 1Malaysia  - 4 Hari / 3 Malam

Harga 199 Just Unit bagi satu Dewasa dan 50% kanak2 di bawah umur 12 tahun.

Minima 4 dewasa ( Pemandu Pelancong Percuma )


Pakej bermula dari mana2 pelabuhan berdekatan anda. Terpulang samada anda mahu belayar di lautan lepas atau belayar menyelusuri sungai di kampung anda ...


Segalanya termasuk dalam harga pakej ! Bersantai di ruang tamu ...... menonton wayang di panggung mini...... berendam di kolam renang ....


sambil menikmati hidangan istimewa dari Chef negeri pilihan anda !


Berehat di deck atau berguling di kamar tidur ekslusif ....


Semuanya disediakan khas melalui pakej rakyat KaM1M 4 Hari/3 Malam kami ....


TATOOSH  TRAVEL  &  TOURS .... bersama denyut nadi rakyat !

Kami Dah Cuba ! Anda Bila Lagi ?

Buat lah tempahan segera untuk percutian keluarga yang tidak mungkin dilupakan.

Memandangkan kami hanya ada satu kapal saja, tempahan berdasarkan siapa cepat dia dapat. 

Nota - Harga bergantung kepada nilai semasa Just Unit. Kat mana nak beli Just Unit .... wallahualam ....

Share this article :

+ comments + 25 comments

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 2:24 AM

Salam din....wawawa..terbaik.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 2:29 AM

ha. ha. ha.
baru je dapat info kata ada gambar pahlawan bugis, flom, anak anak diorang, apek terjulur, tokey arab atas kapal mewah.

dah keluar pun.

ha. ha. ha.

nanti ada orang cakap.
apa salahnya pm bercuti. itu pun nak kecoh ke?
apek terjulur dengan arab tokey tu, diorang terjumpa kat kedai mamak darussalam presint 16. tu yang diorang ajak cuti sekali.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 2:53 AM

Aku terkejut sangat2 kelmarin sebab ada sorang penjual kat bazar tak nak terima duit RM10 waktu nak beli kuih dia. Dia kata 4ketul kuih cuma JU1. BUKAN RM1.

Aku kata apa tu? 1 Just Unit.

Aku tanya lagi. Kalau 50sen? Just unit jugak ke?

Dia kata 50sen kita panggil 50mdb.

Mana nak tukar dari RM ke JU?

Dia kata bank oversea. Bank local tak boleh sebab BNM cerewet...

Kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 2:53 AM

USD500,000 per week kalau convert ke Just Unit berapa ya?

....................
Reply To This Comment ...................
Small Green Fish
July 7, 2015 at 2:56 AM

Saya berminat untuk me lancing dan ada mata wang Just Unit ( JU ) untuk bayar tambang pakej pelancungan. Masalah nya dalam bentuk dokumen. Saya boleh bayar dulu daripada akaun saya di bank, yang mana duit di dalam akaun saya ini saya tidak pernah guna untuk kepentingan peribadi saya. Duit dalam akaun bank saya ini kesemuanya saya gunakan untuk kepentingan orang lain.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 3:23 AM

Unit Just Unit ni x yah beli cik din, g goncang kt pokok gugurlah unit tu, bawa guni je kutip. Ni x lama lagi apa nk jadi dgn ringgit tak tahulah, nk naik makan masa, nak jatuh sekejap je. Ni sapa yg bertanggungjawab ni?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 3:40 AM

Bro Din

Mana hang dapat info pasal pakej percutian ni?

Dari Sarawak Report ke? Kan PGI dah kata SR tak boleh dipercayai sama sekali! hehe..

Semua orang kena percaya PGI...

Yang gambar yang last tu SR dah edit dia superimpose Najib Rosmah dengan anak perempuan dia kat dalam gambar tu!

Najib....Najib....lantak ko la Najib....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 3:42 AM

hehe.. lawak-lawak. Masing2 tak kenal satu sama lain. hehe..

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 4:14 AM

Puas hati ? Kan saya cakap saya tak kenal jlo...Jgn tanya lagi.....tu semua PALSU....nak sabotaj je....nak tau tunggu audit dulu ye....seluar pendek beb !
Jadi ingat....rakyat kena bersederhana tau....
saya lain....jgn tanya !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 5:46 AM

Bercuti sekali tapi tak kenal....bolehlah panggil krew misteri nusantara siasat sebab kes ni terlalu misteri!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 5:48 AM

Jujur kata kaki aku betul2 ringan tengok muka rosmah!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 5:48 AM

Habislah bro Din Turttle lepas ni.Sebelum WSJ kene saman,bro Din yang kena saman dulu.Najib mana kenal Jho Low. :D

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 5:58 AM

Just Unit (JU) akan menjadi currency baru negara menggantikan Ringgit Malaysia (RM). Ini berikutan nilai ringgit yang lemah di pasaran. So, lepas ni korang cepat2lah tukarkan wang korang dari RM ke JU di bank2 yang terpilih di seluruh negara. Ini kerana selepas ini RM tidak akan laku apabila ekonomi negara mengikut jejak langkah Greece. Eh, bukan ke jika sebut pasal kegawatan ekonomi negara2 berjiran seperti Singapore pasti akan terjejas sama. Tapi peliknya Malaysia jer yang terjejas.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 6:13 AM

gambar last paling win din

sikit punya besar rantai rosmah ikat kat badan najib

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 6:45 AM

Kah!...kah!..Kah!...jelouslah tu kut abang Din?.Kita duit tak ada naik sampan cukuplah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 7:28 AM

orang seponser tu.. menantu kot seponser.. bersangka baiklah di bulan baik ni. kah kah kah. kang tak cium bau surga.

Kapal tu nak pergi "melanun" ke wahai pahlawan bugis ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 7:34 AM

kaki aku pooonn...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 7:49 AM

DULU KATA TAK KENAL...

ni apehal berbulan madu bersama ni?

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 8:13 AM

Sarcastic gilerrr Din... Kahkahkahkahkah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 8:19 AM

Kami dah cuba ! Anda bila lagi ?

Hahahahahahaha .... menangis ketawa bro hahahaha ....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 8:24 AM

Maka tergurislah hati seorang pahlawan Bugis yang tersohor........ :(

....................
Reply To This Comment ...................
July 7, 2015 at 9:57 AM

Baik gambar2 ni bro Din boleh digantung dimuzium negara ataupun sarankan menteri pelancungan supaya adakan pakej utk rakyat bercuti dikapal mewah ni mungkin 1mdb boleh menaja separuh dari kos pelancungan ni....tapi kapal ni rasanya tak berlabuh disebarang destinasi bro...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 10:18 AM

pe kata tag gambar2 ni kt fb or ig or twitter najib kita mintak kesahihan gambar2 ni....mesti menarik respond yg bakal diberikan

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 7, 2015 at 12:42 PM

Sepatutnya UMNO dah lama tukar Najib ni masa kecoh kerajaan bayar utk konsultan saja sudah 7 billion. Pembayaran ni menunjukkan yg Najib mmg tak cekap. Ada pegawai kerajaan tapi masih guna konsultan.
Najib bila diberi kuasa sepatutnya akan memperbaiki apa-apa kesilapan yg Pak Lah lakukan tapi sebaliknya melihat cara Pak Lah sebagai cara mudah mendapatkan wang apalagi dgn org kelilingnya yg turut ambil peluang.
Bertahun kerja bawah Mahathir, mengapa tak guna cara yg baik urus kerajaan.
Kalau Najib dibuang masa isu 7 billion bayaran konsultan dulu; saya rasa dia dah boleh rehat macam Pak Lah sekarang.Apakan daya pemimpin UMNO antara tak ada telor atau mata duitan utk menegur Najib dulu.
Najib bila dah tersepit nanti satu persatu tinggalkan dia.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
July 8, 2015 at 12:07 AM

Ini bukan gambar Jho Low la. Muka aje sama dan secara kebetulan nama pun hampir sama. Nama cinabeng dalam gambar kat atas ialah Jho Taik Low.Muah..ha..ha..

Post a Comment