........... Eksklusif - Video Kenapa Tun Mahathir Menulis Umno Bakal Tewas di Bawah Najib | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Eksklusif - Video Kenapa Tun Mahathir Menulis Umno Bakal Tewas di Bawah Najib

Friday, April 10, 201515comments

Petang tadi saya berkesempatan bertemu dengan Tun Mahathir dalam satu majlis bersama blogger anjuran Bloghouse. Tun telah menjawab pelbagai soalan terutamanya berkaitan isu panas Tun vs Najib merangkumi isu 1MDB, program Soal Jawab Najib semalam, Jambatan Bengkok, BR1M, soal bangsa Melayu dan soal yang saya sendiri tanya iaitu kenapa Tun mendakwa Umno BN bakal tewas PRU14 jika Najib terus memimpin.

Saya siarkan dulu soal jawab Tun Mahathir-dinturtle di bawah.... yang lain akan saya upload kemudian.

Soalan itu sebenarnya saya tanya untuk kepuasan diri saya sendiri memandangkan saya selalu komen artikel2 dari chedet namun saya percaya ramai yang berkongsi pandangan yang sama ..... anda nilaikan jawapan dari Tun Mahathir -




KLiK untuk ke Youtube

Share this article :

+ comments + 15 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 10, 2015 at 10:51 PM

Dia org ni berpolitik macam tak ingat org sabah dan sarawak, mun tun terlepas pandang mungkin

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 10, 2015 at 11:17 PM

Buat apa pi interview orang tua nyanyuk ni.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 10, 2015 at 11:47 PM

Tun tanya, mana pergi duit r42 bil tu? Dsn jwb balik.. saya dah arahkan ts ambrin dari audit utk check tak cukup saya suruh pula pac check... kalau ada salah guna, saya tak akan berdiam diri...
Does he answer the question??? Atau dia berpolitik?... fail exam kalu jwm mcm tu... sbb tu sy percaya bila ada pihak kata dsn tak lulus ijazah dulu tu.... hnya dpt kerana dia anak tun razak..

....................
Reply To This Comment ...................
eri
April 10, 2015 at 11:58 PM

Tun in his working attire.... ur so masak ahjib ngok...org tua ni really means biznes...me n DAP since 1995 but u usik ini orang tua sama la macam u jentik telur i.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2015 at 1:25 AM

Soundnya slow sangatlah pakcik din. Utk video2 akan datang diharap dapat adjust sikit soundnya sblm upload ke youtube.

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2015 at 4:13 AM

Tuan Penyu awesome

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2015 at 7:07 AM

Nyanyuk? Hang la nyanyuk...Kalau hang support Najib, hang jawab la bagi pihak Najib, tuduh orang tua ni "nyanyuk" cuma buktikan hang yang sebenarnya NYANYUK,
sebab hang merapu - tajuk perbincangan lain, hang hanya bolih kata orang tua ni "nyanyuk"

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 11, 2015 at 9:33 AM

ah hahahahahhaaa....tatao nak jawab mana p 42 bil p ngata ayahanda tun nyanyok..osem la nyanyok pon najib mola ketaq lotot...

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2015 at 3:46 PM

@Anonymous

kalau orang tua tu nyanyuk tak delah najib terhegeh2 mkntak sokongan ketua2 bahagian yang mata duitan semua tu.

Tak payahlah najib buat interview khas utk menjawab semua yanh Tun tanya..

opss..tak semualah..jawab berpilîh2 je..

....................
Reply To This Comment ...................
April 11, 2015 at 7:32 PM

Umno yg ada skang pun tak sama masa umno asal. Umno yg asli dah haram dah pun. Umno yg ada skang tun lah tubuhkan. Jadi klu lingkup pun umno skang pun kerana batu asas tak kukuh.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 12, 2015 at 12:23 AM

Syukurlah kalau Tun M dah "nyanyuk"...kalau belum, tentu ada yg terkencing dalam seluar 3 hari tak terhenti makan pelurunya. -KING KINABALU-

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 12, 2015 at 10:56 PM

Thanks, Dr Mahathir, for asking the questions we, the Rakyat, have Seditiated from asking.

....................
Reply To This Comment ...................
April 13, 2015 at 9:53 AM

Kita sedar Tun Dr. Mahathir bin Mohamad adalah bekas perdana menteri.. Kita sedar Tun Dr. Mahathir bin Mohamad juga banyak isu hingga orang mempertikaikan membabitkan pelbagai isu termasuk mengenai ahli keluarga beliau,agama dan orang kanan beliau sbg timbalan PM. Akan tetapi zaman beliau tidak pernah menyeksa rakyat dari segi kewangan.Masalah kewangan negara disebabkan inflasi seperti kenaikan hanya sebanyak 3 sen saja.. malah beliau membuka peluang perkerjaan dari wujudnya kemudahan yang dikatakan oleh setengah pihak bahawa ia tidak guna seperti adanya KLIA, KLCC, Sepang dan sebginya malah ramai orang dahulu celik dan kini jadi kaya... tapi zaman sekarang ini sebaliknya mereka lakukan kalangan UMNO sekarang bukan cari keuntungan diri sendiri malah biar rakyat merana atas tindakan mereka....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 13, 2015 at 12:41 PM

PM Jib masih syok sendiri. Apa kata kita unfriend n unfollow facebook & twitter dia? Mungkin dia dok syok tengok follower dia ramai, tu yang dia ingat dia dapat support lagi. Terus terang Din, aku tak kan undi BN selagi muka muka pengilap apple ni wujud. EPOOL.

....................
Reply To This Comment ...................
May 16, 2015 at 2:11 AM

https://www.facebook.com/pages/SATU-AHLI-SATU-UNDI/378308295689234

Post a Comment