........... Bicara Negarawan Tun Mahathir - Full Video | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Bicara Negarawan Tun Mahathir - Full Video

Saturday, April 25, 201541comments


Alhamdulillah selesai sudah majlis Bicara Negarawan bersama Tun Mahathir yang berjalan lancar tadi. Saya kongsi kan bersama rakaman penuh ucapan Tun yang saya bahagikan kepada 3 bahagian.


 
KLiK untuk ke Youtube



KLiK untuk ke Youtube 



KLiK untuk ke Youtube 


PS -Artikel seterusnya adalah bahagian Soal Jawab yang PANAZZZZZ - KLiK

Share this article :

+ comments + 41 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 1:34 PM

Thanks din

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 1:42 PM

bro din thorbaik,pantas mengupload bicara tun.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 1:55 PM

Terbaik din....najib dan rosmah shopping kat mana sekarang ni ye??blogang boleh kongsi sikit x lokasi???

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 2:06 PM

Bahagian soal jawab juga menarik ! tengah upload

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 2:26 PM

Thank you!

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 2:31 PM

Terima kasih.

Masih spt dulu.....selamba dan sarat dgn mesej yg jelas utk kita mulakan langkah sulung utk terus mara ke hadapan dgn yakin.
Tahniah dan terima kasih Tun.
Salaam hormat.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 2:46 PM

Terima kasih banyak..

Puas hati dapat tengok full video. Saya sangat menghargainya.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 2:51 PM

@dinturtleTerima Kasih Abg. Din. Cepat dan efficient sunggoh.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 2:56 PM

tewimakaseh en.penyu...waser takpuas nengok n dengaq...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 3:30 PM

salam,
kita ikut cara tdm, cakap berlembut jer. tak ada pun sebut yang tak elok. ahjibgor tu, pm sendiri yang suruh panggil. so kita ikut la. rasanya, kekawan kita yang prepaid dan postpaid pun tak perlu la kita panggil dengan panggilan yang tak elok. kita faham dan sokong tdm kerana itu adalah perkara yang sama ada dalam kapla dan hati kita. bila kita cakap, tak ada yang nak dengar kerana tak tergugat. suara tdm mampu menyengat. baru la orang ambil port. terima kasih tdm kerana masih lai ambil tahu hal negara.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 4:19 PM

ada video (full) bang? ada member kata video macam ni dah di edit. masaalah sikit bang.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 4:33 PM

Kamera saya bokeh rakam 30min nonstop jadi memang kena pecah. Saya pilih ketika yg saya rasa tun akan tukar topik sebelum saya stop dan rekod semula. Taknaklah recording stop ketika tun tengah bercakap. Lagipun senang begini kalau nak cari points dan kalau nak share dlm watsup
tunggulah pihak lain kalau ada yg siarkan sepenuhnya sekaligus.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 5:47 PM

Rindu nk dgr suara Tun M

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 5:57 PM

Bro din...
Yang paling takleh tahan bila tdm tanya ada sapa ingat perkahwinan 4-5 anak saya? Simple tapi pedih menikam jugak menginsafkan saya...
All the best bro Din....

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 6:04 PM

terima kasih Din. dpt juga sy mengikuti bicara Tun. mohon share di fb sy.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 6:28 PM

Terbaik Tun Dr Mahathir

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 6:31 PM

Ribuan terima kasih pada DinTurtle sebab menyiarkan ucapan negarawan Tun Dr M.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 7:12 PM

Terima kasih tuan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 7:40 PM

TERBAIK

....................
Reply To This Comment ...................
mrssyida
April 25, 2015 at 8:01 PM

Terima kasih sangat2 encik Dinturtle. Video yg sangat dinantikan dan diharapkan.

....................
Reply To This Comment ...................
hasnul rahman
April 25, 2015 at 8:19 PM

Assalammualaikum wmt,
Terima kasih bloger DinTirtle yg berani kerana benar.
Harapkan bloger lain yg sebelum ini begitu gah...... tak berani....
Teruskan perjuangan demi alif, ba dan ta.....

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 8:34 PM

T.kasih boss.. t.kasih atas effort boss kongsikan video ini. Video ini bakal menjadi sejarah.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 8:41 PM

Jutaan terima kasih En.Din..akan disebarkan.

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 8:42 PM

Thanks share... terbaik tun

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 9:18 PM

Thank bro

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 25, 2015 at 9:56 PM

Thorrbaik en.din
Thorrima kasih coz share vid

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 10:13 PM

Penerangan terbodoh ABAD ini.......
Tun tak faham gst- ahmad albab maslan....
Ini lah mentaliti pemimpin.......pemimpin ?
Hahahahaha........

....................
Reply To This Comment ...................
April 25, 2015 at 10:40 PM

Tun , memang cerdik pandai,selamba je

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 12:04 AM

Syabas bro din...tersyabas tun m...gaya bersahaja pemimpin agung.....tiada langsung perkataan bodoh...haramjadah...mcm pm rosyah tu...tun m tenang dan bertenaga...doaku untuk tun tahajjud nnt....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 5:48 AM

Thanks bro Dinturtle utk bangsa dan negara. And Tun, this is why you are recognised around the world as one of the BEST STATESMAN ever live around. Proud to a Malay and a Malaysian with this kind of a leader.

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2015 at 8:23 AM

Trima kasih bg din. Seronok nengok Tun berucap. Dari dulu lagi mmg x pernah jemu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 10:11 AM

Tun M cool je cakap. Tapi yg dengar bisa hilang cool. Pedas giler.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 12:00 PM

Terima kasih

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 12:51 PM

Tapi saya tak suka tun m ni sebab projek ic menyusahkan rakyat bumiputra sabah dan sarawak!

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2015 at 1:53 PM

tq share..semoga Allah memberi kesihatan yg baik kpd Tun..Bila Tun berucap,setiap kata2nya amat menyentuh hati,mmg Tun tiada tandingannya..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 3:21 PM

Tepuk2 tangan baik kurangkan sebab ganggu je beliau nak cakap . . Ganggu orang lain nak dengar . .

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2015 at 4:42 PM

Tq En.Dinturtle for sharing the full video of Tun Mahathir's speech. Good job

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 26, 2015 at 5:47 PM

Big round of applause! Thank you.

....................
Reply To This Comment ...................
April 26, 2015 at 10:34 PM

Thanks

....................
Reply To This Comment ...................
Mohd Nasir Basrran
April 27, 2015 at 2:02 AM

Terimakasih TDM, terbaik.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 27, 2015 at 9:37 AM

Thanks!

Post a Comment