........... BR1M - Kerajaan Tak Cukup Cash Money Ke ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

BR1M - Kerajaan Tak Cukup Cash Money Ke ?

Friday, February 27, 201510comments


Ni apa citer pulak mengenai BR1M ? Kerajaan tak cukup duit cash ke nak tunaikan janji kepada rakyat ? Kena belajar dengan 1MDB ni ....

Pro Brim janganlah pulak komen ..... Itu kerajaan nak bagi pun dah mujur, sabar jerlah

Baca sepenuhnya dari GELOMBANGKICK.

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 10:07 AM

apa la ko ni Din, selalu pikir negatif je... cuba la baca betul betul Ahmad punya tweet tu... data kemaskini dah complete 31/12/2014, dia bayar bulan satu.. yang tak complete dan completekan 31 Januari 2015, dapat bulan 2... buat malu je ko ni Din...

....................
Reply To This Comment ...................
February 27, 2015 at 10:22 AM

@Anonymoussaudara dah klik dan baca link ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 10:41 AM

ANON 10;07AM

baca dululah link tu..

ramai dah yang mengeluh tu..aduhai..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 11:17 AM

Semalam aku baru dapat duit brim..syukur itu rezeki walaupun terlewat.

....................
Reply To This Comment ...................
February 27, 2015 at 11:36 AM

Memang ramai yg x dapat lagi.Kesian dekat org yg tiap2 hari pergi check balance kat atm (yg x guna on9 banking).

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 11:46 AM

@Anonymous


Anonymous
February 27, 2015 at 10:07 AM

inilah yang dikatakan BODOH tak boleh diajar, PANDAI tak boleh nak ikut. bacalah link tuh dulu dan abis baca, jangan pulak ko pi cari mat mazlan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 11:50 AM

@Anonymous

jangan risau bang, kalau 1MDB boleh pinjam, dah tentunya BR1M akan digunakan cara yang sama. dorang dah belajar pun dengan 1MDB. nasib baik akan dibayar dengan faedahnya sekali kerana terlambat bayar.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 12:34 PM

IKUT CARA PKR JANJI ATAU MENIFESTO TU BUKAN JANJI.....Sedarlah sikit yg buat komen "MEMBABI BUTA" BN buka PRler...Boleh bohong sana sini...lepas buat dek jer....memang dasar PR begitu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 1:41 PM

anon 1007.. rajin2 la baca sampai habis sebelum komen.. kan dh nmpk kebodohan sendiri...:))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 27, 2015 at 2:54 PM

@Anonymous

dia tuh dah baca bro, tapi mungkin tak paham atau pun tak baca sampai abis. bersangka baik ajer lah.

Post a Comment