........... KPop - Lelaki Pucat, Kurus Dan Jambu Bukan Lelaki Sejati - KJ | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

KPop - Lelaki Pucat, Kurus Dan Jambu Bukan Lelaki Sejati - KJ

Monday, January 12, 20159comments


Isu Kpop ni saya malas juga nak komen tapi tertarik dengan komen Menteri Belia kita yang teruja nak enter frame dalam isu yang PENTING ini.-


Komen taraf Menteri kita ....... dan Ketua Pemuda Umno .... TERBAIK !

Harap gadis-gadis Malaysia kembali kepada lelaki tinggi, gelap dan kacak. Bukan pucat, keding dan jambu. Itu bukan lelaki sejati. - TMI.


Share this article :

+ comments + 9 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 10:08 AM

Memang komen jenis BANGANG si mamat-kari-LIBERAL-kuat-ZUMBA ni; lansung tak sentuh isu ini berkaitan MO PENGHINAAN ke atas ISLAM/umatnya!

Aku syak BETINA-BETINA PORNO ni ni PENYAMAQ dari ejen-ejen si PENGGANAS/EKSTREMIS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM dan TUAN Barat-Zionisnya! Patutnya kumpulan KEPARAT KPOPIA ni diHARAMkan di masa hadapan!

Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANAS BANGKAIBABI MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, serta pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

MO biasa si KAPIRDAJAL juga menyamaq masuk Islam utk. berkahwin dgn. Raja-Raja/pemimpin penting Islam/Melayu utk. merosakkan mereka jadi si LIBERAL!

Dan satu lagi MO si KAPIRDAJAL ialah dgn. menyesatkan anak-anak muda Islam/Melayu kita terutamanya puak artis yg. jadi model anak-anak muda, utk. jadi puak HOMO-LESBI/SODOM, serta PENAGIH DADAH/ALKOHOL/VIDEO GAME-JUDI/SEKS BEBAS/PORNO!

Nek Tempoyak.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 10:16 AM

Kalau isu yang boleh menaikkan populariti diri sepantas kilat diresponnya,kalau agama bangsa melayu dihina nak bersuara seperti perlu menyeberangi titian sirat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 10:18 AM

Tak ramai tall dark n handsome yang ramai short buncit n ugly

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 10:54 AM

Tu dia kata-kata keramat daripada pemenang Wired Celebrity Shout Awards.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 3:36 PM

Otak dia macam otak orang kafir..langsung takda roh Islam....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2015 at 6:08 PM

Lembu Kambing Ayam Itik aku pon lebik baik daripada Khairy Jamaluddin

....................
Reply To This Comment ...................
PakKaduk
January 12, 2015 at 8:58 PM

Pakaian ala remaja arab tak semestinya akhlak bagus. Sama juga bila pakai lebai sebakul simpan janggut lebat selebat hutan belantara tak semestinya boleh meminpin dengan baik.

Menteri belia tak sentuh pun mengenai masalah moral di kalangan remaja dalam isu ini. Jika tinggi, gelap dan kacak mungkin ok untuk berpeluk ?!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 13, 2015 at 7:13 AM

Menteri tak sebut pun pasal halal haram..?

Dah kena bala banjir dan macam2 musibah pd tahun 2014 pun tak serik2 lagi?



....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 14, 2015 at 6:06 AM

Ckp pasal roh islam teringat,mat taib yg dah masok pas. Ramai yg,masok dari kalangan seperti taib yg dah banyak juga buat kerja2,kurang sopan kpd rakyat,sgor. Dah taubat (tau buat) masok pas hahaha..
Ni kj same je dgn depa yg d atas pentas tuh. DI ATAS PENTAS JE LA.

Post a Comment