........... Siapa Kata PM Najib Tak Perihatin Isu Banjir | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Siapa Kata PM Najib Tak Perihatin Isu Banjir

Thursday, December 25, 201411comments



Legaaaaaa baca mesej Twitter dari PM Najib di bawah ...... dikirim sekitar jam 11:30 malam tadi. 

Saya ingatkan PM Najib pergi bercuti dan tak ambil tahu apa yang berlaku dalam negara. Rupanya beliau masih perihatin.... alhamdulillah.



Saya nak minta maaf atas artikel saya sebelum ini yang mendakwa Najib bersama Rosmah pergi cuti panjang. Sebab sehingga hari ini tidak ada sebarang kenyataan resmi yang menyatakan mereka bercuti. Takkanlah PM pergi cuti panjang senyap2 kot .... apatahlagi dalam negara sedang berdepan bencana alam yang maha hebat .... kan ?

Inilah masa terbaik buat Najib dan Rosmah untuk turun bersama2 rakyat dan merasai apa yang selama ini menjadi mainan bibir beliau - denyut nadi rakyat !


Saya pasti esok mereka akan muncul di mana2 kawasan yang sedang dilanda banjir ...... 

PS - Muhyiddin pun senyap juga ?



Oya, PM Najib juga tidak lupa menyampaikan ucapan Hari Krismas kepada penganut Kristian - 

Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 2:15 AM

PM memantau via facebook dan tweeter je..jgn xlike pulak..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 7:51 AM

Bro din, dah sampai bantuan ke kuala krai...heard that it was critical over there with no help in sight..
-sharifah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 9:35 AM

Setelah menjadi PM bangang dipimpin isteri bengong, PM kini jadi pemimpin remote control

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 9:37 AM

Kami tidak akan batal percutian(BUAT BOOKING LAMA DAH) kami sebab:

1.Pergi London ,cuti YES, dan menziarah anak buah yang dapat biasiswa GLC, dan juga rasa imbohun dari ajen hartanah Power stasen,hotel hotel,pelaburan,Mayor of London.
2.Pergi Amerika cuti YES, menziarah anak buah yang dapat errr sama aje, dan juga rasa imbuhan dari pejabat pelaburan Kazahan di LA, SF,NY.Musim HO HO HO.
3.Pergi Ostolia New ZEaland sebab cristmas kat sana musim panas,cuaca hadzir Mesyuarat MH 370.
4.Pergi berjumpa kominis tongkang turun dengan bajet kerajaan negeri Ah Beng Tong Kang turun. STAR pergi Baitul Maqdis untuk ziarah kawasan zionis.
5.Pergi Surabaya, ramai owang Melayu,.jangan lupa surat kuning..
6.Pergi HongKong ,BeIjing untuk tambah kautim untuk tahun 2015 -- year of Endless Festivals (termasuk pesta banjir di JOHOR)....Naz dan Ng Yen YEN.
7.Penyokong IFC dan Berita Baik dari negeri bawah Ayu dah ada di rumah POPIAH,italy.
8.MP Labuan tengah membuat kemah terbesar di supply olih DATIN TAPAU untuk sambut hari ini, hari kebesaran Alkitaab,Berita BAIK,dengan adakan pati yang paling besar,mudah untuk beri ucapan ikhlas dengan kasih sayang dan respek kapada HO HO HO.
9.Tak lih keluar dari kawasan sebab ada kenduri,pati,ucapan yang sangat mengembira kan 25,#26,Tan Sri Pheng ,moderation Wong,MCA, saiffudin Kalah 2 kali.
Juga di selangor,WP, banyak Parti ;pati buih,pati karlsberk,pati HEINekkken CImb.
Ramai PATI cina vietnam indon,arab kazak nigeria,eropa buat pati untuk setengah pihak yang belut dari pakaian seragam.
Hotel 6 bintang mesti spesial punya sambutan,siap halal lagi menu.
VIP VIP termasuk DOKTOR PHD pasma liberal untuk puak Berita BAIK. MP Liberal PASMA wajib pergi sebab nak jaga diorang di subang jaya dan bapak provokasi PP..
SURAT KUNING tak bolih pergi jauh sebab takut kasut mahal basah,air pasang kuat,takut bot karam.Lagi pun siaran ASTROW baik punya banyak, nak keluar buat apa.
Selamat bercuti CLUELESS ,twitter wecaht wassap fb bolih update .
Semuanya dalam jagaan baik olih ATM PDRM KDN KSN MKN, KSU Perbendaharan,
Selamat tahun baru kapada CLUELESS dan pemata.
Saya amat senang jika anda ambil masa untuk fikir letak jawatan pada 1.1.15 dan keluar dari PMO.
Yang kerja kuat kini adalah imigresen johor,keje sampai 2 pagi, tapi bukan tolong 68,000 mangsa banjir,tapi tolong Koperasi Pekerja JIM demi NEPAL BANGLA.
10.Pempinan kita,termasuk berpangkat dan bangsawan, ni semua berada
berada tahap selesa,banyak duit,anak tak payah bayar PTPTN dll dalam kumpulan tak berdaftar 25 orang ternama Melayu liberal moderate mendapat sokongan padu nya#26 MCA dan kaum tong kang turun sahabat surat kuning..
Golongan yang amat suka menyambut 25.12 dan 01.01 setiap tahun.
Ah Jib Gor rasa kan dia hebat dan bangga dengan suasana ekositem ini, mana tiada satu seruan kumpul bantuan bencana dari sahabat surat kuning tong kang turun .
01.01.15,Msia jagi kepala ASEAN. CLUELESS bolih jalan jalan lagi.
Ah JIB -- ENDLESS POSSIBILITIES ENDLESS FESTIVALS Bapak EXTREMIS jenis bangsawan Heinekken dan TRULY ASIA.
arjuna waspada
changkat lobak

....................
Reply To This Comment ...................
December 25, 2014 at 10:18 AM

Tk salah cuti dan kalau pun tengah bercuti, apa salahnya balik ? Postpone je cuti lepas keadaan pulih....

....................
Reply To This Comment ...................
December 25, 2014 at 10:19 AM

http://www.washingtonpost.com/blogs/post-politics/wp/2014/12/24/in-hawaii-obama-golfs-with-malaysian-prime-minister-najib-razak/

....................
Reply To This Comment ...................
December 25, 2014 at 10:50 AM

Cian..cian...

Mana geng "Allah" untuk semua ? Kini musibah jelas "Tuhan" dalam Al Quran TIDAK SAMA dengan kalimah "Allah Yang Esa" yang di lestarikan Asma Al Husna NYA.

Allah SWT sedang murka terhadap pemimpin-pemimpin Islam yang menjual agama nya ! Inna lillah wa innailahirojiuun... rakyat juga menerima padah nya..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 10:56 AM

Ni artikel sarkastik ke?

Bagi saya sangat tak patut PM masih pergi cuti walhal puluhan ribu rakyat merana disebabkan banjir besar yang dialami beberapa negeri.

Sangat. Tak. Patut.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 25, 2014 at 8:01 PM

betoi din, org mcm kita yg dah beli tiket tempah hotel bagai susah la nak batal coz nak dpt pi bercuti lg kena kumpul duit 2-3 tahun. Dah booking takkan nak burn aje kan?
TAPI org kaya mcm PM tu tentulah lain ceritanya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 26, 2014 at 3:52 AM

ni mcm punya org pon blh jd menteri kaaa...????

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 26, 2014 at 11:37 PM

Malaysia Boleeehhhhh!!!!1

Post a Comment