........... Semua Terkawal, Don't Worry. Have A Nice Holiday ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Semua Terkawal, Don't Worry. Have A Nice Holiday !

Friday, December 19, 20147comments



Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 20, 2014 at 12:26 AM

Apa telah kerajaan lakukan bertahun lama nya utk mengelak banjir tiap hujung tahun. Daripada bersusah payah pindah randah dan segalanya tiap musim hujan, apa kata ahjibgor cuba malabur WANG BR1M utk teknologi longkang BESAR.

Takkan lah tak boleh buat kot, dizaman canggih zaman intip mengintip ...

omputih kata prevention is BETTER than cure

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 20, 2014 at 7:26 AM

Ucapan khas utk ahjib gor ke din?

....................
Reply To This Comment ...................
December 20, 2014 at 8:19 AM

@Anonymousto be fair, pemimpin Pas pun kena jawab soal banjir di Kelantan ni sebab Pas memerintah berpuluh tahun.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 20, 2014 at 10:24 AM

iyer...mana pas pis pus...lepas tangan ka....hehe...

....................
Reply To This Comment ...................
December 20, 2014 at 12:40 PM

Kalau zaman dolah dulu die suruh luruskan sungai ke laut, zaman ah jib gor, die ckp: banjir ke? xpela aku nak gi holiday dlu. Jangan risau banyak consultant ade tuk settle masalah. Blogger bangang jangan xbuat kje ye. bye~

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 21, 2014 at 6:13 PM

Umno bisu pas setan bisu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 22, 2014 at 12:23 PM

Najib nak pergi holiday jugak ke??? biarla family dia jer yg pergi, Najib bersama rakyat merasa susah dan senang dgn rakyat! Kalau dia pergi jugak emmm macai2 PR makin kuat melalak la jwbnya, dan tentu2nya Najib terus di benci rakyat. Tengok bola pun rakyat booo kan Najib ini kan pulak rakyat di timpa musibah dia nak pergi bercuti pulak!! Buat keputusan yang bijak demi rakyat..

Post a Comment