........... Perang Logo @ Banjir 2014 | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Perang Logo @ Banjir 2014

Monday, December 29, 20148comments

Ikut pandai mu ah ...... janji makanan semua masih elok !





Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 4:01 AM

Tak kisahlah logo apa pun. Dah orang kasi free. Rembat jer lah. Rakyat nak memangkah dalam pru bukan melihat kepada logo tapi track record.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 4:04 AM

Kalo kat Kelantan, rakyatnya tetap sebati ngan warna hijau walau berapa banyak pun sumbangan yang diberi oleh parti pemerintah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 5:59 AM

Bukankah ini palsu, tuan punya badan sudah sahkan palsu dan sekarang polis sedang memburu kaki fitnah ini, keluar dalam fb PDRM malam tadi?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 7:01 AM

Bila dah perang logo , mana datangnya keiklasan ?
Menolong dan membantu kerana Allah semoga mendapat keredhaannya. Jika menbantu dan menolong hanya mencari populariti , keiklasan amat diragui san boleh mendatangkan RIAK.
Fikir fikir lah

....................
Reply To This Comment ...................
December 29, 2014 at 7:07 AM

@AnonymousYa ke ? mohon linknya supaya dapat saya update/war2 kan di sini. Saya baru ke FB PDRM tapi tak ketemu beritanya...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 7:50 AM

Din perang logo ni dah lama berlaku cuma yg tak syoknya PAS la...BN dia tanpal barangya kalau PAS plak barang orang ramai...

Hang bayangkan la DIn bila dah sampai semp[oi je dia p pelekat logo PAS adoii memang teruk la nama je parti Islam tapi akhlak teruk.

Pasal tu la hang tengok la ni banyak NGO...PAS nak tinggallkan sayang nak masuk UMNO malu pulak...ini yg terjadi.

Din sebelum lupa Najib minta semua menteri jgn cuti la wah bangga la kau Din..Cuma cara je tk betul bg aku tetap berpegang cara baru Din maaf la cara lama dah tak minat.

La ni aku harap UMNO akan suburkan kaedah baru dalam pengurusan.
Nak tegur kep[impinan tinggi mesti melalui perorangan .

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 9:46 AM

@dinturtleNi salah satu daripada fitnah di musim banjir...

http://2.bp.blogspot.com/--CbrYo7-ViU/VKCRzy4RBzI/AAAAAAAAGHU/QOz1Oh112-8/s1600/IMG-20141228-WA0168.jpg

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2014 at 9:48 AM

@dinturtleNi satu lagi fitnah :

http://2.bp.blogspot.com/-FgHXZNrScLo/VKCRwHCU9qI/AAAAAAAAGHM/r0_dDyoczTI/s1600/IMG_27810282657355.jpeg

Post a Comment