........... Hanya Yang Berpangkat Tinggi Saja LAYAK Kritik Ahjibgor ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Hanya Yang Berpangkat Tinggi Saja LAYAK Kritik Ahjibgor !

Friday, December 19, 201411comments

Saya tak hairan dah dengan respon KJ seperti di bawah. Tahun lepas KJ menempelak pemimpin Perkasa dengan - Perkasa ada apa ? Dan minta pemimpin Perkasa sedar kedudukan mereka sebelum berani bersuara mengkritik Umno dan ahjibgor.

Siapa Syed Rosli ni ? Adakah dia pendatang asing ?

Tak... dia cuma ahli Umno yang tidak ada jawatan tinggi dalam Umno. Jadi dia TAK LAYAK untuk komen tentang ahjibgor atau Umno.

Anda pula ? Ada jawatan tinggi dalam Umno tak ?

Setakat ahli Umno anda pun TAK LAYAK nak komen apapun tentang ahjibgor dan Umno ! Itu menurut Ketua Pemuda Umno.

Bagaimana dengan rakyat biasa ? Bagaimana dengan rakyat biasa yang ada hak sebagai pengundi ? 

Menurut KJ, SIAPA yang layak untuk kritik ahjibgor ?

Mkini



PS - Pandai Mkini cari gambar KJ ek..... mimik mukanya, errr... macam orang nak meneran jer hehehe...

Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 6:08 PM

Aku dulu penah nak keja ngan malaysiakini. Dia punya hiring personnel rilek je. Jenis bdk2 nk gelak dan enjoy. Tapi dari gaya ckp kita bole agak pandai. Sbb tu gambar kj tu kena pilih. Nampak sngt kenanye lolzzzz

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 6:19 PM

Kalau macam ni lah keadaannya, boleh lingkup UMNO tak lama lagi

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 6:22 PM

KJ tu sapa.. ketua PEMUDI ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 6:26 PM

Who is KJ in the eyes of sarawakians? Shithead, empty head, non performing minister and the SIL of sleepy badawi.

KJ and his followers in umno, answer flwg questions:

1. If seats won by BN east malaysian states of sabah n sarawak were not added to BN at federal level, do u think u can still be useless minister now?

2. Are u saying an ordinary member of umno cannot criticise the president who is leading BN to its demise in pru14?

3. Are u also saying members of state bn in sarawak cannot criticise as well?

4. Are u ssying just because you do not perform yourself, fearing being dropped in next election, you have to bodek najib til to his imminent defeat?

KJ....wake up from your slumber. I hope you or your ball carriers read this comment

....................
Reply To This Comment ...................
December 19, 2014 at 6:58 PM

KJ MENANTU KESAYANGAN BABAH

....................
Reply To This Comment ...................
December 19, 2014 at 7:54 PM

No wonder blogger Umno bangang-bangang belaka, hari-hari kena sekeh dek kepala berkudis...

Benteng Umno jenis pasir roboh. Itu kenapa saham pembangkang naik "ranking!" menghampiri saham mewah.

PRU 14 apa khabar ? Blogger bangang dapat iktibar ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 8:32 PM

ada komen daripada blog lain, katanya, tak boleh ke ahli umno kritik pemimpin mereka? perlu ke ahli umno suruh guan eng letak jawatan atau anwar lepaskan ketua umum. mereka bukan ahli dap atau pkr. kalu ahli pun tak boleh tegur orang atas, dan orang atas pulak tunjuk betapa sooooooommmmmmmmbonnnnGGGGGGGGGnya mereka, camna ahli nak berjuang kalu pemimpin umno bonggKAKKKKKKK macam kj, ketua pondan umno.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 19, 2014 at 9:29 PM

Cari makan, yang untung saja..............

....................
Reply To This Comment ...................
December 19, 2014 at 10:16 PM

Perlukah org mcm kj ni jd pemimpin org melayu? Tahap agamanya dan jiwa melayunya saya rasa perlu diperhebatkan untuk menjadi seorang melayu yg disanjungi dan dihormati

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 20, 2014 at 12:30 AM

KJ terbukti salah laku politik wang.
KJ rosakkan era Paklah
KJ disanjung Tony Tan presiden singpok
KJ orang baru dlm UMNO
KJ menteri sukan habis pencapaian
KJ mulut besar kerja sikit
KJ bawa masalah pada bidang sukan

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 20, 2014 at 5:18 AM

Umno selagi ada pemimpin cipan macam ni tak payah nak mimpi orang muda nak masuk Umno.

Baik bungkus sahaja online recruits-buat apa, these people bukan boleh bagi apa-apa input pun kepada Umno, sebab depa the lowest od the low dalam Umno, bukan sesiapa! Kan KJ10Q?!

Post a Comment