........... Najib Bergurau Dengan Rosmah ... Sooooooooo Cute ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Najib Bergurau Dengan Rosmah ... Sooooooooo Cute !

Tuesday, October 21, 20148comments



Aduuuuh ....jealous nya saya tengok kemesraan pasangan Najib-Rosmah ni .... Tak kira tempat dah kalau nak bergurau senda ! Sooooo Cute..............!


video

Najib bergurau dengan Rosmah ker atau  ...errr .... Rosmah yang bergurau dengan Najib ?

Tak kira lah .... tapi wajar dicontohi  rakyat semua ..... ke arah keluarga penyayang.


Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2014 at 2:05 PM

Alahai sungguh kesian ahjibgor ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2014 at 2:28 PM

tengok video tu macam Ah Jib Gor tak perasan bininya bergurau...

....................
Reply To This Comment ...................
October 21, 2014 at 2:54 PM

Elakkan komen yang beri gelaran yang bukan2 ok ( name calling ).

banyak komen saya padamkan sebab beri gelaran pada ........ salah sorang.

....................
Reply To This Comment ...................
October 21, 2014 at 3:18 PM

Din... Itu pun ko nak jeles!. Disebalik kejayaan seorang lelaki kerana ada SEORANG wanita dibelakangnya. Disebalik kepunah-ranahan seorang lelaki juga adalah kerana ADA BEBERAPA orang wanita dibelakangnya...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2014 at 3:52 PM

Aduhhh..bro Din...siannyer Najib....mcm mana boleh jadi sampai mcm tu...

-Sharifah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2014 at 4:09 PM

Our First Lady.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 21, 2014 at 8:39 PM

Gurau ke atau ah jib gor tertido? Kak mah kejut ah jib gor tp peee eeemmmm tidur terus. Patut kak mah naikkan siku tinggi sikit, biar kena hidung jib gor, baru terjaga dr tido

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 25, 2014 at 12:25 AM

Najib kentut mengeluar bahu yg hangit masa tu.

Post a Comment