........... Lepas Oktoberfest, Apakata Kita Buat Pesta Makan Babi Pula ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Lepas Oktoberfest, Apakata Kita Buat Pesta Makan Babi Pula ?

Monday, October 13, 201415comments


OKTOBERFEST .......


Budaya kuning barat yang berupa pesta hiburan sepanjang 16 hari dengan menjadikan PESTA MINUM ARAK sebagai motif utama kini mula menapak di negara kita .... berkemungkinan bakal menjadi BUDAYA 1MALAYSIA satu hari nanti.




Sebelum ini pun dah sering disambut Pesta Minum Arak Oktoberfest ni, namun penganjurannya lebih bersifat tertutup..... di sambut di pub, disko dan hotel. Tahun ini Oktoberfest menjadi glamer bila Pakatan Rakyat menyambutnya secara terbuka di Petaling Jaya, dengan papan iklan besar dan notis2 pemberitahuan umum.

Ramailah yang bising .... dan menjadi satu isu politik buat menghentam kerajaan PR Selangor ..... dan memerli Pas yang dituduh turut sama bersekongkol dalam aktiviti minum air kencing syaitan itu.

Tup tup .... rupanya MOTAC dan Kerajaan Negeri Melaka pun turut merancang acara Minum Air Kencing Syaitan itu sebagai salah satu acara tarikan pelancong !



Apakah otak pegawai2 dan Menteri MOTAC serta kerajaan Melaka dah beku dek mandi ais sehingga tak boleh nak fikirkan acara lain untuk disambut ? 

OKTOBERFEST ? ? ?  

Kalau di Selangor baru ni kita boleh nampak tangan2 cina dibelakang acara itu .... tapi di Melaka ? Anjuran kerajaan Melayu !

Apapun alasan, apapun syarat2 yang dikenakan .... soalan yang sama masih ditanya - Dah takder acara lain ker yang boleh disambut ?

Pesta Minum Arak ! ? ?

Lepas ni apa pula ? Pesta Makan Babi bagi meraikan pelancung luar terutamanya yang suka makan babi dan jangan lupa, syarat2 ketat juga dikenakan di mana umat Islam dilarang turut sama makan babi !

Itu baru unik sebab belum ada negara lain yang buat lagi, bolehlah kita jadikan satu tarikan budaya original 1Malaysia Negara Islam Wassatiyah.

Share this article :

+ comments + 15 comments

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2014 at 8:57 AM

Malaysia menuju negara sekular. Ini lah yang ingin di capai 2020 agak nya.

Jika terjadi Melaka juga memang jenis laknatullah !

Well... go to hell ! Mungkin orang-orang Melayu memerlukan satu Parti baru dengan tokoh2 kekuatan baru memegang slogan "Amal Makruf Nahi Munkar" dalam kontek sebenar - applicable to all rakyat Malaysia.

What say you, DT dan para pengomentar ?
Kita mahu acuan Malaysia. Bukan budaya yang meloya ....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 9:05 AM

Lepas ini pesta gay, lesbian pula.

....................
Reply To This Comment ...................
October 13, 2014 at 9:30 AM

Malam tadi bala ribut Oktoberfest melanda KL dan Johor

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 10:03 AM

lepas nih buat pesta meliwat pulak!

1malaysia!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 10:53 AM

kalau kata cinabeng akan BG sokongan 100% kp b.n jika najib yang merasmikan....percayalah tak cukup tanah najib berlari untuk merasmikan!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 12:24 PM

Alangkah baiknya jika ISMA dijadikan sebuah parti. Saya org pertama yang akan mendaftar.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 12:34 PM

sebelum berkuasa janjinya manis nak lindungi hak2 org melayu tapi bila dah berkuasa sipendatang juga yg dia bela...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 12:36 PM

Buat pesta maksiat pula lepas ni, berzina dan meliwat di tepi jalan sampai ke dalam rumah Idris Haron dan Najib sekali, lepas tu buat tarian tiang dan tarian bogel penuh sambil berzina dan meliwat di rumah Nazri Aziz pula. Macam tak ada acara lain untuk promosikan Malaysia, acara maksiat juga yang dipromosikan.

Ajak Idris Haron, Najib, dan Nazri Aziz untuk sertai acara kongkek mengkongkek itu, biar mereka yang rasmikan, baru puas hati mereka ini kot.

Jadikan acara tahunan iaitu Maksiatfest, baru puas hati Najib, Idris Haron dan Nazri Aziz ini. Memalukan orang melayu sahajalah. Inilah petualang yang membusukkan maruah UMNO dan Barisan Nasional selama ini, letak jawatan sahajalah mangkuk tiga orang tu, baru aman sikit negara ini.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 12:41 PM

AH JIB GOR MUST GO! PM yg oalung x guna dlm sejarah Malaysia! Bro Din...makin teruk negara ni bawah ah jib gor blur nih...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 1:01 PM

Lepas ni
31 Oktober - Halloween (tradisi Amerika)
Nov 23-27 - Cannabis Cup (Amsterdam) - yang ni boleh buat 1Malaysia event. Semua orang boleh high
14 March - St Patrick's Day
2 August - Street Parade Zurich - A Celebration of Peace, Love, and Music

Lepas itu semua orang akan sanjung Malaysia sebagai negara Islam yang "moderate".

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 1:19 PM

Aku nak pesta K-Pop jer....Abg Din kan peminat Wondergirls...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 1:51 PM

Bro din... Aku rasa motac tak pernah survey kenapa tourist datang sini.. Takat tengok pests bunga api, I city, pesta mabuk, pests air tempat lain dah ada Dan lagi grand Dari Malaysia... Tourist nak tengok culture Dan heritage asal Malaysia bukan budaya hedonism yang memang asal dari mereka

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 3:28 PM

Lepas ni bolehlah berzumba sepuas hati....btol tak...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 13, 2014 at 4:27 PM

Bro Din kalau nak buat pesta babi jangan lupa jemput perdana menteri sekali, mesti dia seronok tengok malaysia dah jadi maju dengan pesta arak babi.. sambil rasmikan sambil pujuk komunis undi BN.. tersengih-sengih najib bila tengok orang kafir jerit nama dia.. ni la dinamakan Satu Malaysia!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 14, 2014 at 8:51 PM

Tak payah tggu pak nuar jadi pm cmg soon pesta,n lesbo seperti di NY d dataran merdeka..
sic

Post a Comment