........... Pemuda Umno Beri Warning Pada AG ! Gerenti Kecut Telur Gani Patail hahahaha ... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Pemuda Umno Beri Warning Pada AG ! Gerenti Kecut Telur Gani Patail hahahaha ...

Tuesday, August 5, 201414comments


OMG ! Pemuda Umno Malaysia dah marah oooooo ...... Takuuuuuuuuut .....

Dah berbuih pelbagai pihak bising tentang kesenyapan pihak berkuasa dalam menangani isu2 penghinaan kaum dan agama terutamanya apa yang dilihat sebagai ketidakadilan atau keberatsebelahan dari segi tindakan antara suspek Melayu dan bukan Melayu.

Tapi mereka tetap senyap juga .... malah Peguam Negara yang menjadi sasaran utama boleh pula menuding jari kepada pihak Polis !

"Saya tidak akan cakap apa-apa lagi, lebih baik awak tanya polis," katanya tegas sebelum meletak telefon. - Sinar.




Tak per.... tak per ..... Kali ni Pemuda Umno Malaysia pula nak bagi warning / katadua -

"Jika pihak berkuasa itu gagal memberi jawapan dan perkembangan kes ini dalam tempoh seminggu, .......jeng jeng jeng .. 

Apa ? Boikot ? Demo Besar2an ? Repot Polis ? Tuntut AG Letak Jawatan ? Potong .... ?

Pemuda Umno Malaysia tidak teragak-agak untuk mendedahkan senarai kes lain yang masih gagal diselesaikan dan menjadi tanda tanya sehingga ke hari ini. - Sinar.


Peeeeergh ! YES ! ! Terbaik lah ! Baru diorang tahu ... Ingat Pemuda Umno takder telur ke ? 

Hahahaha .... Ambik ko AG ! Gerenti kecut telur AG dengar ...


Share this article :

+ comments + 14 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 7:32 PM

Tujuh hari adalah waktu yang cukup lama utk melayu yang mudah lupa utk melupakan segalanya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 8:06 PM

Kalo setakat nk tolong dedahkan senarai kes lain yg tak mampu diselesaikan oleh AG, baik tak payah..yg tu bro din pn lebih dr mampu nk tolong asalkan ade tindakan yg berani diambil oleh pihak berkuasa...

Apalah malang pemuda UMNO sekarang, nk ugut pn, org dh tak takut.. Makin buat org gelak ada la...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 8:08 PM

Hahaha..pic tu mmg sesuai sgt sbb ia dh terangkan segalanya siapa pemuda UMNO kini..

No more words to say.. The picture already tells you everything..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 8:48 PM

Ala..ape ade hal stakat nk dedah senarai kes..

Kat Ezam still ade 6 kotak fail 'rahsia besar' kerajaan utk dibongkar yg sampai sekarang dia masih tak jumpe2 kat mana dia sorok kotak tu..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 8:55 PM

Pergghhhh...dahsyat...ganas....mmg garang pemondan umno ni...

Bkn setakat guni 4tahil, israel pun takut klu kena sound mcm tu...mcm pelaq...

....................
Reply To This Comment ...................
August 5, 2014 at 9:19 PM

Cuba rasa seluar KJ ada telor tak. Biasanya tak ada. Tapi anak buahnya ada.

Ada kesan tak amaran anak buah KJ. Takut nanti tak ada apa apa pun. Maklum zaman sekarang Pemuda Umno main masak masak dan solek menyolek saja.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 9:27 PM

Cakap berdegar degar..t*h* tersangkut digelegar..hangat hangat t*h* ayam..bapok pondan baru nak bersuara..silap kalaulah puteri yang berbunyi dulu mau PEMUDA, PUTRA nyorok kepala dalam tanah..

....................
Reply To This Comment ...................
August 5, 2014 at 9:32 PM

Lepas warning tu Pemuda pakat pi minum minum di Kedai Kopi Ngeh Koo Ham rasis !
Kah ! kah ! Kah !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 5, 2014 at 10:55 PM

salam,

baru syiok komen. lepas 7 hari, pondan umno akan beri 7 hari lagi warning. kemudian pakat selfie depan balai polis. yang pasti, dalam akhbar ada gambar. mesti tunjuk jantan, walaupun tak serupa jantan. kalu tak sekfie bukan pondan umno. suara kuat, tong kosong, ahli umno hanya mau dengar suara sahaja. tindakan ..............nato

....................
Reply To This Comment ...................
August 5, 2014 at 11:03 PM

POYO JE NI...INI SEMUA POYOOOOOOOOOO

....................
Reply To This Comment ...................
AKuTakFaham
August 5, 2014 at 11:28 PM

AKU RINDU ZAMAN TUN MAHATHIR PERINTAH DULU..
Tun tidak akan biarkan rakyat gelisah begini.. dibiarkan seribu 1001 hasutan. Najib hanya tahu jaga bininya sahaja. Rosmah.. Rosmahlah segala2nya bg Najib.

Lihat apa AG patail lahanat ini lakukan pada kes Rayer UMNO celaka dan Presiden ISMA yang cakap soal Sejarah. Rayer dilepaskan tanpa sebab.. manakala Presiden ISMA dibacakan kes pada hari yang sama.

Apakah Najib pekak tuli tidak tahu? Atau memang ini agenda Najib? KJ pulak bijak bersandiwara.. akhirnya rakyat di tipu mentah2.

Hairan kenapa AG begitu nak sangat ISA dihapuskan dan Najib terima bulat2? Kelembikan Najib tanpa undang2 ISA menyebabkan negara ditahap lemah dan huru hara. Dari Sabah sampai ke Perlis.. kita terdedaha dengan ancaman pelbagai.. hasil PM Najib.

AlQuran-Azan-Masjid-Rasulullah-Islam-Bulan Ramadan-Sultan dan Raja-Melayu- semua telah lengkap dihina teruk oleh bangsa Cina dan India kafir ini.. Namewee menghina negara, bendera, Azan.. jika di negara lain binatang Namewee ini telah dilucut kerakyatan.. tp malangnya di Malaysia NAzri Botak menyediakan karpet merah dgn direstui Najib laki Rosmah..

Apa ini? bodoh sgtkah kita semua masih bersabar?
Najib bkan main pantas ucap tahniah pada pasukan2 Sukan tapi buat bodoh dengan isu2 perkauman dan penghinaan pd Melayu dan Islam. Kenapa??

Wayang apa yang Najib sedang main bersama AG Patail laknatullah ini?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2014 at 1:20 AM

Peguam negara yang sama yang rela melepaskan Pulau Batu Putih kepada singapura atas alasan yang sangat mudah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 6, 2014 at 1:25 AM

Kalau pemuda UMNO ugut dedahkan salah laku israel mesti Netanyaho tercirit dalam seluar. Dahsyat pemuda UMNO ni.

....................
Reply To This Comment ...................
PakKaduk
August 6, 2014 at 2:03 PM

Alasan yang tak boleh diterima akal ialah terlalu ramai Kelvin Yip di Facebook. Akaun facebook Kelvin Yip yang menghina cuma ada satu siap ada url nya sekali. Jadi ?

Jika melayu, tak ada laporan polis pun boleh saja didakwa. Didakwa terus tanpa tangguh2 lagi.

Adalah juga usaha Pemuda UMNO kali ni walaupun agak terlambat.

Sepatutnya akta hasutan, ISA dll akta yang dapat membendung anasir yang merosakkan perpaduan dan keharmonian di negara ini dikekalkan bukan dihapuskan terus. Ah Jib Gor memang bengong dalam hal ni.

Post a Comment