........... Mengenali Politik Pas | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Mengenali Politik Pas

Saturday, August 2, 20146comments


Seronok baca artikel dari puak Pas mengenai kemelut MB Selangor yang tak pasal2 telah mengheret Pas dalam satu perang saudara.

Peluang terbaik untuk orang luar mengenali politik dalaman Pas. - KLiK.


Hmmmm .... tahu tak per !

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 2, 2014 at 3:27 AM

Haha lawak la aku baca komen depa...kihkih...

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
August 2, 2014 at 3:34 AM

Salah mamat2 kepiah yang gatai mulut masuk campur urusan parti anak beranak sapa suruh. Biaq pi la Selangor kasi kat anak beranak nuaq. Penang boleh je kasi kat anak beranak Karpai Singh dan Kit Siang.

Politik PAS sama ja dgn parti politik lain cuma lebai2 kepiah PAS bijak mempergunakan agama utk kepentingan duniawi.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 2, 2014 at 4:03 AM

berterima kasihlah kepada pemimpin pemimpin yang ada sekarang sebab sekurang kurangnya telah memberikan kesedaran kepada orang Melayu diantara kaca dan berlian.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 2, 2014 at 6:59 AM

Nnpk kopiah jubah dan janggut labuh serta tebal...tapi bebal....nnpk bertudung labuh tutup aurat tapi pemikiran libral dan pluralisme....PAS ada kekuatan cuma kelemahan mereka ialah bodoh menilai kawan dan lawan....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 2, 2014 at 10:49 AM

Namun kita dapat lihat bahawa selama ini PAS sememangnya terpaksa “sujud” dan “telan” segala kerenah dan kemahuan DAP. Dengan ertikata lain mereka rela dalam terpaksa atas segala keputusan yang telah dibuat dalam pakatan pembangkang yang didominasikan oleh DAP.

Dengan erti kata lain PAS sedar bahawa pemuafakatan mereka bersama DAP dan PKR hanyalah membawa kemusnahan kepada bangsa Melayu dan agama Islam. Perlukah mereka teruskan lagi satu perjuangan yang “jahat” dan “kejam” ini. Mungkin sudah sampai masanya rakyat Malaysia, bangsa Melayu dan umat Islam bersatu atas nama kebenaran, keadilan dan kesejahteraan tanpa terikat dengan ideologi “kurang baik” pakatan pembangkang.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
August 2, 2014 at 4:55 PM

Sebenarnya, Pemimpin PAS seperti Mohamad Sabu dan Mustapha Ali TAHU wang yang diterima daripada DAP dan PKR datangnya dari sumber bantuan Kewangan Israel di dalam Pilihanraya ke 13.

Anwar Ibrahim, Mustapha Ali dan Lim Guang Eng diphotokan berjumpa dgn Susan Rice. Susan Rice ini adalah Pendokong Sebenar Israel, seorang Yahudi yang bersumpah akan memberi bantuan sepenuhnya kpd Israel, begitujuga Obama, Presiden US.

Allah SWT tahu dan menunjukkan keanehannya bilamana, PR memenangi UNDI Terbanyak tetapi Gagal Memerintah Negara.

Sesungguhnya, DUIT-DUIT Sumbangan Pilihanraya selain drp Sumbangan Israel, US Senate, George Soros, juga sumbangan drp Parti DAP yang mana adalah hasil dari pemberian Taukey Cina drp wang Haram, penjualan Dadah, Judi, Pelacuran, Rasuah dan segala macam penipuan yg mereka lakukan.

Sekarang Bibit Pepecahan di dalam PAS sudah semakin Ketara, Berapa Ramai Pemimpin PAS, Ulamak, dan Ahli-Ahli Yang Setia Berba'ih Cerai talak Tiga Pd isteri memakan wang sumbangan ini, menjadi darah daging mereka...

Hasilnya, apa-apa kata Presiden PAS, Mursyidul Am, Dewan Ulamak, amat sukar diterima, malah ada yang menidakkannya, menafikannya, mengatakan pendirian peribadi pemimpin?

Inilah BAHANAnya memakan wang darah umat Islam yang di hisap, disedut, dirampas oleh Kafir Durjana Laknatullah Israel ini.

Amat Sukar Pemimpin PAS, Ulamak dan Ahli untuk mencapai kata sepakat, apabila yang alim dan warak tidak lagi dihormati, yang ada duit lebih dihormati..

Pas sudah memakan hasil sumbangan Yahudi/Israel, US dan Segala Macam Kekotoran..maka kenalah terima PADAH DAN KEMURKAAN ALLAH SWT.

Post a Comment