........... Mkini Label Anwar Ketua PemBANGANG ! Typo Atau Sengaja ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Mkini Label Anwar Ketua PemBANGANG ! Typo Atau Sengaja ?

Monday, April 28, 20146comments

Salah taip ? Hmmmmm MACAM typo ...... tapi kenapa tidak diperbetulkan ? Artikel ditulis jam 2 pm, sekarang dah 1:30 am .... hampir 12 jam tuh ! Takkan takder siapa yang tegur ?

Atau ianya disengajakan ?

U know ... black ops... hahahaha, sengaja ditulis MACAM typo tapi memang itulah yang diniatkan.

KLiK
PS - Tapi kan ...... kadang2 tu petanda dari Allah itu datang dalam pelbagai cara .... 

PS2 - 9:18am - Masih tak berubah PEMBANGANG. Nampak gayanya kekal la tuh ... hehehe

Share this article :

+ comments + 6 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
April 28, 2014 at 8:00 AM

lepas gambar Guan Eng yg lawak melampau dtg pulak artikel ketua pembangang.....apa skrg musim maharaja lawak politik ke?.....hahahahahahahaha, kalau dikaitkan gambar super lawak tu dgn artikel ni, mesti malatop!.....kahkahkah.....DSAI, u make my day lah ari ni...hahahahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 28, 2014 at 9:06 AM

bebedas kena penampau anwar. khakahakahakahahahakahahahhahaaaaa

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 28, 2014 at 9:07 AM

Anwar skrg ibarat AYAM TAK PATUK ITIK TAK SUDU tp ulat dan lalat shj yg kagum dgn dia (merujuk pada pencacai2 PAS PKR..)

....................
Reply To This Comment ...................
April 28, 2014 at 11:35 AM

Boleh ketawa...menang ketawa...tapi prk kalah juga.

....................
Reply To This Comment ...................
April 28, 2014 at 11:52 AM

@kluangmanKetawa dalam kalah lebih baik dari menangis dalam kalah hehehehe...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 28, 2014 at 12:25 PM

PRK PR 1 di Kajang dan BN satu di Sarawak...

Masih Memerintah Kerajaan...

Jadi Ketawa GumBira lah...

Kalau Tak Ketawa.. Sedih ... Sahih Macai2 PKR yang dok sedih berpanjangan.. Ketua pemBANGANG Nuar Berahi tengah dok kutip sampah tepi longkang dekat tongkat satu seluar pendek...Kaah Kahhh Kaaah.((16 September dalam Ingatan)

Post a Comment