........... Dap - Kami Akan Tentang Hudud ! ( Persiaran Apek Sikat Tepi Dalam Tangan ... ) | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Dap - Kami Akan Tentang Hudud ! ( Persiaran Apek Sikat Tepi Dalam Tangan ... )

Tuesday, April 22, 201412comments

KLiK
"Pendirian PR tidak berubah kerana pendirian DAP yang tidak bersetuju dengan pelaksanaan hudud tidak berubah. Di bawah PR, mesti ada konsensus ketiga-tiga parti dalam hal dasar.

"Memandangkan DAP tidak menyokong pelaksanaan hudud, isu sokongan PR terhadap hudud tidak berbangkit," tegas Lim Guan Eng.

Mula tadi ingat nak komen keras baik punyer hentam kerjasama Pas yang bertahaluf siyasi dengan Dap dalam PR. 

Tengah sedap menaip tiba2 terhenti .... rasa buang masa pulak.  Apalah sangat Khalifah Lim Guan Eng  .... kalau Syaitan nak bantu pun Pas akan terima !



KLiK untuk ke Youtube.


PS - Waaaah apek, lu pun mau nama jalan pakai nama lu ka ?

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 7:07 AM

Taknak cakap over my dead body ke Lim, lagi best lagi kalau kau cakap over our dead bodies, tambah dengan bapak kau sekali...
Berani tak?
Ke takut akibat macam Karpal jugak?

....................
Reply To This Comment ...................
April 22, 2014 at 8:31 AM

Confirm 100% pas tak berani buat hudud..bos besar sudah bersuara.Tapi pas akan pusingh salahkan umno atau mahathir seperti biasa.Kemudian pas akan kata ''kami akan tangguhkan sementara perlaksanaan hudud di kelantan untuk memberi sedikit masa kepada rakan2 dalam pakatan supaya lebih memahami hudud atas semangat tahalluf siyasi dan keharmonian dalam jamaah blablabla...''sambil menyelitkan beberapa perkataan arab supaya bunyinya lebih 'íslamik' dan memperdaya sidungu2 pengikut mereka seperti biasa.

....................
Reply To This Comment ...................
April 22, 2014 at 9:34 AM

Assalam Bro

Orang Melayu/Islam yang kurang bijak dalam PAS/PKR aje yang masih sanggup jadi anjing salakan DAP... LGE sudah kata Dia bersetuju untuk tidak bersetuju dengan HUDUD PAS... Masih sanggup kena tunggang ke wahai AHLI PAS?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 3:08 PM

Nak kena langkah mayat siapa pulak lepas nih?

....................
Reply To This Comment ...................
PakKaduk
April 22, 2014 at 3:38 PM

rasa tak perlu dah langkah mayat karpal sebab mayat pun dah kena bakar dah jadi abu...

kalau dulu singh dok atas wheelchair pun pas tak berani dengan apek nerd spek tebal rambut sikat tepi lagi la pas takut.....

tapi yang aku hairan tu nak buat hudud buat sajalah. tapi hukuman yang adil untuk semua. aku cuma tak setuju bila hudud pas tu tak adil saja. hudud pas boleh menyebabkan ramai orang islam murtad.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 6:39 PM

Apa langkah mayat siapa? You shut up..really shut up! Ha..ha..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 7:28 PM

Pas akan tangguhkan hudud demi menghormati kematian Karpal.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 8:40 PM

si kimak guan eng nilah yang jadi jurucakap puak gereja suruh benar kalimah Allah diguna

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 22, 2014 at 9:10 PM

Beranikah anjing melawan tuannya? Kita pakat duk diam tengok.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 23, 2014 at 8:27 AM

inilah dia khalifah yang begitu disanjung dan dibanggakan oelh pemimpin dan pengikut pas..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 23, 2014 at 10:54 AM

kalipah berkulob tidak setuju hudud pas di kelantan kerana...hudud pas tidak membabit dan mensabit non-muslim...ini adalah tidak adil...kalipah berkulob akan setuju sekiranya hudud pas membabit dan mensabit non-muslim juga...nampaknya kalipah berkulob sepertinya lebih islamik jika dibandingkan dgn lebai-lebai mangkok ayon hampeh...OVER MY KULOB

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
April 23, 2014 at 3:50 PM

fuyoo...oozing stud ngar kok ming baca sepotong ayat quran...foooh...mengalahkan lebai-lebai hampeh...siap dapat sorakan dan tepukan gemuruh gegak gempita daripada lebai-lebai hampeh...siapa yg dakwah siapa nih...alih alih oozing stud buat pendirian bahawa DAPigs menentang penubuhan negara islam dan pelaksanaan hukum hudud...nampak gayanya oozing stud ngar kok ming hanya baca sepotong ayat quran buat mengabui mata lebai-lebai hampeh...TAHALUF SIYASI ala-ala DAPigs buat LEBAI-LEBAI HAMPEH

Post a Comment