........... Kes Rayuan Isu Allah - Kenapa DiTangguh Tanpa Tarikh ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Kes Rayuan Isu Allah - Kenapa DiTangguh Tanpa Tarikh ?

Friday, March 7, 20145comments


Berkaitan keputusan hakim Mahkamah Persekutuan kelmarin yang menangguhkan keputusan tanpa diberitahu tarikh baru ..... kenapa saya rasa macam PLAYSAFE jer ?

Saya menunggu juga kot2 ada sesiapa yang timbulkan persoalan ini tapi lepas sehari, isu ini macam dah dilupakan..... cepat sekali.

Kalau boleh saya tidak mahu membuat sebarang spekulasi, tapi saya harap para hakim bijaksana yang mendengar rayuan kes ini dapat memberi kataputus dengan segera, jangan biarkan lagi perkara ini tergantung lebih lama lagi.

Bila tidak disebut tarikh, bermakna ...... entah bila pulak ?

Lagi dibiarkan, selagi itu polemik berpanjangan. 

Dibuatnya kedua belah pihak tidak dapat menerima apajua keputusan, ertikata lain tidak dapat menerima kekalahan .... what the hell, sekurang2nya kita tahu duduk perkara. 

Ya, saya percaya orang Melayu Islam tidak dapat menerima keputusan kalah dalam kes ini. Jadi kalau para hakim memenangkan pihak gereja, jawabnya ..... wallahualam, saya sendiri tak berani nak teka.

Share this article :

+ comments + 5 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2014 at 7:28 AM

Jangan marah sampai Bakar Bangunan Mahkamah dah ler. ..

....................
Reply To This Comment ...................
tebing tinggi
March 7, 2014 at 7:33 AM

Tanam betik rapat-rapat'
sekawan kera dudok memerhati,

yang penting selalu diperlambat'
mungkin menunggu korban baru diadili.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2014 at 7:53 AM

Benda senang mcm nih pun boleh jadi soalan?

Satu set keretapi, dengan beberapa gerabak, bila kepala (enjin) ada masalah, contohnya 'slow' atau lembab, ada gerabak-gerabak tu boleh bergerak laju?

Kalu sdah kepala negara pun tak kisah, apa lagi yang yang berada di bawahnya! Cuba selitkan unsur kangkong, pasti dapat respond! (paling kurang pon seminggu!)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 7, 2014 at 12:07 PM

Biasa lah kerajaan Ahjibgor buat macam tak tahu dan mustahak aje,biar lah pendekar2 melayu dan islam gertak cina cina kafir ini ajar mereka takut kepada orang melayu islam,kemudian orang melayu islam ini akan di tangkap.

alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
March 7, 2014 at 12:46 PM

shhhhhh.....PRK dah dekat ni....kang hilang undi Kristian Kajang....dgr kata Kristian Kajang MAJORITI kat sana......:)

Post a Comment