........... Apa Kaitan Cocodilly Dengan Kes Zahid DiMalukan Mkini ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Apa Kaitan Cocodilly Dengan Kes Zahid DiMalukan Mkini ?

Monday, March 3, 201412comments


Isu Zahid Hamidi diperangkap dan dimalukan  kerana menyampaikan anugerah Kecemerlangan Media Sosial kepada Mkini baru2 ini masih hangat diperkatakan. 

Saya percaya ramai yang dah mula menerima kemungkinan Zahid diperangkap, atau dengan katalain beliau tidak tahu yang beliau akan naik kepentas dan menjadi tetamu kehormat yang bakal memberikan anugerah kepada portal yang tidak berapa lama dulu dikecam nya.

Saya baru terbaca satu pendedahan menarik yang mungkin saja bakal menambah satu lagi angle baaiiik punyer pada sesetengah orang. 

Penganjur majlis anugerah itu adalah Malaysian Social Media Chambers. Semakan di laman MSMC, anda akan jumpa page ini -



Macam kenal jer mamat tu !  COCODILLY ! ! How are you ? 

OMG ..... u the DEPUTY PRESIDENT of the organiser for the said event  !

COCODILLY adalah Timbalan Presiden MSMC.  Tapi kenapa senyap diam membisu bila Menteri KDN yang juga Naib Presiden Umno dimalukan dengan begitu teruk .... ANDA DIAM  ? ?


Satu lagi - Mustahil sebagai JENERAL Biro Media Sosial Pemuda Umno, anda tidak tahu kes yang berlaku antara Zahid dengan Mkini ..... dan mustahil anda tidak tahu Mkini memenangi anugerah pada malam itu ..... dan mustahil anda tidak tahu Zahid bakal menjadi penyampai anugerah itu....

Samada anda BLUR tak tahu apa-apa atau anda tahu dan SENGAJA diam.......... ?

Tolong jawab Encik Cocodilly.


Sumber info - Just Read.

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
tebing tinggi
March 3, 2014 at 6:25 PM

Dimalukan mungkin , tetapi terserlah kebengapan diri sendiri ,mungkin pemimpin-pemimpin UMNO sekarang memang dari spesis yang bagitu .

Yang tuli melantik yang bengap , bagitulah kesudahanya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 6:46 PM

No big issue lah Bro,Ahjibgor pun dah selalu duduk semeja dengan Guan Eng,Marina Mahathir pun di lantik dalam council Ahjibgor.
Cina anti UMNO/BN pun di benar kan oleh Ahjibgor mentakbirkan suratkhabar 'The Star' yang hari hari mengutuk Melayu.
Sekarang era 'Liberalsasi' di bawah Ahjibgor kalau tidak Obama tak akan datang ke Malaysia nanti!!!!

alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 7:05 PM

Jeneral mangkuk berayun. Teruk paras kebodohan jeneral ni.
Below par tahapnya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 8:00 PM

Nama cocodilly ni macam jenama puding la...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 8:31 PM

bro din, keluar tajuk sikit, komen bro tentang bijan bagi kebenaran tubuh unviversiti cina kat salak tinggi....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 8:33 PM

tak kan tak tau kot, ketawa bukan main besar lagi....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 9:58 PM

hahahaha...nak pecah perot aku ketawa...apasal laa nama cocodilly yg dipilih dlm byk nama2 yg sesuai...cam cocododol...cocobendul...cocobahalol...cococendol...cocokodi..nie haa..cocodilly nie mcm feminin la utk muka jantan hitam buncit bodoh perasan lifestyle nih....hahahahaha

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 10:31 PM

Boss cocodilly pun ada gambar dlm galeri:

http://www.socialmediachambers.org/home/wp-content/gallery/msmw/MSMW2013_0843.jpg

....................
Reply To This Comment ...................
March 3, 2014 at 11:01 PM

@Anonymousuniversiti Xiamen bercadang buka kampus cawangan di sini. Hmmm .... apa bezanya dengan seperti contohny universiti Oxford buka cawangan disini ?

kena study dulu impak nya sebelum saya boleh komen lebih lanjut. Terimakasih kerana beritahu kalau tidak saya terlepas

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 11:33 PM

@dinturtleFYI Pengasas university ini pun Cina Malaya yang kaya yang bawak balik duit dari sini ke Cina kemudian membuka university ini.

alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 3, 2014 at 11:55 PM

Rupanya ramai sikaduk dlm umno sekarang ni..
Sibengap lantik sibodoh, sikitul kenakan sipandir.. si luncai terjun dgn labu... sibijak bistari hanya mampu melihat... he he he....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 4, 2014 at 1:24 PM

http://apakata.blogspot.com/2013/12/ibdil-tengah-buat-apa.html

Inilah jawapannya

Post a Comment