........... Anwar Main Bontot - Woi Orang Pkr, Jom Balun Majlis Peguam ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Anwar Main Bontot - Woi Orang Pkr, Jom Balun Majlis Peguam !

Monday, March 10, 201427comments

Di bawah saya copypaste Kenyataan Akhbar Majlis Peguam bertarikh 9 Mac 2014 berkaitan penghakiman kes liwat 2 Anwar yang menyabitkan Anwar dengan kesalahan meliwat.

KLiK




Panjang hujahnya .... apapun perenggan pertama menyatakan Majlis Peguam menerima sebagai fakta wujud perlakuan LIWAT cuma ianya dianggap sebagai SUKA SAMA SUKA atau SECARA RELA HATI TANPA PAKSAAN.


..... for what was essentially consensual sex between two adults. ( of the same sex ! )

Woi orang Pkr !  Jom balun Majlis Peguam !

Presidennya dakwa Anwar main bontot !

PS - Errr ... tajuk tu kena tambah - Anwar Main Bontot LELAKI ! atau mempraktikkan kelakuan pasangan HOMOSEKS. Biar tepat pada kes ... 

PS2 - Dan kepada orang Pas ....... dengarlah cakap Mat Sabu !

Share this article :

+ comments + 27 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:05 PM

DGN KUASA ALLAH MAKA TERHURAILAH....SEMUANYA.
CONSENTUAL SEX, SUKA SAMA SUKA........MEANS IT HAPPENED.
MARILAH KITA INSAF DAN BERTAUBAT.
ALLAH MAHA MENGETAHUI.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:26 PM

Suka sama suka? Bukan ke hari tu karpal dan para pencacai pakatan kata dia dah tua..sakit belakang..siap jemput pakar yang lain bidang sbg saksi...kah kah kah..

mana suara penyokong2 kaum lut? Awat senyap? Kah kah kah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:33 PM

Mula-mula dulu Karpal Singh, sekarang Majlis Peguam pulak SAHKAN Anwar meliwat, DAN seorang peliwat.

Apa lagi org PKR nak nafikan? Yg mengaku tu pun penyokong tegar PR, bukannya pro-BN/UMNO ....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:37 PM

Maknanya perbuatan itu memang berlaku.
Kalau suka sama suka takkan dia buat lapuran polis?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:46 PM

Dulu pun masa Karpal dah hilang modal utk membela Anwar,Karpal pun hujah 'suka sama suka'.Tapu tok lebai Pas dan pengikut-pengikut tolol Pas dan PKR saja yg percaya Anwar suci.Pelindung maksiat sebenarnya adalah tok lebai Pas.yg suka keluar fatwa 'fitnah',semuanya fitnah bila kena geng mereka.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:54 PM

PUAKA2 (PR/MAJLIS PEGUAM) JIKA DITURUNKAN "MALAIKAT" SEKALIPUN UNTUK MELAKNATI MEREKA YANG "MENGAMAL, MENYOKONG, MENGHALALKAN"LIWAT, Mereka tidak akan peduli. Silap-silap hari bulan mereka akan "LIWAT" "MALAIKAT TU".. Cuba selak surah Al-Quran mengenai kisah "Nabi Lut" yang didatangi malaikat, sebaliknya "Isteri/anak dan kaum" Nabi Lut meminta baginda menyerahkan "Malaikat" yang diutuskan oleh Allah itu kepada mereka untuk "DILIWAT". Itu kata Al-Quran. Kalau muslimin (yg bukan muslim memang sudah nyata KAFIR) tak percaya kisah itu bererti mereka telah menentang AL-QURAN.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 10:57 PM

penyokong pr tak nak buat demostrasi ke depan pejabat majlis peguam , majlis peguam dah mengaku si nuar tu , main bontot, dato harun din nak kawan lagike dengan si nuar ni, kaum lut tu dato, kalau kawan subahat....tak apa le ... dato lagi arif kan kan kan....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 11:01 PM

MARI KITA KECEK NUR IZZAH. BILA DAH DPAT.....DIA , KITA BOLEHLAH BERHUJAH SUKA SAMA SUKA SALAH KE?,

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 11:07 PM

ding mereka pertikaikan undang-undang CIVIL di Malaysia yang menghukum lelaki yang melakukan seks bontot suka sama suka. diorang berpendirian undang-undang seperti ini tidak adil. bukan dia kata anwar main bontot .... BODOH lah mung DING! patutlah orang2 melayu kena pijak kepala kat malaysia ni, bodoh dan malas mcm mung!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 10, 2014 at 11:11 PM

sekarang dah tahu kenapa anak menantu Pak Brahim sokong sangat lesbian, gay, bisexual, and transgender (LGBT) yg diperjuangan sgt COMONGO ???
bila kerajaan boleh terima LGBT ... tiada kes liwat pada Anuar !!
everyone can fuck anyone

....................
Reply To This Comment ...................
Macadam
March 10, 2014 at 11:17 PM

ORANG ORANG Phd DARI PKR TAK NAK BERSUARA KAH.
SOUNDLS LIKEVAN ADMISSION THAT BENDA TU BERLAKU.
NAK JUGA DENGAR KOMEN DARI ABIM.
TAK KANLAH USTAZ SOKONG KEGIATAN SEBEGINI...........

....................
Reply To This Comment ...................
March 11, 2014 at 12:51 AM

@AnonymousYa, sebab bagi mereka tidak ada salahnya homoseks. TAPI waktu sama mereka juga kata Anwar suka sama suka main bontot dengan Saiful.

Jadi salahkah apa yang saya tulis ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 1:34 AM

Kalu tok pahang bahase Inggris, jangang kate orang lain bodo...malas...
"...for what was essentially consensual sex between two adults "

Frasa for what tu merujuk kepade kelakuang nuar laa bukang manusia lain secara umung.

Acu ngaji bahase Inggris banyok lagi deh...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 4:24 AM

Apa2 pon yg penting Nuar main BONTOT...Nuar=MAIN BONTOT...jadi suka sama suka ker...rela sama tak rela ker...janji perkataan MAIN BONTOT tu terpalit dgn Nuar...cakap la apa pon..1+1=3 ker...3+3=0 ker...tetap Nuar MAIN BONTOT...loyar2 PKR nie termasuk la suku sakat depa dlm Msia Bar cuma main perkataan2 yg belit2 mengalahkan ular...pusing2 sana sini...kalau kita cuba ikut dia punya pusing2 bleh jadi sewel....so kita kena cut short terus: Anuar Ibrahim=MAIN BONTOT=PEGI MAMPOS DLM JEL...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 8:23 AM

Eh, ada ke kisah mereka minta Malaikat untuk di liwat? Tak tau pun?Bihar betul

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 11:23 AM

Istilah PELEWAT itu bunyinye lembut.Sebenarnya penutuh jubo adelah iatilah yang tepat

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 11:54 AM

Anyway ding since you tak akan faham, let me asked you this, perbuatan homoseks suka sama suka ini hanya jatuh pada yang mencocok saja? Yang dicocok bagaimana pula ding? Sepol tak payah dihukum 5 tahun penjara, tak perlu dibicara dan didakwa sekali?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 11:54 AM

Majlis Peguam dah sahkan AI main bontot lelaki. Nampaknya AI dah menipu mahkamah. Kalau suka sama suka kenapa Saiful buat report polis. Memang kaki putar alam Majlis peguam ni...

-zam-

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 11:56 AM

Salam,
Majlis peguam yg tulis tu isle ke bukan isle(kafir tak leh guna, nanti org sikh marah) kalu bukan isle, tak boleh pakai pasal tak solat. Kalu isle, solat ke tidak, ahli umno kot, tak leh guna frasa tu. Tak ikut hukum hudud. Dr haron din tak terima

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 11:57 AM

Mereka tak sebut anwar, they are refering to the act of concensus sex .....

....................
Reply To This Comment ...................
March 11, 2014 at 2:58 PM

@Anonymoussaudara yang tak faham cara orang Melayu melihat isu main bontot ini.

Ini bukan soal keadilan, bukan soal siapa cucuk dan siapa dicucuk,kita cuma nak tahu Anwar itu main bontot lelaki ke tidak.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 2:58 PM

yang kita nak tahu sama ada anwar meliwat atau tidak dan bukan nya secara suka rela atau tidak..terima kasih majlis peguam kerana memberitahu secara rasmi bahawa anwar telah pun meliwat saiful...

....................
Reply To This Comment ...................
nuar TIDAK BERMORAL
March 11, 2014 at 3:32 PM

Tahniah dan BRAVO ..
ANWAR IBRAHIM TELAH DI AKUI OLEH MAJLIS PEGUAM .. BELIAU TERMASUK DALAM GOLONGAN HOMOSEK..
PUOK TAE PUNGGUNG JANTAE..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 11, 2014 at 6:46 PM

macai2 anwar aljuburi buat2 tak faham kenyataan majlis peguam... yelah, malu nak ngaku yg ketua depa tu KAKI LIWAT... tu yg dok putaq belit tu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 12, 2014 at 2:26 AM

sunyi sepi penyokong pas..hehe

klu kafir dap dan golongan gay mmg la sokong...tapi pas? ke dah keluar hukum halal syarie? hahaha

....................
Reply To This Comment ...................
March 12, 2014 at 9:48 AM

@AnonymousMung tu bodo..Hok mung kato tuh ialah dr sudut "intent" atau tujuan tersirat. Tapi yg tersurat dlm ayat last cukup jelas menyatakan hakikat "for what was essentially consensual sex between two adults". Mung tanyo lah balik, which two adults? Tak jelas lagi? Mung panggil la pakar semantics atau ahli debat Phuckatan sekalipun hujah kat sini. Mung dgn puok mung bodo buto peghot, bukang Ding dan MelayuIslam laing...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
March 12, 2014 at 3:02 PM

Anwar boleh membuat rayuan supaya Saiful kena penjara juga atas alasan secara sukarela. Aku tak kisah pun tapi yang pasti ialah Anwar memang suka toron lubang bontot jantan. Period.

anakbochek.

Post a Comment