........... Komen Kurang Cerdik Dari KJ ... - FACEPALM ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Komen Kurang Cerdik Dari KJ ... - FACEPALM !

Tuesday, February 4, 201411comments

FACEPALM



Bahasa orang biasa sangatlah kita nih ..... desperate gila ...Pakai jersey Selangor pun nak disindir ? saja jer kena gelak bila dibalas Anwar.


.

PS -Rupanya ada versi live Youtube ! KJ ni nak hentam Anwar atau nak bagi peluru kat Anwar ?


Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 4, 2014 at 10:44 PM

puluhan tahun duduk di selangor, kesian orang permatang pauh...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 8:07 AM

Din..kali ni aku tak setuju dgn tajuk artikel ko ni..walau pun aku benci KJ tapi apa yg rasa betul, aku akan support la..sebenonya jauh beza pakai jersey MU dgn jersey local team..MU tu team dari negara mana? Team selangor pulak dari negara mana? Lagipun pernah ke sebelum ni kita nampak anwar pakai jersey team bola..lepas tu matching plak dgn timing prk kajang..jadi kat sini aku rasa tepat sekali tweet KJ tu..anwar ni desperado punya politician..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 8:38 AM

Perang saiko nih bro.... sebenarnya Aljubs adalah mentor kepada KJ. Sebab itu org pertama yg mengalu-alukan pembebasan Aljubs ialah KJ dgn memberikan beliau pasport... (senang pulak banduan nih dpt paspot yer!). Pak bLah pulak 'memperkenankan' pembebasan Aljubs sebenarnya atas dasar ingin membalas dendam terhadap TDM..... (spesis imam2 hadhari atau org2 alim nih memang suka berdendam! mcm nek ajees jugak!)

Jadi, dalam hal ini, sebenarnya KJ dan Aljubs hanya bermain wayang, nak bagi cerita panas sikit! Yang jadi penonton bodoh dan tertipu ialah rakyat. Yang jadi pak pandir pulak ialah Ahjib Ngok. Untuk itu, yg paling baik jadi calon kajang (kalu Ahjib masih ada hotak laaah) ialah KJ sendiri! Shout award tuuu! Boleh jerit2 tepekek-terlolong baik punyer!

....................
Reply To This Comment ...................
February 5, 2014 at 9:33 AM

@AnonymousMajlis adalah dikelab penyokong team Selangor ...

Lagipun, ada ke politician kita yang tak desperado ? Standard lah tu ...

....................
Reply To This Comment ...................
February 5, 2014 at 9:38 AM

Cuba perhatikan respon hadirin ketika Anwar balas kenyataan KJ ....... 'lawak' itu seperti satu bonus kepada Anwar, menarik kembali sokongan penuh mereka.secara saikologi,

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 11:26 AM

Salam,
Kalu banding usia dan politik, macam langit dan bumi. Kj tu taraf tapak kaki anwar jer. Itu politik, yg menyebabkan ah jib gor pun tak berani nak serang babi. Nak buat geng ada la.Masing2 tahu kelemahan. Kentut kj kuat tapi tak power mcm kentut anwar kuat dan berbau. Kentut ah jib gor tak bunyi dan berbau pasal keluar waktu dah selamat, org dah tak ada. Dia kuat tahan kentut.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 11:30 AM

@dinturtle

Dah yang pergi pun penyokong PKR. Kalau pergi penyokong UMNO, mau kena maki tu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 11:30 AM

@dinturtle

Anak Omak lah katakan...

Inner-circle KJ-Anwar sebenarnya memainkan peranan yang besar dalam pengukuhan lanskap politik Anwar! Kalu kita perhatikan secara spontan, KJ sebenarnya berperwatakan hampir sama dengan Anwar! Kedua-dua mereka gila publisiti.... dan diikuti oleh PM kita!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 2:31 PM

BN kena main di luar gelanggang PRK kajang.Jangan ikut rentak PR.Mereka nie memang suka buka gelanggang atas kesempitan rakyat utk menjadi champion.Kalau dah dasar kerajaan syok sendiri dan layan kehendak kawan2, ibarat kera di hutan di susukan,anak di rumah mati kelaparan.Anggap sahaja dasar brim dan segala mak nenek berkaitan berkait 1 malaysia sudah gagal.Perlu ada stratergi yang holistik.Bukan lagi,terus pada satu2 point tertentu.Ikut cara lama dan beri nafas baru.Bukan di bega tiang seri rumah malaysia.Kalau duk tatang lagi,benda yang sama tu ............................................................................................................(sila isi tempat kosong)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 4:06 PM

Hahahahaha... Menteri umno sekarang mana ada yang cerdik... Nak ikut trend sangat... Yang dilayan pulak Grand master penipu... Memang padanlah... Ada cerita lain din?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 5, 2014 at 6:32 PM

Sori Din....off topic jap....

Aku rasa tak puashati bila kerajaan Ah Jib Gor melebihkan Sekolah Vernakular dan mengabaikan Sekolah Kebangsaan. Tadi aku baru jer jengok blog Jomo Malaya. Rupa-rupanya memang betul ada Sekolah Kebangsaan yang dhaif dan usang di zaman moden masa kini. Bukti bergambar boleh kita lihat kat
http://pendekarawang1.blogspot.com/2014/02/kasihan-sekolah-di-sabah-ni-kasi-tolong.html

Post a Comment