........... Jabatan Perdana Menteri Malaysia | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Jabatan Perdana Menteri Malaysia

Thursday, February 20, 201414comments



Share this article :

+ comments + 14 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 7:01 AM

Haha.. This picture describes its own..
No need even a word! Terbaik!!

....................
Reply To This Comment ...................
February 20, 2014 at 7:34 AM

camno nak buek, din ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 7:46 AM

Dulu tingkat 4. Sekarang dah naik tingkat (sebelah PMO). Din, anak omak nih ko tak bley sebarangan highlight! Ntah apa-apa, blog ko nanti kena masuk target (Ibdil kan ader...). Susah nanti kita orang nak cari tempat baru nak meluahkan perasaan!

....................
Reply To This Comment ...................
February 20, 2014 at 7:47 AM

@maaenak buek camano lagi jang .... melopong ajo la. Dulu laen, sokarang laen... dulu bising bantah, sokarang sonyap redho...

....................
Reply To This Comment ...................
February 20, 2014 at 7:52 AM

@Anonymouserrr ... kan PUJI tuh ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 8:18 AM

pem uda umno patut bango kerana mendapat ketua yang serba bolih, dia la DAP ,dia le PAS ,dia le PKR , ko tanya je mana kementerian , semua dia bulih jawab, mengalahkan macam bomoh siam , semua penyakit dia bolih ubat, satu je dia tak bolih jawap apapasal dia abek si regina tu jadi setiausa dia. KITOL KITOL bila le ko nak padam..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 8:24 AM

jadi yang orang2 yang gambar dia kat belakang tu MAKAN GAJI BUTA je la kan?? kan?? kan?? baik letak jawatan je la. menghabiskan duit pembayar cukai je..

....................
Reply To This Comment ...................
February 20, 2014 at 9:03 AM

Assalam Bro

Dia tengah berlatih macamana nak jadi PM... sebab tu dia hentam jawab utk semua kementerian... sekarang dia tgh lenyek FAM dan haramjadahnya JDT pun dia nak pulas telinga... Aku pujilah sikap dia yang suka menyibuk pasal kementerian orang lain... Budak OXFORD tu Bro tapi nampak macam bangang aje... Betul Bro jangan kau kutuk simamat ni nanti blogger lifestyle godam Bro punya blog kami juga yang susah tak boleh nak menyibuk kat blog Bro...hihihihhi... BERNAS TU BRO...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 10:25 AM

Mati-mati aku ingat ada window lain yang menghalang pandangan kpd menteri-2 reject kat belakang tu... rupa-2nya gambar menteri bundle kat depan tu dah enter frame dek kerjabuat DT... ha ha ha!!! bijok! bijok!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 1:37 PM

agak2 kalau ada maasalah kat kementerian wanita pun dia bolih jawab , siap luar dalam lgi. omak kan punahsihat...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 1:43 PM

ramesh rao- ini budak kicik dia apa tau, you silap bro, ini orang dia semua tau, tak tau pun dia bikin serupa tau , itu pasal itu pemuda punya majlis tertinggi tarak kompelen semua dia punya cakap, pemuda ada bunyi ,TTTAAARRRRAAAAAKKKKKKK

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 3:51 PM

Kenapa dalam gambar perdana menteri 2 merangkap menteri tugas am ... Inilah menteri yang banyak berjasa kepada ah jib gong ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 20, 2014 at 7:42 PM

menteri lain dah malas nak jilat bijan, orang lain tak nnak jilat jadi sikitol ni kasi jilat abih..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
February 21, 2014 at 7:28 AM

Dah Menteri-Menteri lain ,termasuk menteri nombor uno dan duo, sedang sebok nak gulong tukar, apa salahnya Menteri yang punya girl Friday dari DAP tampil beri signal tentang apa yang akan berlaku selepas PRU nanti. Suasana dalam Kabinet sekarang senyap dan sunyi macam orang berkabong.. Suara yang kedengaran hanya lah datang dari se orang anak kecil yang menagih perhatian. Kangkong yang turun harga pun rakyat dah jemu.

Post a Comment