........... Peliwat ? Penzina ? Penjubor ? Najib Tak Kisah Pun ........ | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Peliwat ? Penzina ? Penjubor ? Najib Tak Kisah Pun ........

Tuesday, January 28, 201423comments



Biar betul Najib nih ! Najib nak buka pintu kepada Anwar, nak ajak Anwar masuk dan borak sembang2 hal kerajaan dan negara ?

Tawaran Anwar akan dibawa bincang ke Kabinet, kata Najib

Datuk Seri Najib Razak (gambar) memberi isyarat positif mangatakan akan membawa tawaran konsensus nasional dari Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim ke mesyuarat Kabinet.

Semalam, Anwar sekali lagi mengulangi tawaran konsensus nasional dan hari ini Naib Presiden Umno Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi antara terawal menyambut cadangan oleh bekas bosnya itu.

"Kami akan bincang perkara ini dalam Kabinet," kata Najib selepas ditanya wartawan semasa menghadiri pelancaran buku peta Malaya dan Borneo di Kuala Lumpur hari ini.

"Maka telah tiba waktunya untuk kita semua mencapai satu konsensus nasional terhadap isu-isu yang teramat penting ini yang mendatangkan impak terhadap identiti kita sebagai sebuah bangsa dan negara.

Bla bla bla .....

Sebelum ini Zahid yang terlebih dahulu menyambut pelawaan Anwar -

"Saya memandang cadangan daripada ucapan penasihat PKR itu dalam persidangan Pemuda PKR merupakan satu langkah yang proaktif yang harus diterima baik oleh Umno dan pemimpin BN,” katanya.

Bla bla bla ...


Tak nak tunggu keputusan rayuan kes liwat Anwar dulu ker ?

Ni orang pro Umno kat bawah yang begitu fobia tahap gaban dengan Anwar, maki hamun bagai dengan ludah kahak hijau semua keluar, alih-alih Najib kata dia OK jer ngan Anwar ....! ?


Amacam semua ? Korang takder rasa apa-apa ker ? 

Hahahahahahaha ...... ( gelak jenis hambar yang selalunya digunakan untuk cover line )


Apa dia .... tak dengar ? Peliwat ? Cakap kuat sikit ..... tak berapa nak dengar ?

Penjubor ? Keturunan kaum Nabi Lut ? Penzina ? 

Ooooooo ...... tu semua blogger pro Umno jer yang cakap, Umno tak cakap !

Sebijik macam kes Umno tarik balik kes saman Mustafa Ali !

Hahahahahaha ..... ( ketawa jenis meluat )

So ..... kalau pertemuan dua hati Najib-Anwar berlaku nanti, tak ke hancing baunya ?

Share this article :

+ comments + 23 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 27, 2014 at 10:52 PM

UMNO is dead..
Death to UMNO..
Died with UMNO..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 27, 2014 at 11:02 PM

Kalu ianya terjadi..mmg betul la ckp Ibdil #lifestyle yg bloger umno ni mmg x berguna n x membantu umno.malahan lagi memburukan umno.bloger2 umno hanya memainkan isu liwat n video lucah sahaja.tiada isu lain.ia menampakan sifat ahli2 umno yg tiada idea untuk diketengahkan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 27, 2014 at 11:06 PM

tk taw nk ckp apa la bro...just a little phrase....GILO NOK MAPUH DOH TU...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 27, 2014 at 11:15 PM

Satu-satunya peluang untuk Nuar jadi PM ialah bertahaluf siyasi ngan Najib. Soal pandangan ahli-ahli dalam Pakatan Rakyat tak penting, yang penting dapatkan dulu jawatan PM walau dengan apa cara sekalipun. Nuar yang kita kenali selama ini sememangnya seorang manusia yang sanggup buat apa saja asal dapat jadi PM.

....................
Reply To This Comment ...................
January 27, 2014 at 11:18 PM

@AnonymousDan Najib pula ?

....................
Reply To This Comment ...................
January 27, 2014 at 11:24 PM

@dinturtle
Najib pulak kena belajar dari Anwar cara cara nak main dari belakang.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 27, 2014 at 11:50 PM

Aku pun heran kenapa najib boleh percaya pd si anwar ni..sampai nk bawa ke kabinet. Kenapa ssh sgt nk baca otak anwar ni? Dia tau dah apa respon najib. Dan dia tau dah apa respon kita pd respon najib. Diversion berlaku, memudahkan dia merancang sesuatu. Adalah plan nya tu...tunggu dan lihat

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 12:43 AM

najibimak

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 1:14 AM

Rocky Bru ada tulis article hari ini pasal Ahjibgor Kangkong bahawa tak ada orang lain yang layak untuk ganti dia jika Ahjibgor berundur. Kalau kita baca apa yang tersirat dalam article Rocky maksud nya the fact kita tak ada peminpin yang berkeliber maka kita KENA lah terima juga peminpin BODOH sebab kita tak ada choice. Secara tak langsung Rocky mengaku Ahjibgor memang BODOH tapi UMNO tak ada calun lain untuk mengganti nya.

Jadi tak hairan si BODOH Ahjibgor Kangkong kena MINTA tolong dari semua orang untuk bantu dia memegang kuasa. Kalau Idris Jala consultantnya pun gagal to 'turnaround MAS' dan juga isu 10 point solution,di simpan juga dalam kabinetnya ini tanda AHjibgor memang desperate untuk minta tolong orang berfikir untuk dia,walaupun consultantnya tak guna.

Kalau kita baca sebuah cerita seorang philosopher Lebanese bernama Khalil Gibran yang bertajuk "The Priest and the Devil' si Ahjibgor Kangkong sebiji macam orang yang di ceritakan nya. Cerita nya pasal seorang paderi yang SANGGUP tolong SETAN yang cedera apabila paderi itu dapat tahu hanya tinggal hanya satu setan sahaja di atas dunia ini dan setan itu memberi tahu nya kalau dia mati,maka di dunia ini tak ada lagi setan maka manusia pun tidak lagi PERLU PADERI untuk melawan kejahatan di atas dunia ini. Kesimpulannya Paderi ini dengan SETAN berkerjasama agar mereka berdua boleh WUJUD dan ada kerja.

Kerana TIDAK POPULAR dan TAK TAHU MENTAKBIR kerajaan ini,Ahjibgor Kangkong PERLU kerjasama sangat dengan MUSUH UMNO dan tali barut YAHUDI dan agent CIA kerana dia masih mahu menjadi Perdana Menteri. Dia SEDAR diri jika dia setuju dengan kerjasama dengan Anwar,dia TELAH membunuh parti UMNO tapi hanya selepas dia turun dari jawatannya.He is buying TIME for his position but not the FUTURE of UMNO,after all he has nothing to loose sebab orang cina semua sudah tidak suka dia, orang umno pun banyak sudah meluat dengan dia, jadi senang untuk dia mengadai masa depan MUSUHnya,agar dia dan isterinya dapat jadi Perdana Menteri.

This DANGEROUS and INCOMPETENT Prime Minister MUST GO!!!!!!!

alfie

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2014 at 1:33 AM

@AnonymousNajib berjimak ?

....................
Reply To This Comment ...................
January 28, 2014 at 1:41 AM

@Anonymousseperti biasa artikel DT tidak lengkap tanpa komen saudara alfie ! Menarik sekali..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 2:03 AM

Najib Sudah Hilang Akal ataupon Najib Memang Tiada Akal?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 8:15 AM

pi em paling pondan dalam dunia..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 8:18 AM

Wahai Najib, engko lupa ke fitnah yang djaja oleh mereka bertahun-tahun lamanya. Daripada kisah Scorpene. Lepas tu kisah Tuya-C4.Macam-macam cerita dongeng keluar bagi melogikkan cerita rekaan mereka. Alih-alih ko nak bagi muka pulak kat orang sebegini. Mana maruah engko, wahai Najib.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 8:52 AM

@AnonymousSyabas Alfie... boleh bukak blog mcm DT kalau mcm nie..
Sebenarnya mungkin najib pakai petua omputeh "If you can't beat them, join them". Najib menggunakan khidmat orang anwar dlm umno (Zahid) untuk berinteraksi... seseorang perlu bertindak segera untuk menyelamatkan umno dari digadaikan kpd Anwar. Masa untuk melihat dan berpeluk tubuh sudah tamat, kini tindakan segera perlu dilakukan.
Macam alfie kata, oleh kerana kemampuan berfikir yang sangat terbatas, PM kena pakai penasihat, bila penasihat pun buat taik, maka dipakainya pulak ketua pembangkang... Jadi betullah kata ada ura2 Najib dan Anwar pakat bergabung memerintah Malaysia... atau ini hanya blogger umno yang kata? sedangkan umno sendiri dah mampos?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 9:14 AM

ingat pertemuan rahsia anwar zahid. bila anwar dipecat dulu apa reaksi zahid.

apa la nk jadi dgn nasib kita bangsa kita. xde satu pn yg boleh diharap.

sape2 masih tegar against wujudkan parti baru? saya x Nampak kekesalan dr pihak umno, atau tanda mahu berubah. keadaan pula makin teruk.. sampai bila lagi nk tunggu? tun pn kata x mustahil bn akan kalah teruk next election.

melayu hampa

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 10:25 AM

Dari mmprtaruhkan masa depan Melayu di tangan Najib al pondani lebey baik kite semua mnt najib turun tahta.... TSMY kire okla wlpon dah terlajak janji bulan bintang dgn cina......najib really clueless skrg....malah trlalu penakut nak bertindak dan menggunakan kuasa yg ada... sblm Melayu hilang kuasa krn kePONDANan najib lebeh baik najib undur diri.... sokong dgn statement Alfie....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 11:24 AM

Ikut kata Najib tawaran pelan damai Anwar-UMNO akan dibawa kepada kabinet. Seperti kita sedia maklum, ahli kabinet dilantik sendiri oleh Najib ikut mana yang die berkenan. Mana yang rajin cium tangan, kebarangkalian nak jadi Menteri tinggi macam Menteri Ayam. Mereka semua ni terhutang budi dengan Najib. Bila pelan damai ni dibawa ke mesyuarat Kabinet, rasanya ada ke Menteri yang ada telor bantah pelan damai ni.

Bila jemaah menteri semua setuju, perkara ni dibawa ke MT UMNO. Ahli MT UMNO ni pun dilantik ikut selera Presiden UMNO. Rasanya ada ke sorang dua ahli MT yang ada telor menentang pelan damai ni?

Bila dua badan tertinggi ni setuju, Najib pun dengan bangganya mengumumkan peperangan antara dua seteru politik yang bermula sejak era Reformasi berakhir secara rasmi. Perdamaian antara dua pihak Anwar-UMNO dibuat dengan Anwar dilantik sebagai TPM menggantikan TSMY. Kesudahannya, orang Melayu tak kira UMNO, PAS dan PKR terlopong kerana tak percaya kita semua telah digame oleh manusia bernama Najib dan Anwar.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 1:17 PM

EHHH APA NAK HAIRAN , DULU KAN NAJIB NGAM DG ANWAR, ANYWAY SATU BANGSA SATU AGAMA, BERMAAFAAN LE

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 4:03 PM

salam,

kalu ikut pemimpin umno, mereka tak akan serang pihak lawan yg bukan datang daripada parti sendiri. parti lain nak kata apa pun tarak apa. tapi kalu pemimpin dari parti sendiri yg cakap, siapla aku belasah kau sampai mampus. berani kau cuba mencari peluang untuk naik dan mencungkil nama dalam parti umno. kalu tarak big boss jangan berani cakap lebih daripada boss. kalu nak lawan pemimpin lain, cuma waktu dalam pau ajer. masa tu, pemimpin pakat pakai talipinggang hitam berbagai jenis. dia punya silat, ahli tengok tak sedar tahi sembelit keluar ikut punggung. dia pukul pembangkang macam punching bag. tengok masa zahid pukul mat sabu, nganga mulut ahli umno, bising seminggu dengan bukti gred a, lepas tu sejuk, tu yg mat said pi cari kat antartika.

tu pasal la, kita tak kisah pun apa yg juru blog tulis terutama yg kutuk pembangkang. pemimpin umno tak berani kutuk dan kritik pasal mereka pun begitu juga semasa berkuasa dahulu. sebab tu, walaupun dah diberi maklumat, pemimpin umno tak bersuara, sebab macam cakap kat diri sendiri. tapi lain dengan pemimpin pembangkang, pasal hujah mereka halal aku, haram kamu, haram kamu, halal aku. kamu tak boleh, aku boleh. tu pemimpin umno tak boleh buat. kalu buat, diammmmm, macam fathul bari. dah tak bunyi pasal boss nak lifestyle, tak perlu tembak pembangkang, nanti kita buat juga.

sekarang ni, betul la khalid ismeth tu cakap, tak kisah apa pun pemimpin aku, asalkan tak rasuah (macam tak rasuah). pemimpin umno tolak tepi bab perangai, utamakan perkara yg sedap didengar dahulu. tin kosong, sedap bila dipalu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 5:17 PM

Hmm lps ni macai PR, PKR and plg kesian..PAS nak ckp apa plak? Anwar anugerah tuhan nak bersihkan UMNO dari dalam? Lawak2

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 6:00 PM

er ... pemimpin hindraf pun najib lantik jadi menteri ...
ahli majlis tertinggi dap pun kitol jahanam lantik jadi setiausaha sulit ...
kau kesah ... aku tadak kesah pun ...
pemimpin umno bengong tahap gaban ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 28, 2014 at 7:50 PM

Rakan seper'karaoke'an dilupa jangan.....

Post a Comment