........... Bangunlah Najib Ooooooi ! ! ? ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Bangunlah Najib Ooooooi ! ! ? ?

Saturday, January 11, 201420comments

Hello  !  Hello  !   BANGUNLAH   wahai PM ku  ! 

Kok senyap terus ?


Negara perlukan Pemimpinnya ........

Umat Islam perlukan Penjaganya .....
 
Bangsa Melayu perlukan Pejuangnya ......


BANGUNLAH  WAHAI  NAJIB  !  !



Tapi kalau bangun pun buat BLUR jer, BERHENTI JER LAH !

Share this article :

+ comments + 20 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Mohamed Z
January 11, 2014 at 6:56 PM

Aku sebenarnye dah bosan dgn kepimpinan Najib Razak. Terlalu lemah sampai puak2 pembangkang pijak2 kepala orang melayu. Ada ISA dan EO di mansuhkan,kononnye nak popular,nak ambik hati pembangkang,nak tunjuk ke rakyat konon PM yg mendengar denyut nadi rakyat.....poodah! Sekarang di sebabkan tindakan bebal dan bodoh Najib Razak la melayu jadi bangsat di tanah sendiri. Agama Islam di hina,melayu di perlekehkan. Pesanan aku satu je ke Najib Razak,kalau nak survive tolong kembalikan ISA. Tapi kalau rasa nak biarkan sampai melayu jadi pencacai kat tanah air sendiri,PRU ke 14...pasti UMNO akan bungkus dan tiada lagilah pemimpin MELAYU sampai bila2 nanti.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 7:37 PM

Ah jib bacul

Ah jib pondan

Ah jib dayus

Ah jib bapok

Ah jib gagal membenteras pelampau cina dap communist dong zong king kong

Ah jib gagal memerangi pemberontak nasrani kafirun

Ah jib gagal menghapuskan puak kopiah pas khawarij bebal bidaah sesat

Ah jib gagal menangani marina mujahid kj liberal murtad

Ah jib harus meletak jawatan tidak layak memimpin agama bangsa negara

Ah jib adalah pemimpin lemah 7x lebih bodoh drpd paklah

NYAH KAU AH JIB GOR

....................
Reply To This Comment ...................
keYoLL
January 11, 2014 at 7:42 PM

Din Turtle ..kalau ada kenal insider UMNO ..boleh tak suruh dia bagitau Tan Sri Muhyiddin Yassin supaya organize program retreat di ulu banat mana2 utk m'bincangkan usul tidak percaya ke atas DSNR

Biarkan DSNR terus tidur ..Tan Sri Muhyiddin Yassin yg perlu wake up & step up. Kemudi transition dlm UMNO buat sementara sebelum muncul pemimpin Ultra Melayu yg betul2 got balls

....................
Reply To This Comment ...................
January 11, 2014 at 7:50 PM

@keYoLLMuhyiddin nak kena dihantar berubat dulu ! Macam dah kena mandrem jer hehehe ..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 8:12 PM

Bro Din,

Nak den keluarkan kenyataan lagi tak pasal isu tidur ni?hehehe..

....................
Reply To This Comment ...................
January 11, 2014 at 8:16 PM

Mahyudin pun sebenarnya dah meluat abis dengan Najib cuma buat masa ni teloq Mahyudin masih kecut lagi (tunggu panas) sebelum bertindak

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 8:25 PM

Mungkin ramai yang tak sedar bahawa sejak sepenggal yang lalu kita telah lama kehilangan Presiden UMNO. Kehilangan Presiden UMNO adalah kehilangan yang penuh misteri kerana beliau tidak dapat dikesan sehingga ke hari ini. Yang ada sekarang ni cuma Presiden BN jer. Kalau fikir logik pun takkanlah presiden UMNO bernama Ah Jib Gor. Kita juga bukan sekadar kehilangan Presiden UMNO, malah kita juga kehilangan Ketua Pemuda UMNO. Hakikat yang harus diketahui oleh semua orang bahawa KJ adalah Ketua Pemuda BN dan bukannya Ketua Pemuda UMNO.

Oleh kerana itulah saya pelik kerana sehingga ke hari ini UMNO masih belum mempunyai presidennya sendiri meskipun kita telah lama ketiadaan beliau. Sekarang dah tiba masanya untuk kita menamakan salah seorang pemimpin UMNO sebagai Presiden UMNO yang baru. Kita telah kesuntukan masa kerana tahap kesabaran orang melayu sudah melebihi had.

Wahai tebuan-tebuan melayu sekalian. Sekarang ini sarang kamu sedang dijolok, tetapi pemimpin-pemimpin tebuan yang berjiwa liberal masih wat derk jer. Macam takde apa-apa yang berlaku pulak. Takkan kamu nak tunggu sehingga sarang kamu dibakar baru kamu nak mengamuk. Masa tu dah terlambat dan tak ada gunanya lagi.

....................
Reply To This Comment ...................
January 11, 2014 at 8:59 PM

Roti Jala syok MEMANDU Ah Jib apalahi syok la TIDUR kat seat belakang.

Ah Jib + Konsultan + Mat Liberal = RESIGN!

....................
Reply To This Comment ...................
January 11, 2014 at 10:13 PM

@Anonymoussaya agak dah .. mesti ada yang sambung lagi panjaaaaaang ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 10:14 PM

Tidurlah sampai PRU 14....Tiduuuuuuurlah waaaaahai Perdana Menteri,TIdurlah pejam mataaaaa,haiiiiii tidur lena....

....................
Reply To This Comment ...................
January 11, 2014 at 10:14 PM

@Anonymoustubek keluar jer... apo nak ditunggu laie.

....................
Reply To This Comment ...................
Melayu Kampung
January 11, 2014 at 10:38 PM

Najib ni kalau nak kejut jaga sampai terbeliak biji mata, panggil je group yang dok main tarian singa atau naga. Dari jauh sayup-sayup dia dah boleh dengar. Tetiba je kat tangan dia ada tanglong. Terkinja-kinja dia ikut berkuntau dengan singa/naga Din. Berani ke bro nak nafikan perkara ni?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 10:44 PM

salam,

dah duduk kat belakang pemandu. tidur aje la kerjanya. tidur terus sampai 4 tahun pun tak pa lagi. asalkan pemandu tak tidur. pemandu bawa pi mana pun, tuan kat belakang tak tau pasal dok tidur. nyenyak tidur tu pasal lagu i lap pm, 1mesia, tambah pulak dok cari idea nak buat iklan apa tahun ni. tahun baru cina dah dekat. tahun lepas main gendang, tahun ni jadi ekor singa pulak kot.

lagu yg didendang pulak best sangat, pm hebat, kak mah hebat bergaya, terasa orang dok belai tangan, cium tangan, jilat punggung, lagi syok pm tidur sampai tak sedar orang dok menjerit kuat kat luar. telinga dok dengar puji-pujian lifestle. pm dah jadi hero. mimpi yg hebat, bn menang besar kerana orang cina kembali sokong bn. mca makin kuat. umno sokong pm, menang tanpa bertanding. wah syok mimpi pasal pemandu dok main lagu best untuk pm, tapi orang luar dengar macam nak muntah.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 11, 2014 at 11:28 PM

@AnonymousMacam lagu PRamlee: Tidurlah Wahai Permaisuri ..., nampak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2014 at 12:55 AM

Terpaksa ler mintak tolong pada Empayar kerajaan Langkasuka Nusantara,Sumatera,untuk keluarkan watikah bertajuk "Peradaban bangsa melayu islam di era moden,menghadapi cabaran dari acaman dari dalam dan luar serta diri sendiri dari pelbagai bentuk propaganda-berganda dalam maksud ,istilah (perkataan),kefahaman ideologi (pelbagai),jelmaan akhir zaman (conman),nafsu mendahului akal dll.Bermatlamat menegakan syiar islam yang berupaya memberi pendamaian pada semua tanpa menidakan hak kaum lain.

....................
Reply To This Comment ...................
January 12, 2014 at 1:10 AM

Salam Sdr Din

They (NAjib & Cronies)knows BN will no longer in power in next GE14. Surely! Lantaklah apa orang nak cakap... sekarang ialah masa untuk mereka grab apa saja peluang yang ada depan mata untuk tempoh 4 tahun ini! Peduli apa selepas itu. Before its to late its better to replace Najib sekarang dan gantikan dengan yang lebih layak. Kalau tidak mereka akan jual negara ini tiga-seringgit!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2014 at 12:36 PM

Najib Razak... Pemimpin Yang CELIK dalam TIDOR... Pak Lah TIDOR Memang TIDOR..

Pemimpin UMNO semuanya TIDOR dalam CELIK termasoklah Ketua2 Bahagian, Perwakilan UMNO semuanya...TIDOOOOOORRR!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
January 12, 2014 at 4:38 PM

Nak bangunkan Najib hanya satu cara panggil orang cina ramai dan suruh mereka laung "i lab u ah jib gol", mereka kena bawa sepanduk bertulis "1mfucku" er silap "1m4u" dan paluan gong cina dengan kuat kat telinganya, aku yakin dia akan bangun dengan gagahnya dan akan berkata, tengok itu cina sudah kembali kepada bn .... Sambil melompat dengan girangnya.

....................
Reply To This Comment ...................
January 12, 2014 at 6:00 PM

Terlalu ikut sgt smpi makan diri bangsa sendiri

....................
Reply To This Comment ...................
January 12, 2014 at 6:06 PM

Kesian bangsa melayu memilki pemimpin yg terlalu mengikut telunjuk bangsa lain kerana terlalu taksubkn undi. Semua politician melayu tak kira dr kerajaan ke pembangkang sekarang ni mmg teruk. Berjuang bkn utk bangsa dan agama tp berjuang utk meraih undi bangsa lain. Ini semua disebabkn bangsa melayu sendiri tak mahu bersatu dlm semua hal

Post a Comment