........... Siapa Mamat Paling Glamer PAU 2013 Ni ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Siapa Mamat Paling Glamer PAU 2013 Ni ?

Wednesday, December 4, 20134comments

KLiK
Siapa mamat ni yang secara tiba-tiba telah mencuri perhatian para bloggers di Dewan Merdeka hari ini dan sekelip mata menduduki carta tertinggi mamat paling hensem mengalahkan KP sendiri, tanpa perlu berjalan macam model, atau menghiasi cover majalah hiburan ......

I tell you ... KJ kira nasib baik mamat ni tak bertanding Shouts Award baru ni !

Tak cukup info, anda boleh klik SINI pula, ada banyak lagi link di sana...

Share this article :

+ comments + 4 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 4, 2013 at 10:55 PM

Muka pun dh nampak ciri2 ahli umno iaitu bodoh dan penyamun wang rakyat..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 4, 2013 at 11:37 PM

Hah haaaa!!, mamat obes ni kata, PRU14, nak kurangkan menghentam PR 24 jam, takder kerja lain katanya? Dia nak dlm 50 ke 60% ja tumpuan cyber war dlm umno... Lain2 masa tu kena turun buat kerja. ( blogger kena buat kerja kebajikan?)..
Kesimpulan aku, pemuda umno kini dipenuhi makhluk yang amat bersimpati kpd PR a.k.a anwar. Mungkin mereka dah sedar diri, jadi pakat2 kena sediakan platform untuk menerima PM baru dlm pru14(aljubb?). Kalau pm baru tu berkuasa, jadi mereka boleh kata, dulu kami dah kerahkan umno tidak menghentam pr... He he he!! Jadi berilah kami satu dua jwt!!! (sambil tersengih mcm kerang busuk)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 5, 2013 at 12:41 AM

Blogger makan gaji bukan bermaksud menjadi blogger penjilat, pengampu dan pembodek pemimpin umno. Blogger juga mempunyai tanggungjawab sosial untuk menegur pemimpin meskipun dibayar. Mungkin pendekatan atau cara blogger membuat teguran dilihatvagak kasar sikit. Tapi itulah cara blogger menasihati pemimpin. Sekali-sekala nak menghentam pemimpin umno semata-mata demi kebaikan bersama, tak salah kan.

....................
Reply To This Comment ...................
December 5, 2013 at 11:25 PM

KJ ni buta ke apa? Mamat ni dia tinggal di negara pasir dua butir. Dia tak tau ke yg PR melalui RBA setiap hari tabur fitnah. Habis tu nak diam je? Jadilah PERSEPSI rakyat terhadap BN bertambah buruk. Bangang..

Post a Comment