........... PAU Tahun Lepas Nangis, PAU Tahun Ni AGOGO ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

PAU Tahun Lepas Nangis, PAU Tahun Ni AGOGO !

Friday, December 6, 201312comments


Ingat lagi aksi kelakar allahyarham Mahmud Jun ketika menari dalam filem DoReMi diiringi lagu Malam Pesta Muda Mudi -




Lawak siot ! Tengok balik berulangkali pun boleh ketawa ..... Memang terbaik LAKONAN beliau..

Petang tadi diperkarangan PWTC, saya dihimpit nostalgia P. Ramlee ....




KLiK untuk ke Youtube.

Amacam ? Lawak ? LAKONAN atau Buang Tebiat ?

Tapi kira ok la ..... tak lah aksi macam tahun lepas -

Share this article :

+ comments + 12 comments

....................
Reply To This Comment ...................
December 6, 2013 at 12:03 AM

Penyanyi pun lawa.... :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 12:49 AM

Lebih baik dia menari dpd menghina org

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 12:50 AM

omegod

cantiknye penyanyi ni kalau jadi isteri gua ni fuhhh bahgia hidup gua hahaa

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 6:58 AM

umno memang tak serik. Aku dah malas nak ambil tahu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 7:02 AM

Din, sebijik macam budak kecik baju biru menari dengan bunga kat blog hang tu, hang mesti peminat mahmud jun.. hehehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 8:22 AM

Salam,
Nak tiru pas dan nak tunjuk kat ulama yg baru masuk umno, ni cara org lama. Kalu pas nak ajak org muda, dia guna rock sebagai nasyid baru, umno org lama tak ikut yg baru tapi yg baru kena ikut yg lama.
Bila pas dah mula, umno tak tunggu lama, memang dah lama tunggu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 8:38 AM

Adegan Sebelum dan Selepas PRU13. Hehehe...tahun lepas NANGIS sebab tak tau ada ke lagi UMNO selepas PRU13. Jadi bila dah menang, depa celebrate sakan lah. Nanti dekat nak PRU14, NANGIS LAGI.

....................
Reply To This Comment ...................
December 6, 2013 at 9:28 AM

Saya paparkan disini, atas koranglah nak tafsirkan bagaimana ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
December 6, 2013 at 10:10 AM

nyanyila... agogola... takkan nak layan rock keras ala PAS plak?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 10:46 AM

Hahaha DT, hang memang geliga dan nakal mengusik. Tapi elok juga.. bagi kesedaran sikit..UMNO masih dibuai rasa gumbira konon2 orang Melayu/Bumiputra dah kembali walhal kita tak punya pilihan dan tak mau Bapak Penipu Penyokong LGBT aka Penipu Rakyat jadi pemerintah. Ucapan perwakilan pun banyak yang dah lemau...takde pun yang nak ungkit pasal 7.2 Billion takut tersungkit.

Joe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 11:48 AM

ishhh tak lengkap. K POP tak de ka..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 6, 2013 at 6:39 PM

Bro din ada malware kat blog hang

Post a Comment