........... HEPI BESDAY Datin Rosmah ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

HEPI BESDAY Datin Rosmah !

Friday, December 13, 201316comments


Dikatakan Rosmah baru saja menyambut Harijadinya yang ke 62 pada tanggal 10 Disember lalu ..... Maaf lah, tak perasan.

HEPI BESDAY Datin Paduka Seri Rosmah Mansor !

Semoga panjang umur dan murah rezeki ..

Ni gambar2 yang banyak tersebar di internet tentang majlis sambutan besday beliau. Suka tengok Rosmah ceria dan berseri2 wajah malam tu .... 

Saya pasti rakyat 1Malaysia tumpang gembira .... kenapa tak hebahkan ? Mesti glamer kan..... Sekurang2nya dapat rakyat berkongsi keceriaan First Lady, melalui visual pun jadilah ...



Tak salah kan saya nak tumpang meraikan Besday First Lady kita ..

Sumber gambar -  KLiK dan KLiK

Share this article :

+ comments + 16 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 1:57 PM

pergh!!!!! kamu ni Din sampai terangkat punggung Rosmah kau buat yer? kamu pun turut ceria bunyinyer. siap doakan panjang umur dan murah rezeki lagi tuh. betullah tuh Din, takkanlah pulak kalau dah marah sampai terlekat kat hati pulak. marah tuh simpan kat kepala jer. esok lusa hilanglah tuh.

kalau dah kat hati berat citernya. Allah nak lihat apa yang ada kat dalam hati. kalau dah dendam dan marah, jawabnya siaplah badan.

aku pun nak tumpang gaklah Din, kat blog kamu nih ucapkan Selamat hari Lahir pada makcik Rosmah. semoga tabah menghadapi kecaman walaupun ianya benar.

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 2:15 PM

@AnonymousYang heran tu, mereka yang duk pertahankan Rosmah, tak pulak diorang nak celebrate, ucap Hepi Besday kat Rosmah ?

Tu namanya tak ikhlas .... macam saya ni kira ikhlas lah :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 4:26 PM

hepi besday dsp rosmah, (macam pangkat polis plak). rambut jgn lupa tutup ye.. dah 62 tu..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 5:24 PM

Salam,
Betul tu, pembela kak mah lambat respon. Tunggu wang masuk dulu kot. Tp syabas bro kerana tiada dendam tp berbangga dgn sambutan hepi besday ni. Patut mendpt respon 5 thn lagi.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 6:14 PM

Kak Ros baru 26 tahun la..

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 6:19 PM

@AnonymousAgak-agak la, tak logik langsung ! .... kalau sebut 42 tu kira boleh gak diterima...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 6:41 PM

Hepi BesDay The First Lady of Malaysia.
Tanpa Rosmah, nama negara Malaysia tidak akan dikenali di serata dunia.
Tanpa Rosmah, anak2 Malaysia tidak akan terbela nasib hidupnya.
Kalau Tun Dr Mahathir itu Negarawan, Datin Paduka Rosmah Mansor adalah Negarawati.
Hepi besday Negarawati ku.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 6:56 PM

Member2 diatas yang komen ada kah ikhlas? Jangan pulak ada double meaning. Rasa macam tidak selesa pulak dengan komen komen tersebut. Tak tahu pula kalau Datin Rosmah ceria dengan ucapan itu.

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 7:39 PM

@AnonymousNi yang payah ni .... belahlah dada, tengoklah isi ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 8:31 PM

betoi tu...sixty is the new forty. 62 jadi 42 la. masih trang tang tang!

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 10:23 PM

Bravo! Sempoilah bro. Satu artikel yang tersangat mengusik jiwa. Ini kah yang dikatakan benci tapi rindu, senyum dalam tangisan atau pun

madu ditangan kanan mu,
racun ditangan kirimu
aku tak tahu
mana yang akan kau
berikan padaku

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 13, 2013 at 10:53 PM

Besday nik ajis kau diam pulak din????

....................
Reply To This Comment ...................
December 13, 2013 at 11:20 PM

@AnonymousHuh ? ? Maksud saudara apa ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 14, 2013 at 1:35 AM

happy birthday nenek aka nyonya rosmah..syok nye jadi bini pm.hidup mewah penuh glamer.kesian ah jib gor ikut je bini tua dia ni.sedar2lah diri.tak sambut pun pun x jadi kudis gatal nek mah oooiiii

....................
Reply To This Comment ...................
December 14, 2013 at 3:25 AM

Komen yang terlalu kasr dan menghina ... tidak saya siarkan, ok. Takde finesse/skill ! :)

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 14, 2013 at 9:17 AM

nak tahu berapa kos semua tu? sape tanggung? paling cikai pun makan ribu-ribuan jugak tuh..

rakyat disuruh berjimat..ni apekejadahnye membazir camtu? cilakak betoi!

Post a Comment