........... Hassan Malek is a Malaysian clown ? ? ? | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Hassan Malek is a Malaysian clown ? ? ?

Saturday, December 28, 201313comments


Prinskrin dari Wikipedia - Hassan Malek -











Biar betul ..... muka serius ganazzzz macam tu dikatakan 'clown'  ?

Share this article :

+ comments + 13 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 2:01 PM

Bha ha ha ha ha ha...setuju bebeno teman.....lg satubang jgn lupa Din.,,, niki ajis pon dlm wikipidia kalo type tang mulut berus , dan masok tang imej akan kluar gambo niki ajis,,,,,,,wakakakakkakakakkakaak

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 2:53 PM

Kos sara hidup naik...kita buat makmal

Apa yang nak dikaji dalam makmal ni? Apa untungnya kajian makmal ni kepada rakyat?
Susah sangat ke nak memahami beban rakyat sehingga perlukan sebijik makmal?
Bukan ke ada pemimpin yang cakap,"Kami mendengar denyut nadi rakyat".
Nak dengar denyut nadi rakyat bukannya dengan menyerahkan bulat-bulat kepada PEMANDU.
Pemimpin tu sendiri yang mesti turun padang dan selami sendiri masalah rakyat.
Kalau dengar cakap penasihat, memanglah mereka hanya menyampaikan berita yang sedap didengar sahaja.
Keluh-kesah dan rungutan rakyat takkan dapat didengari jika pemimpin lepak kat coffee house atau restoren mewah.
Nak dengar rakyat menyumpah seranah kerajaan, cubalah lepak kat warung-warung tepi jalan atau kedai kopi kat kampung.
Rakyat perlukan pemimpin, bukannya PEMANDU.


....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 2:55 PM

Sudah Sepatutnya Hassan Malek Menyertai MAHARAJA LAWAK bukannya jadi Menteri...

Sah Ah Jib Gor salah pilih orang, banyak2 orang dipilihnya CLOWN... patutlah kenyataan Hassan selalunya KELAKAR habis...

....................
Reply To This Comment ...................
December 28, 2013 at 2:57 PM

Biar betul Bro. Wikipedia adalah portal bagi org mencari maklumat. Memalukan Malaysia aja. Ada ke menteri Malaysia dirujuk sebagai clown.

....................
Reply To This Comment ...................
December 28, 2013 at 3:01 PM

@Esa Adambetul atau tak betul, itulah yang saya prinskrinkan

....................
Reply To This Comment ...................
December 28, 2013 at 5:04 PM

Ada lah yang naikmuat edit tu..tapi betul gak ya...kalau tahap menteri macam tadika je, mana kpi nya ? Dapat datuk sri lagi...ayoyo!

Brutal clo.. - clone. Sepatut nya Kementerian ini wujud demi kesejahteraan rakyat. Malang nya melawan arus...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 7:19 PM

Dia memang CLOWN. Aku sokong sesangat.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 7:48 PM

Minggu lepas mmg dia ada appear dlm maharaja lawak mega 2013. Tetamu kehormat.

Paan M.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 28, 2013 at 8:47 PM

Blogger PolitikPutraMerdeka bertanya...Adakah patut menteri ni diberhentikan?

Jawapan aku :

Ya, memang patut pun. Lagi bagus kalo Ah Jib meletakkan jawatan sebagai PM kerana kegagalan beliau mendengar denyut nadi rakyat. Kepada PM yang akan menggantikan Ah Jib, tolonglah mansuhkan PEMANDU dan Sekolah Vernakular sekaligus. Pastikan juga Omar Ong, Idris Jala dan lain-lain penasihat Ah Jib dipecat serta-merta.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2013 at 12:28 AM

Berita terkini untuk mengurangkan kebuluran kita di sebabkan kenaikan harga barang2 kerajaan Ah Jib Gor telah mengumum akan membuka lagi 50 puluh Kedai Kain 1 Malaysia. Ianya ibarat bila orang kehausan yang diberi rokok percuma!!!!
Sial punya kerajaan!! Ini lah akibat bila seorang anak bangsawan jadi Perdana Menteri. Dia fikir semua orang dah cukup makan dan minum macam dia!!!
Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2013 at 3:25 AM

Saya sangat Bersetuju dengan Kenyataan di buat oleh Anonymous December 28, 2013 at 8:47 PM dan juga Blog Gelombang Kick..

http://gelombangkick.blogspot.com/2013/12/video-menteri-ayam-suruh-rakyat-jangan.html

Menteri Cap ayam mesti letak jawatan..liabiliti kepada UMENO dan BN..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 29, 2013 at 10:47 AM

Bukannya nak irihati dengan orang Kuala Pilah... Tapi Wakil Rakyat ini memangnya Ta Patut berada di dalam Kerajaan sebagai Menteri...

Agak2 nie species ayam jantan ke Ayam betina ke Ayam Serama ke?...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 30, 2013 at 12:27 AM

HAHA hebat wiki.kami pun dah tak tahan dgn menteri ayam ni.rupanya wiki dah tau dulu lagi pada kita.apa sal ah jib gor tak baca wwiki dulu sebelum lantik mr ciken ni?ah jib pun cerdiknya cap ayam gak.please go ah jib

Post a Comment