........... Adoyai .... Sama Jer Kelaku Pemimpin Pemuda Umno Ngan Pemimpin Pas | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Adoyai .... Sama Jer Kelaku Pemimpin Pemuda Umno Ngan Pemimpin Pas

Wednesday, December 11, 201311comments

KLiK - APA

SAMA JER BENGONG nya ..... Kena adil la kan, kalau dulu gelakkan yang kat bawah konon gila glamer, kaki bodek, tak reti nak bawa diri .... apa bezanya ngan kat atas tu ?  HAHAHAHahahahahaha .... alahai ...



Share this article :

+ comments + 11 comments

....................
Reply To This Comment ...................
December 11, 2013 at 7:19 PM

Bro

Kalau nak menipu pun gunalah akal sikit.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 7:53 PM

Yg gambar bawah tu tau la sape mat-mat bengongnya.. yang kat atas tu sape bro? Kalau nak ikut tahap bengong dua2 bengong belaka!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 8:06 PM

Lifestyle la tu.
Makin menjadi-jadi KEPUNDEKKAN PEMUDA UMNO MALAYSIA skang ni yer.
Tak ikhlas langsung.
Kharrkkkkk tuiii.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 8:07 PM

kalau kat tempat aku dorang buat macam tuh, jawabnya kena halaulah. kalau datang nak tunjukkan muka dan nak bergambar baik gi main jauh jauh. pemuda bn perihatin ke jadah macam tuh. ruang yang begitu sempit kalau dah dihurung ramai ramai dah bukan nak tolong namanya. inilah yang dikatakan lifestyle agaknya.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 8:11 PM

biasa lah kalau lantai dah bersih di bersihkan lagi, di mop lagi, mak kat rumah pun mop lantai berkali kali, yang bengong menabur benih atas air, orang menabur benih atas lumpur,,,, bengong memang bengong, tak dapat di ajar, sebab cikgu mati sebelum tamat belajar..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 8:57 PM

Riak. Sungguh memalukan. Memang bangsat tahap gaban. Apa komen Ketua Pemuda merangkap Ketua Pemuda BN. Silakan.....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 9:44 PM

Salam,
Lifestyle punya pasal, pemuda pakat bergambar aje la. Keja biar org tua buat. Gambar bukti dtg dan buat kerja. Yesssss gambar dulu, keja lain kali

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 11, 2013 at 11:07 PM

Sdr Din,ambe mohon masuk

I LOVE PM.I LOVE PM .I LOVE PM.PM LOVE LOVE LOVE RM.
Tahniah kapada Ah jib Gor Gong.
Pelupor lifestyle Bangsawan jadi kutan IBDiLah dan KJ. .
Liberal moderate inklusive worldview transformaci blue ocean strategy the best is yet to come endless possibilities high income nation Truly Asia 1M4U ,Tahniah.
UMNO budayakan ampu ampu sana sini.
Bangsawan.
Lifestyle ikutan belia 17 tahun mengikut KJ.
Di hidangkan permata idola kecil fasbuk gajet hiburan menari untuk 365 hari -24 jam -7/11 dari pagi petang.
Hebat lah lifestyle ah jib kj ibdillah saifudin (temerloh).
Lifestyle yang di buru olih:
Se ekor llithuania,se ekor bosnia,se ekor lebanon,1,500,000 indon,600,000 bangla,.
filipine,nepal.india,korea,jepun,nigeria,ghana,300,000 Iran,irak,kenya.,Columbia,Venezuala.
(Truly Asia) dan every one can fly AA TS TFFFFF.
Kemaruk nya Ah Jib akan kepujian melangit, hingga buat arrangement dapat AWARD -CULTURE OF PEACE OLIH GLOBAL PEACE AWARD.LAKONAN OLIH GLOBAL PEACE FOUNDATION- PENGERUSINI NYA----KAh KAh KAH TAN SRI ZALEHA ISMAIL !!!!!! .
Classic betul ajib ,arah sendiri foundation bagi award sendiri ,tebal betual kulit Ah Jib, macam IDI amin dulu,macam north korea KIM great leader !!!!
Semua orang di persada world view akan puji Ajib GOR,kalau dapat NGO yang di biayai olih Ajib Gor Gong.
Great Leader !
Hebat sungguh Visi 1M ah jib gor Great Leader korea utara KIM malu wei.
Endless possibilities !
Bangsawan setaraf Ah Jib Gor Gong,role model bangsawan 1M.
Maha Guru lifestyle aH JIB GOR Gong .
TAHNIAH Ah jib gor gong - Orang putih celup..
Tahniah ah Jib Gor Gong,the best big spender award of Malaysia.(suka sendiri puji punya bangsawan).Pemuda UMNO lifestyle Role model !
Ah Jib Gor Gong 1M4U.
Twitt twitt twitt lebih sikit lagi lah, hebat sungguh,mengkagumkan gandingan anda PM dan RM dan KJ dan Ibdullah superman,Saifudin.
Hebat betul.NOW EVERBODY CAN TWEEEET TWEEEET TWEEEET.
TOLONG TWIT LEBIH SIKIT TWIT Lah.
arjuna waspada
changkat lobak.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 12, 2013 at 12:19 PM

Kerja mencuci tu org lain dah buat dulu.dah bersih pun.lps tu dtg la puak lifestyle pelaq ni posing.nampak sgt mcm hrmjadah.

Lifestyle kepala juboq hampa.pi mampoih la pemuda bn

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
December 12, 2013 at 3:09 PM

Ini namanye kerjasama. Sorang pegang mop, sorang pegang penyapu, sorang pegang apa ntah nama dia...
Yang lain ramai2 tu sebagai penasihat.
Tapi kenapa diaorang semua pakai kasut?
Konpius aku.
LIFESTYLE.

....................
Reply To This Comment ...................
December 12, 2013 at 3:10 PM

@AnonymousKasut ? Itu namanya LIFESTYLE !

Post a Comment