........... TAHNIAH KJ Menang Wired Celebrity Shouts Award 2013 ( saksikan video saat2 indah ketika diumumkan pemenang ) | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

TAHNIAH KJ Menang Wired Celebrity Shouts Award 2013 ( saksikan video saat2 indah ketika diumumkan pemenang )

Sunday, November 10, 201317comments



TAHNIAH Ketua Pemuda Umno merangkap Menteri Belia Dan Sukan kerana sanggup menyahut cabaran yang getir untuk bersaing dengan para artis dan setelah berhempas pulas berusaha, akhirnya berjaya dinobatkan sebagai PEMENANG kategori Wired Celebrity Award .... How coooool ..... !

Nah, saya rakamkan detik2 yang mengharukan tatkala KJ menerima anugerahnya, begitu teruja sekali KJ kan ....... ( saya copy dari Instagram SINI ) .... TAHNIAH !



KLiK untuk ke Youtube


Pemuda Umno dan UMNO amnya pasti ikut sama TERUJA ! Kan ....kan .... kan ?

PS - Begitu terujanya saya hingga ulang beberapa kali !

Share this article :

+ comments + 17 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 2:46 PM

sebenarnya dia kalah. tp last minute, beberapa org tak di kenali di dapati masuk ke bilik pengiraan ala ala pertandingan KP umno 2009 dulu dgn membawa kertas undi lebihan...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 3:14 PM

yeeehhh yyeehhh, anak omak monang , yyeehh yyeehhh anak omak monang....

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 3:50 PM

Adakah pernah berlaku dalam sejarah menteri boleh masuk pertandingan yang macam ni??? Atau aku tak lahir lagi time tu??? Agak2 la kau tu menteri...kalau nak jadi artis baik kau berhenti ja jadi menteri...mengong siot!

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
November 10, 2013 at 4:41 PM

@Anonymous
bila hang cakap anak omak monang....anak omak monang, teringat pulak kenyataan mak KJ masa PAU hari tu.....:)

anyway Tahniah KJ....u r da best!!!....hidup artis MELAYU....hidup artis MELAYU...Takbir!!!!

tak sabar nak tunggu LAKONAN KJ dlm filem seterusnya....KJ tak mau test bidang nyanyian ke?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 4:46 PM

omak dio dah kasi woning dongan tukang kigho undi tuh..laeipon ..calon yg len xberwibawo ...xde pengalaman........pengalaman menipu......wakakakakkakkaka....

....................
Reply To This Comment ...................
November 10, 2013 at 5:09 PM

Well done KJ. Hebat lah.. terbaik lah..
Kalau mcm gini popular, next election boleh lah bertanding di Permatang Pauh ker, Gelang Patang ker, Jelutong ker Air Puteh ker Chempaka ker... sure menang punya. Paling popular lah ..katakan...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 6:32 PM

Well done kj.
Sblm ni menteri semua tua belaka buat cara tua lah kan.
Itu sbb KBS perlu org muda mcm kj supaya anak muda taklah sibuk buat fitnah mcm ngkorang. Apa hasilnya. Boleh tukar lah skrg ni undi pas masuk neraka.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 8:14 PM

sebagai politikus kj bukannya melakukn utk suka2. apa yg dibuatnya adalah untuk kemajuan kerjaya politilnya. dia tahu golongan remaja @ belia meminati hiburan dan gemar kepada pertandingn seumpama ini. golongn muda belia ini perlu didekati kerana merekalah akan menjadi pengundi majoriti suatu masa nanti. kitol jahanam perlu dikenali, diterima, dikagumi oleh golongn ini. itulah strategi kj sebenarnya. tbahan pulak dia adalah menteri belia dan dia perlu mendekati belia. er tak kanlah menteri belia nak mendelati belia dengan tarian tradisi cak lempong kut. tak sesuai lansung dengan jiwa golongan belia.
aku pernah membaca buku teks bahasa malaysia suatu ketika dulu. aku dapati penulis buku teks itu mengambarkan bahawa seorang yang bernama khairil jamaludin mempunyai semua nilai2 murn, baik hati, pemurah, berani dan sebagainya. kini golongan pembaca buku teks itu telah menjadi belia. jadi kj ingin menilai samada propaganda yg telah dibuatnya dulu benar2 telah melekat di dalam minda kumpulan sasarannya.
apatah lagi dengan sokongan dari veteran umnp dan wanita dan puteri dap ini memberi laluan yang penting ke arah kejayaannya itu.
tahniah kj ... er anak omak ...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 8:24 PM

@Anonymous

sat sat aku nak muntah japp.. uweekkkkk!!

....................
Reply To This Comment ...................
November 10, 2013 at 8:24 PM

Aduh. Lagi meluat aku. Hang dak kaya-raya, jadi aamenteri di KBS merangkap KP UMNO pun hang nak cantas rezeki artis. Benggong betul pemimipin UMNO seorang yang gila galmour ni. Langsung tak ada timbang-rasa kepada golongan Artis.

....................
Reply To This Comment ...................
November 10, 2013 at 9:40 PM

Oghang mudo, masih ado gayo..bia lah...takdo sakit an sapo pun...

Shout untuk KJ ! KJ ! Member ni maghah dan shout kek FAM.. bega ! kato ae...

Lotih den.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 10, 2013 at 10:42 PM

Hari2 masuk paper...hentam fam...hello kj kurg2 harimau malaya dah mng byk cup...apa sumbangan kau???

....................
Reply To This Comment ...................
November 11, 2013 at 12:29 AM

Ambik Regina DAP tu pun sumbangan besar bro.

Warghhhh...Kah...Kah...!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 11, 2013 at 1:47 AM

dok kata pa kat dia...biaq p ke dia laa..dah org yg undi dia.kita yg dok skt ati ni sbb dlm ati ada nilai2 x baik.ni semua ALLAH yg tentukan.org tu jd menteri ka,artis ka,buruh kasar ke,ceo ke..semuanya ketentuan ALLAH.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 11, 2013 at 2:36 AM

syok lorr kj..pehal syabas!!!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 12, 2013 at 12:05 AM

@Anonymous

Fan artis2 menjerit diluar dewan... kj rasuah! Kj rasuah! Hehe

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 12, 2013 at 8:51 AM

aku pun teruja..

secara zahir, ok la tu seorang pemimpin muda bertaraf menteri bercampur dan bersama2 rakyat kat bawah. seronok tau orang2 belia dapat bersama2 seorang menteri. sebelum ni ada menteri buat camtu? takde kan? orang2 muda memang suka menteri camtu..

TAPI...

TAKKAN ACARA2 BERBENTUK HIBURAN je bang menteri? anak2 muda pun ramai yang berharap dapat join bang menteri dalam majlis2 ilmu dan majlis2 agama.. bila lagi bang menteri nak join?. sudah tentu anak2 muda seronok berdamping dengan bang menteri yang memahami mereka..hehehe

Post a Comment