........... Amaran Kepada Mahfuz Dan NKP Pas Dalam Balun Karpal - Dari Cikgu Rahim ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Amaran Kepada Mahfuz Dan NKP Pas Dalam Balun Karpal - Dari Cikgu Rahim !

Monday, November 18, 20131comments
Berani sungguh Naib Ketua Dewan Pemuda PAS Raja Ahmad Iskandar dan Mahfuz beri amaran kepada Karpal !

“Kami menuntut kepimpinan DAP meminta Karpal maaf kepada PAS dan menarik balik kenyataan terbaharunya tentang tidak perlu diwujudkan parti politik yang diasaskan kepada pertimbangan keagamaan di Malaysia.

“Dan juga mengenai hasrat beliau untuk pada akhirnya menghapuskan secara mutlak dari medan politik Malaysia parti diasaskan kepada pertimbangan keagamaan,” 

Tuntutan sama turut disuarakan naib presiden PAS Datuk Mahfuz Omar yang mahu Karpal bersikap jujur dan mengakui kesilapan sekiranya benar-benar berbuat demikian. - Mkini.

Saya sendiri tak berani ...... 

Tapi bukan sebab takut pada Karpal, cuma teringat AMARAN yang dilemparkan oleh Cikgu Rahim 3 tahun lepas, waktu itu beliau menjadi MP Kota Baru. ( Tapi PRU13 kalah melawan KuLi di Gua Musang .... sekarang mungkin jadi bodyguard Karpal ! )


Diatas kesetiaan, setiakawan Pakatan Rakyat, saya mencabar siapa-siapa saja yang nak ambil Karpal Singh - OVER MY DEAD BODY !

siap dengan versi omputeh lagi -

If anyone wants to take you, i say to them - THIS CIKGU RAHIM, OVER MY DEAD BODY !
KLiK untuk ke Youtube.

Share this article :

+ comments + 1 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 19, 2013 at 10:28 AM

Melayu ni memang unik... kalau jadi baik, mengalahkan malaikat, kalau jadi jahat, mengalahkan syaitan dan kalau jadi bangang mcm cikgu ni, mengalahkan er... er.. er.. apa yer? malaun kot?

Post a Comment