........... Ali Tinju Back-up Rosmah - Jangan Kacau Isteri Orang ! ( Takuuuuuuut ... ) | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Ali Tinju Back-up Rosmah - Jangan Kacau Isteri Orang ! ( Takuuuuuuut ... )

Thursday, November 28, 20137comments

Apakata kita relaks jap malam ni dari serabut politik dan layan video dibawah...

Takuuuuuuut beb bila kena sound macam bawah ni .......


Janganlah sebagai YB, kamu kacau isteri Perdana Menteri.... janganlah kamu kacau isteri orang ...

.... Rosmah Mansur keluar negara bukan cari jantan .....


Saya beri amaran kepada Azmin Ali. kalau beliau dengan sengaja kacau isteri Yang Amat Berhormat Perdana Menteri, kami Ngo tidak akan teragak2 untuk berhadapan dengan Azmin Ali ! Ini saya beri amaran sekeras2nya kepada Azmin Ali ....



KLiK ke Youtube.

Hahahahahaha .....
Brader ni serius ...tapi kenapa saya boleh tergelak ?

Najib ngan Rosmah kalau tengok ni mesti sayang giler kat dia ..... !

Share this article :

+ comments + 7 comments

....................
Reply To This Comment ...................
November 28, 2013 at 10:15 PM

Tu memang kerja dia orang..........

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 28, 2013 at 10:41 PM

Bro Din, die ni yang goyang punggung kat depan rumah Ambiga tu ke?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 28, 2013 at 10:50 PM

Prebet Ali Tinju ni buat malu RAMD je. Servis tak lama mana pun. Nak kutuk Mindef itu ini tak betul. Nak bela FLOM watpe? Die sedap naik jet peribadi, mamat ni pulak lebih2 nak jadi barua. Nak tunjuk hero kat depan Najib? Hero taik kucing!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 28, 2013 at 10:58 PM

Sebijik mcm muka APA ngan dia punya posting hari tu...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 29, 2013 at 12:15 AM

Boring laa kipas lebih2. Rasanya kita dah kembali kepada zaman Badawi kaki tidor tu.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
November 29, 2013 at 1:07 AM

pooooooooorrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!!!! KAKI BODEK. dek kerana begitu taksub sehinggakan tak tau mana betul dan yang mana salah. ini bukan relax namanya tapi gempak.

....................
Reply To This Comment ...................
November 29, 2013 at 1:56 AM

sekurang2nya glamerlah dia kejap malam ni :)

Post a Comment