........... Zahid - Saya Tak Percaya Malaysiakini ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Zahid - Saya Tak Percaya Malaysiakini !

Friday, October 4, 201310comments

Perhatikan video 5 minit di bawah... sepanjang perbualan Zahid terus menerus menegur, menyindir dan menempelak Malaysiakini yang suka spin berita.

Jangan spin ma .... tulis betul2 !

Selalu spin saya punya cerita. Recorded, recorded juga tapi tulis lain..

Ini tak boleh percaya punya Malaysiakini.

You tulis ni  - Saya Tak Percaya Malaysiakini !

Jangan main-main ar.. Tulis betul-betul.



KLiK untuk Youtube

"Mengenai laporan audit tentang kehilangan 1.3 juta senjata di PDRM, saya tahu kehilangan itu bukan disebabkan  oleh pecah amanah, bukan disebabkan penyelewangan, bukan disebabkan unsur rasuah.

"Kehilangan antaranya disebabkan kecuaian atau kelemahan ketika operasi dijalankan,"- mkini

Share this article :

+ comments + 10 comments

....................
Reply To This Comment ...................
antihipokrit
October 4, 2013 at 9:37 PM

Inilah Menteri KDN yg mencontohi King Ghaz dan Tun Dr Ismail

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2013 at 10:18 PM

keh keh keh..tersengih macam kerang busuk mamat tu..

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2013 at 10:38 PM

Bro
Menteri KDN yg betul2 buat kerja. Tadi prime news TV3 Hisam buat kenyataan yg dia bukan menteri yg lemah. Betul2 menegakkan benang basah. Beliau minta simpati dari perwakilan.
Aku percaya beliau punya harapan yang amat tipis untuk mengekalkan jawatan.

....................
Reply To This Comment ...................
October 4, 2013 at 11:12 PM

@Esa AdamTindakan meminta simpati dari pengundi saja sudah cukup menunjukkan kelemahan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 4, 2013 at 11:12 PM

Ade le sekor pembangang yang komen kat soroskini, di tulis sebegini:

"Kita hilang IC, kena denda duit. Polis hilang senjata, patut kena denda apa yeh?
Mungkin lain kali sesiapa hilang IC boleh cakap macam tu bila polis tanya apa pasal IC hilang. "lu orang senjata pun boleh hilang, apapasal IC I tak boleh hilang?" kekeke."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buat pengomen tersebut, disini nak beritahu sebab anda terlalu bodoh, anggota polis yang hilang gari, hilang senjata bukan saja kene mengadap jawatankuasa inkuiri, malah kene bayar balik harga aset yang dihilangkan dan paling teruk mungkin anggota polis berkenaan bakal dihadapkan kemahkamah kerana kecuaiannya..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 12:31 AM

Diorang rasa bila sokong pembangkang terus jadi pandai

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:01 PM

Bodoh kerajaan/menteri kita juga. Bila mereka spin cerita ,menteri2 bising dan mereka minta maaf ,kita terima dengan besar hati,tangan terbuka,penuh dengan semangat setia kawan dan kemaafan. Dah tahu mereka ini surat khabar DUSTA saman sampai mereka bankrupt aje. Setiap huruf yang bohong di tulis saman berjuta juta ringgit. Rafizi PKR minta maaf selepas PRU pun Zaid Hamidi maaf kan atas tomahan dia. Mana orang tak naik minyak. Orang PAS yang menjadi wali Allah pun tak bagi chance ,ini pulak orang UMNO. Papagomo pun terberak sampai kena bayar RM500k denda sebab tulisan dia tapi BN/UMNO masih nak jadi maklaikat! Parti2 pembangkang dan orang cina tunggu masa aje nak hapus orang melayu dam kuasa mereka,UMNO masih 'going into it with open arms and chest' kalau di tikam di dada oleh musuh jangan harap rakyat nak bersimpati kepada mereka. Dengan 'global effort' yang nak menghancurkan negara2 Islam kita masih lagi tidak sedar. Dengan Ah Jib Gor punya pseudo muslim dalam think tank nya saperti Omar Ong,Idris Jala,our destruction will come from within. Sekurang2 nya Zairil Khir Johari kita tahu terang2 anti melayu dan islam.

Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:10 PM

@AnonymousCina cina sial ini yang selalu hilang I/C keran mereka menjual I/C dan passport mereka kepada sindikit dengan harga RM5K untuk I/C dan RM20K untuk passport. Statistic JPN terlah menunjukkan orang cina yang banyak 'hilang' I/C mereka. Setakat denda dan tak payah masuk penjara saya fikir ini adalah reasonable offer dari Ah Jib Gor.

Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:19 PM

@dinturtleTindakan Zaid Hamidi pun saya anggap sudah lewat,ibarat dia hanya berjaya menggutip $1 dari $1,000,000 nilai maruah melayu yang dihutang oleh Malaysiakini. Maruah melayu masih tidak terbela jika pemimpin kita di kutuk2 hari2 dan kita tidak berbuat apa apa.

Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:28 PM

Macam mana surat khabar George Soros masih boleh wujud lagi setelah kita kian lama kita sudah tahu berbelas belas tahun sebelum ini,mereka terima dana dari luar. Kalau di Russia mereka ini sudah lama di label secara rasmi sebagai 'Foreign Agent' untuk rakyat mereka tahu.

Alfie

Post a Comment