........... Sketsa Ahad - Papa Jangan Risau ... | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Sketsa Ahad - Papa Jangan Risau ...

Sunday, October 27, 20138comments


"Papa jgn takut izah pakai tudung..... org islam malaysia ni nilai org ikut tudung walau pun izah sokong secara senyap ngo COMANGO pro papa yg nak bebas sex, kawin sejenis dn nama allah jadi sifat 3.

alah.....  lebai pas tu menyalak kat umno je papa jgn risau"

Copy dari FB KelabChedet.

Share this article :

+ comments + 8 comments

....................
Reply To This Comment ...................
October 27, 2013 at 7:04 PM

Eh....bukan kah Azmin pun pernah pakai baju jalur color yang sama, masa kulom ice-cream dalam jamban hari tu?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2013 at 8:43 PM

"Lepas ni papa boleh bergembira sbb sbb sbb lepas ni kita boleh bertukar2 tudong lipstick baju2 boleh bertukar dgn mama skali. Mama no problem punya mama tetap jadi isteri yg trima papa sebagai suami dua alam"

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2013 at 9:40 PM

Haha..inilah isu yg umno mampu mainkan..sex dan liwat..isu rasuah berjuta2 ringgit duit rakyat spt PKFZ yg lebur 12bilion dan menteri dibebaskan dan case closed..Hidup melayu!!!!
Hihihhi..

....................
Reply To This Comment ...................
October 27, 2013 at 10:26 PM

@AnonymousSaya main SEMUA isu hahahaha...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2013 at 11:01 PM

Kes duit tabung memali macam mana pulak??? Duit anak2 yatim tu...hang jangan buat main2...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2013 at 11:14 PM

@RD.Lainlah, bukan yang ini. Confirm..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 27, 2013 at 11:15 PM

@AnonymousIsu PKFZ, umno rasuah sama sape? Ade bukti ke NGOK?

....................
Reply To This Comment ...................
October 28, 2013 at 11:02 AM

@AnonymousAnon 9:40 ni sokong liwat dan berzina ke? Jangan-jangan species yang sama dengan Al-Juburi.

Post a Comment