........... Saya Sokong KJ Sebagai Ketua Pemuda ........ ! | dinturtle - Blogger PARTI MELAYU

Saya Sokong KJ Sebagai Ketua Pemuda ........ !

Saturday, October 5, 201343comments

Saya baru baca satu artikel dari sebuah blog rakan yang dari cara penulisannya, menunjukkan beliau menyokong Khairy sebagai Ketua Pemuda Umno. Saya copy banner dibawah dari sana .... peeeergh, memang gempak, saya tidak nafikan dan saya salute peranan KJ sepertimana tergambar dibawah -


Saya tidak akan pertikaikan walau satu pun jasa KJ. Malah saya ingin ucapkan TAHNIAH ! kepada KJ diatas segala sumbangan yang telah beliau curahkan.

Saya tak bergurau...... SAYA SERIUS ni beb ! Sikit pun tidak ada unsur2 menyindir. Tak payah carilah nada menyindir disebalik ayat2 saya ni.

Berdasarkan apa yang tergambar dalam banner diatas, satu ayat saya dibawah mampu merangkum sokongan saya kepada KJ, very the simple and the jujur and the mesej also very the straight -

Saya sokong KJ sebagai Ketua Pemuda BN ! ! !

Share this article :

+ comments + 43 comments

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 12:50 AM

Berjangkit penyakit APA ke....

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 12:50 AM

saya tidak..

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
October 5, 2013 at 1:05 AM

Saya juga dgn ini scr RELA HATI menyokong KJ 4 KP....yeahhh!!!

KJ dah tak sama mcm dulu....tak tau la sbb apa....tak kisahlah yg pntg KJ dah OK....sokong KJ utk KP UMNO Malaysia

KJ...KJ...KJ..KJ...KJ!!!!!

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 1:12 AM

Salam Din,

KP BN ok kot sbb KJ mmg spesis mat liberal yg sesuai utk BN terutama pembelaan dan sokongan x berbelah baginya utk mca dan gerakan selama ni. Kalo KJ jadi KP dap dan pkr lagi sesuai.

Tapi kalo KP UMNO...sori...tetibo den ghaso cam nak muntah...

Camno tu Din?

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 1:50 AM

Kita berhak menyatakan siapa yang kita sokong, ini demokrasi. Asalkan jangan kita berpecah kerana perbezaan calon. :))

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 1:56 AM

Aku pun sokong KJ sebagai Ketua Pemuda BN.....

KJ tak layak jadi Ketua Pemuda UMNO kerana jasanya terlalu besar. Jasa beliau bukan terhad kepada UMNO semata-mata. Malah kepada MCA, GERAKAN dan MIC pun jasa beliau tak kurang besarnya.

KJ sewajarnya diletakkan di posisi tertinggi iaitu sebagai Ketua Pemuda untuk semua parti komponen BN. Sesuai dengan jiwa beliau yang liberal yang memandang semua bangsa patut dilayan samarata atas nama 1Bangsa 1Malaysia. Hidup KJ !!!!...

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 2:05 AM

Din, nampaknya masih ada pembaca engko yang terkeliru dengan statement engko tu. Diaorang keliru antara KP BN dengan KP UMNO. Takpe Din, biar aku kasi pencerahan sikit kat pembaca engko supaya tak confuze.

Amat jelas sekali, maksud tersirat Dinturtle ialah menolak KJ sebagai Ketua Pemuda UMNO tetapi pada masa yang sama menyokong beliau sebagai Ketua Pemuda BN. Sesuai dengan jiwa beliau yang liberal tu.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 2:14 AM

@AnonymousLaaa... kan very the straighforward tuh ? Apa yang tersiratnya ? Semuanya tersurat !

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 2:14 AM

Sdra Din
Izin saya sokong hak anda sokong sesiapa saja.

Wah,hari hari,hari KJ masuk media cetak maya,blog, ,ada aje saja campurtangan KJ sarawak bolasepak,basikal,BAM,FAM , maklumlah petanding ketua pemuda.hebat sudah dekat. betul,
Hebat lah,KJ guna Reginnalah,guna pejabat KBS dan sumber KBS,duit rakyat untuk promosi KJ. Saaya minta keadilan. Wang duit rakyat tak bolih guna untuk kepentingan peribadi.

Kenyataan KJ,buktikan wujud nya antara 100 dalil mengapa KJ tidak layak menduduki apa apa jawatan dalam UMNO atau kabinet.
Sudah143 hari berlalu , umum kenal di mana sebenar nya hati jiwa
pandangan pemikiran hala tuju nafsu angan angan dan rangkaianya.
wawancara di atur olih reginaa penyokong dap,api dalam sekam.
sekam di biyaai umno melalui kj.
A B K
ASALKAN bukan KJ
Tolak kj.Tolak kj.Tolak kj = tolak Ajib GOR GONG
Jangan tunggu lagi.Mulai kempen Carpe diem.
Kita perlu PM Baru.,bukan twitter champion di sans francisco .
Perlu apa kita bagi peluang orang putih belasah duit kazanah ?
Ah Jib dabik dada kita di malaysia ada macam macam jenis laman media
portal eGOVT dan saluran komunikasi world class(ikut nis bah Ah jib gor
gong).maka perlu apa diri pejabat di jauh jauh jauh ????
Nak buat hideout ke ? Playground ? Rumah santai ?
Ada orang kata KJ tu Intelligent.
Dia punya intelligent dari osmosis bukan natural ,sebab dia
oxon,liberal,moderate,SIL,dan 40 tahun dulu bapa nya kerja dengan
KBS(duu nama apa ya )ada reginnalah,
ada cover boy majallah GQ,pandai tulis surat kapada majallah economist
UK,ada sahabat rapat Pork chop jason jonathan, sahabat AA Tony FFFF,dan
peminat nya nombor satu semenjak dari 7.05.13, adalah Lim kit siang,yang
kerap minta ah jib gor gong kasi sama KJ jawatan tinggi,tinggi.,tinggi
Yang paling utama sekali, sebab KBS ada bajet
789.000.000(RM) untuk di agihkan, untuk 19 jenis sukan. ?
KJ ,jangan lupa kita hanya ada 25 juta rakyat malaysia tulin.Tak bolih pakai 4
juta Pati dan expatriate dan PR status untuk naik kan sukan ke taraf
dunia ?
Apa perlu kita taraf dunia untuk sukan ?
Jadi High Income nation pun terkial kial .
50 % daripada 25, juta penduduk di bawah umur 23 tahun, yaani 12 juta.
Kita punya unemployment rate 3 %.
KJ ,elok lak cari perluang perkerjaan untuk jutaan rakyat Malaysia, dari sibuk buat kertas kerja Sports University.
Jangan lupa KJ, negara kita tempat 4 juta orang asing,pati,expatriate,orang
bukan rakyat malaysia,MYkad Merah cari makan dengan ehsan rakyat
Malaysia ! Ingat !. Tak perlu guna ENDLESS POSSIBILITIES sebagai teras
dan pletform high income nation dan the best is yet to come .
Apa guna laungan Endless Possibilities ,liberal, global movement of
moderate.,centrist ,world view lah, kj.Jeritan lah ah jib gor gong tak
dapat kita tolong jutaan belia yang perlu pembelaan.
Kita perlu perdana menteri baru.
kita tak mau slogan demi slogan.
kita tak mau konsultan.
kita mau idris jala keluar.
kita tak mau pemandu.,tutup aje.
Tolak Ah jib = tolak kj.
Kj sudah canang awal,umpan rasuah pada penyokong nya,mereka akan di
bawa world class free junket ,pakai duit rakyat,nak pujuk rakyat imigran
malaysia
pulang (?).Kalu macam itu buat apa TalenCorp ? Atau nak ambil alih
talenCorp ?Kamu nak hijak ke ? Macam Ah Jib Hinakan 1.4 juta pekerja
kerajaan , kasi Zero Kerja dapat gaji.Kasi Konsultant jutaan RM.Kasi
Pemandu Jutaan RM.
Kj terlalu mudah nak ole ole duit,sebab bukan duit sendiri,(FIL ?),pakai jet perbadi yang di beli olih khazanah untuk FIL ?
Memang sahih KJ amal selaku klon Ah Jib:
1.Endless Possibilities.
2.The High Income Nation.
3.The best is yet to come.
4.political transformation Ah Jib gor gong aka bapak kucing,bapak sekolah
vernakular....bapak sekolah foon yew high skool,bapak nazifudin.,bapak saifudin temerloh kalah ,dapat gaji CEO GLOBALMODERtes Movement..
arjuna waspada
changkat lobak.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 3:15 AM

aku dah jadi konfius dengan mamat penyu nie.....sejak naik darat berteloq SUDAH TUKAQ...KJ4KP @Khairykj

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:18 AM

Bro Din,tak kan hang termakan juga nasi kangkang di Janda Baik baru2 ni, Blogger APA nampaknya dah makan satu periok nasi kangkang di Janda Baik.Pak Lah pun dah jadi BFF dia sekarang.

Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 4:53 AM

Salam Ding,
Mung Janganlah Nok Wat Kelakor Ding Weeeiii!!!, Mittok Maaf Banyok Ding..Aku Dok setuju dan Dok Sokong lassong si KJ nie diberi peluang lagii. Cukup2 sudah lah dgn dia nie.

Dok Kang Mung dok leh ingat, apa jadi kat Terengganu Sewaktu Tun Dollah berkuasa dulu.., mana puncanya Stadium Ruttoh, Bangunan Runtoh...

Dok Ingat ke Kisah Kamaluddin dgn Projek kat Terengganu... Kamaluddin di Bantu oleh Seorang Cina Kawang Baik Dia.. Katanya SiCina Itu lebih Melayu daripada Melayu..

Lupa ke Kita nie pada KJ, Siapa KJ dgn pelbagai Cerita yang di siar tiap2 hari oleh kekawang2 blogger lain..pasal si KJ nie..

Baru Pegang Menteri KBS, nok cari publisiti.. dengan Sepaktakraw? Pas tu Isu K-Pop dgn Saberi..

Lupa ke Kita dgn My Team - Apa doh Jadi dengan My Team?

Kenapa Golongan Muda-Mudi semma kebanyokkannya sokong Pakatan Rakyat? Tengok Bila Demonstrasi yang lepas2? Apa peranan besar yg berjaya dimainkan oleh KJ? Hidup ke Belia dlm zaman sekarang Nie?

Kenapa Pemuda UMNO tok leh kerjasama dgn Pemuda MCA/MIC supaya meramaikan Pemuda Barisan Nasional justeru memberikan sokongan padu pd PRU13?

Dok payohlah aku nok buboh sining sapper KJ tuu, doh banyok doh Blogger2 lain tuleh dlm blog masing2.

Jauhlah KJ dgn Laksamana Mukhriz, Dari segi pemikiran, Pertuturan dan adab sopan santun nya, walaupon Laksaman Mukhriz kaloh kat tangan KJ tapi Lama2 nanti Kita buleh tengok aku rasa jauh panggang dari bara.. KJ nie dok rok cetong, dok rok ranggoh, wat perabih ke beras je Deng Weeiii!

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 4:57 AM

mula mula baca... nak semput dada ni.. ingatkan mcm blog lain yg dah termakan umpan.. sampai baca 3 kali renung fikir.. makan rasa tak lena.. tidur rasa tak kenyang... apa ke hal dah jadi APA.. ooooo i pun setuju mcm u.. KETUA BN memang layak tu.. setiausaha kabar dia pun penyokong kuat dap walaupun kerabat mca..

sekali baca.. i rasa nak bawak u jumpa bomoh.. la ni kan musim bomoh dukun... hihihihi

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 5:12 AM

KJ jadi ketua pemuda BN?...oleh krn KJ suke dok dlm dua 'kolam' baik lantik jadi ketua pemuda Malaysia la.......regina lee mst suke giler....sana sini bole makan ...tgk jer statement kj lately semuanyer mnggambarkan ketelusan liberalan aka baral ....huh.......

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
October 5, 2013 at 7:44 AM

@dinturtle
Jom la ramai2 sokong KJ jd KP UMNO....KP UMNO adalah KP BN....kalau tak sokongpun KJ ttp akan menang...baik sokong skrg...lgpun KJ ni org penting DS Ah Jib Gor.

Rugi oooo sapa tak sokong KJ...spt bro DT tunjukkan, KJ mmg berJASA BESAQ GEDABAQ....hehe

....................
Reply To This Comment ...................
Otak geliga
October 5, 2013 at 7:46 AM

@Anonymous
buat masa ni MUSTAHIL la bro DT nak terMAKAN dgn penangan org2 bangsawan yg tiba2 berubah BAIK & BERKALIBER menjelang PAU....dr awal lg mmg dah tau bro DT punya PERLI baik punyaaaa

psssttt bro DT agak2nya belajar dgn Tun M kot....:)

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 7:52 AM

Jadi seronok pulak layan komen2 korang .... susah sangat ke nak faham artikel ni ?

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 8:14 AM

Punca komen komen ni semua sebab salah kau jugak Din pasal kenyataan kau yang berbelit. Rata rata yang komen kau tu jenis "betui bendui" (kata orang utara). Bila depa rasa yang kau dah mengkhianati perjuangan kau sendiri sebab tu keluar kenyataan kenyataan yang kurang sedap di dengar. Apa pun Din kau bagi penjelasan lah supaya yang masih kabur tu nampak jelas...

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 8:18 AM

@Labu8455
" Berdasarkan apa yang tergambar dalam banner diatas, satu ayat saya dibawah mampu merangkum sokongan saya kepada KJ, very the simple and the jujur and the mesej also very the straight -

Saya sokong KJ sebagai Ketua Pemuda BN ! ! ! "

Kabur ke ayat diatas ?

....................
Reply To This Comment ...................
antihipokrit
October 5, 2013 at 9:17 AM

Aku dah lama kenal watak Din ni. Dia kata straight forward SOKONG KJ untuk KP BN... Ada ke dia sebut UMNO? Biarlah UMNO utk Akhramsyah..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 9:32 AM

Maaf cakap, sebab itu ramai pemimpin umno menganggap blogger2 sebagai mata duitan. pemimpin umno tahu bila tiba masanya mereka diperlukan, beli aje blogger2 ni. dan sebab itu peringkat awal pemimpin mcm hisham layan acuh tak acuh aje blogger. tak payah jumpe pun, terutama blogger2 sopo yg serius yg kritikal dan tak buleh handle. tapi kita bersangka baik dan doakan yg terbaik utk Tuan DT laaa

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 9:44 AM

Bang din, mungkin org dah terkeliru sama ada bang din betul2 serius or sarcastic. Saya rasalah.
Kalau bang din, serius sokong KJ, saya hormat lah sbb itu hak bro. Saya yakin takde unsur2 suapan ke apa ke.
Kalau bang din sarcastic.... haha... nice joke bro. But kena explain gak dkt followers bro. Ada yg serius terkeliru.

Paan M

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 9:45 AM

Saya sokong KJ sebagai Ketua Pemuda BN ! ! ! "

jawatan tu nama saja ada pertandingan. ketua wanita pun sama.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 9:45 AM

KJ nie mcm org masuk bakul angkat sendiri.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:11 AM

@Matkilau penang

baca betul betul bro. kamu tuh blogger gak tapi tak dapat baca apa yang tersira. Din aku yakin sebenar yakin bukanya spesis macam kamu yang lantang menolak Mukhriz. dalam blog kamu yang dengan sindiran mengatakan kamu sokong Mukhriz tapi meletakkan gambar Mukhriz sedang berdansa. apa maknanya tuh? dalam komen dalam blog kamu, kamu kata itu blog kamu, lantaklah apa kamu nak tulis.

berbeza dengan blog DT yang aku sangat yakin perjuangan dan pandangan yang berbeza dari segi perjuangan untuk agama dan bangsa.

aku yakin dengan sepenuh yakin DT TIDAK MENYOKONG KJ sebagai KP/UMNO tapi kalau adalah perasinganya, KP/BN boleh dipertimbangkan.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:13 AM

@Anonymous

APA dah terminum kencing Pak Lah tuh. dulu siang malam dan depan belakang dia tibai, sekarang nih yang diludah kelangit dah terkena muka sendiri. apa nak kata.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:17 AM

Din, aku adalah antara pembaca engko yang terkejut bila engko sokong KJ. Aku tak setuju sama sekali KJ memegang mana-mana jawatan sekalipun. Memberi peluang ke-2 kepada KJ ibarat menyerahkan 'nyawa' melayu kepada beliau. KJ ibarat Ah Jib Gor dan melayu pasti akan merempat di bumi sendiri seandainya beliau menjadi PM. Oleh itu, aku mintak supaya Din menarikbalik sokongan kepada KJ meskipun sebagai KP BN sekalipun, beliau tetap tak layak. Tiada peluang ke-2 untuk KJ. Apa yang aku paling risaukan ialah perangai KJ saling tak tumpah macam Anwar Ibrahim Junior. Bercita-cita tinggi, suka berdebat, naik ke jawatan tertinggi dalam tempoh yang singkat dan mempunyai peminat fanatik.

Din, aku nak bagitau engko yang ini adalah kali pertama aku membantah entry engko sejak aku menjadi pembaca tetap engko setahun yang lepas.

....................
Reply To This Comment ...................
Abangpi
October 5, 2013 at 10:17 AM

Salam Abang Din,
Saya setuju dengan saudara Paneh.
Terima kasih.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:23 AM

@dinturtle

susah tu tak lah, tapi dalam keadaan tension sekarang nih, tajuknya telah mengelirukan. kadang kala fikiran dan perasaan tidak dapat diseimbangkan. saya kira ramai yang sudah pun terlalu allergy dengan KJ. apabila membaca tajuk yang tak habis tu, secara spontan dirumuskan sebagai KP/UMNO. maklumlah sekarang ni musim kempen PAU bukanya BN. manalah nak terfikir apa yang kamu maksudkan. lain kali buat ayat tu biar habiskan. kalaulah ada orang yang sakit jantung, boleh matu dibuatnya.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 10:23 AM

Ketua Pemuda BN takper.Kalau ko Din Turtle sokong dia sebagai Ketua Pemuda UMNO aku nak jentik telor ko lepas tu gantikan dengan telor penyu tu.Aku pasang sekali empat telor penyu tu kat bawah penis kau.Wargghhh...Kah...Kah...!!!

KJ adalah Regina dan Regina adalah DAP.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:26 AM

@dinturtle
betullah tu. tapi sekarang ni musim PAU. dah tentu mereka ingatkan UMNO. manalah terlintas dikepala BN. kesian bro, ada dari mereka yang tak dapat nak berikan komen dek terlalu marahkan kamu.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 10:42 AM

@Anonymous"BERDASARKAN APA YANG TERGAMBAR DALAM BANNER ...." -part ni yang orang baca tapi tak perasan hehehe ...

Point utama saya - hampir semuanya program BN, tapi dimana khas untuk program Umno / Pemuda Melayu ?

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 10:51 AM

Hahaa. Adoi mmg tak perasan ayat tu bro Din. x)
Ok, sudah kaliar (clear). :)

Paan M.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 11:04 AM

Ya. Saya setuju kita pilih Khairy untuk Ketua Pemuda BN.
Semua orang tahu dia ni, sama macam Pak Mertua dia, kaki rasuah. Dia menabg dulu pun semua orang, dalam dewan jerit "RASUAH" dan boo dia.

Untuk Ketua Pemuda UMNO, mari kita pilih Akhramsyah.
Tak pernah dengar lagi, anak muda ini terbabit rasuah.

Kalau dengar Akhram bercakap; Dia lebih ikhlas dan jujur dari KJ.

RD.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 11:14 AM

Salam
patut la kj kata ada byk benda lagi yg dia nak lakukan. Walaupun dah lama pegang jawatan ketua pemuda pertubuhan melayu bersatu, dia tak pernah buat apa pun utk pertubuhan melayu bersatu. Apa yg dia buat hanya utk pemuda bn. Camna ramai pemuda umno kata dia dah berubah? Mungkin la kita tak nampak pasal dok cari salah silap kj. Tapi banner tu menceritakan budi kj utk bn dan bknnya umno. Kalu ramai org muda masuk umno , mungkin pemuda yg lama tergugat dgn pemuda yg baru. So tak perlu la tambah ahli muda.

Tp yg sokong kj ni pi lepak tak kat kedai kopi kampung. Jgn la bawa merc pi minum kat kampung. Pinjam la moto buruk dan dengar pandangan org tentang kj. Kalu minum kat kopitiam secawan air sampai 5 hinggit, cerita kj memang baik tambahan pula ada yg belanja. Nak sokong pun biar la org yg tak jadi ahli umno pun sokong juga. Umno shj tak cukup nak tubuh kerajaan. Jgn lupa kpd org melayu yg bkn ahli umno yg memberi sokongan. Mereka tak dpt projek pun, tapi hanya dpt kenaikan harga minyak, harga makanan, sokongan penuh kpd pegawai tinggi yg bergaji besar yg bekerja tanpa perlu berfikir krn dah ada consultan. Pengurangan subsidi krn memberi peluang kpd consultan buat duit, juga kpd pegawai utk membazirkan duit. Kami penyokong umno tak kusah pun. Tapi kami harap yg mengundi jgn lupa, pru 14, 5 tahun lagi. Ahli umno mungkin lupa, tapi yg bkn ahli umno tak lupa.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 11:19 AM

Kesian Din Turtle kerana dimarahi peminatnya sendiri. Gara-gara kerana tersilap dalam menafsir, sindiran pedas Din Turtle terhadap KJ. Bab ni, aku tak nak campur, Din. Ko sendiri yang buat artikel ni. Oleh itu, ko sendiri yang patut beri penjelasan. Ko tau tak Din. Ko lah satu-satunya blogger harapan yang diyakini boleh membawa suara melayu marhean supaya didengari oleh pemimpin atasan. Lain-lain blogger kini banyak yang dah bertukar haluan. Ko sehingga sekarang masih tetap dengan pendirian ko. Sebab itulah kami yakin ngan ko sehinggakan kami berjaya menaikkan ko ke ranking yang tertinggi. Ingat tu Din, kami yang menaikkan ranking ko. Jangan sesekali khianati kepercayaan kami kepada ko.

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 11:35 AM

@AnonymousBanyaklah gunanya ranking tuh ! Bayangkan saya nak isi minyak kat Petronas, kalau saya beritahu saya ranking top blogger, ada tak diorang nak bagi diskaun ? hahahaha ...

....................
Reply To This Comment ...................
October 5, 2013 at 1:51 PM

Tekejut !!!! Pastu br paham..ye....ketua pemuda bn, ok..kp umno...nope2... Jd ketua pemuda bn, blh la die bkwn ngn sya...hahahah

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 2:38 PM

@AnonymousBetul Bro. Semua sebab kerana tak dapat $$$$ dan project bila dapat apa yang di minta,PM bodah pun dia puji sampai berbuih mulut. Mercenary bloggers,service for hire.

Alfie

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 3:22 PM

Ya aku pun baru faham hahaha sorry bro aku pun sokong kj jdi ketua pemuda bn!!

....................
Reply To This Comment ...................
Melayu Kampung
October 5, 2013 at 3:57 PM

KP BN? Jawatan yang tak di pertandingkan - serupa macam jawatan Ketua UMUM PKR.

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 5:29 PM

ada ke kp BN... jika takde maknanya jawatan utk kj takde.. tak layak.. takde undian utk kj kerana kp BN tak wujud..

SETUJU.... CADANGAN DITUTUP.. ketuk palu.. tok tok tok... AG dah terima.. kapal nuor angguk... ong faham..

....................
Reply To This Comment ...................
Anonymous
October 5, 2013 at 9:43 PM

Alah xyah teka teki la...jauh di sudut hati penyu ni mmg pro kj...kikiki

Post a Comment